Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třída studentů zůstává ve škole na kempu v elitní studijní skupině, aby zdokonalili své známky i školní reputaci. První noc je ovšem plavecký trenér nalezen zavražděný. Když se studenti snaží přijít na to, co se stalo, neznámý hlas je informuje, že pokud na vraždu nepřijdou, začnou po jednom rychle umírat. (mikki089)

Recenze (5)

tombac 

všechny recenze uživatele

Po jedničce, nablblé slasherové patlanici, se dalo očekávat zlepšení. Žel dvojka, ačkoliv více tlačí na melodramatickou linii, není o moc lepší. Jde v podstatě nemlich o to samé v podobném provedení. Nejdříve se to tváří jako duchařina, aby to posléze nahnalo bandu středoškoláků do uzavřené budovy pod ruce nadrženého vrahouna. Žádné napětí, atmosféra, postavy, kterým by šlo fandit, ani alespoň nápadité mordy. Slabé a zbytečné pokračování. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dlouhé vlasy a krev zpočátku evokují klasickou asijskou duchařinu, film však brzy vykrystalizuje v prakticky čistý gore slasher s lehkým Saw pomrkáváním. Aneb další příběh o pomstě za zabitou studentku. Film je občas nápaditý, ale v podstatě jde o tuctovou franšízu, kterou trochu zachraňují Korejky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete podívat na průměrný asijský horor, mrkněte se na první díl, pokud chcete vidět to samé, ale ještě o něco horší, podívejte se na film druhý. A pokud se rozhodnete, že se nepodíváte ani na jeden film z této jihokorejské série, myslím, že tím sami sobě nijak nebudete ubližovat, protože se vaše hororové obzory nestanou nijak bohatšími ani nijak chudšími. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Je škoda,že dvojka,která se měla vyvarovat chyb z jedničky,do toho spadla daleko horším způsobem a tím to vše pohřbila. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Hvězdné obsazení, ale průměr. Bohužel oproti jedničce slabší jak dějově tak akcí, napětím a vůbec celkově... ()

Reklama

Reklama