Reklama

Reklama

Mickey nás baví!

(seriál)
  • Česko Disney skvělá zábava! (více)
Animovaný / Rodinný
USA, 2009, 5 min

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že myšáka Mickeyho znáte, pletete se! Díky disku Mickey nás baví! zjistíte, proč jsou Mickey a jeho přátelé ty nejvtipnější, nejodvážnější a nejbáječnější postavy, jaké jste kdy poznali! Smíchy spadnete ze židle, když se rozpustilé tulení mládě schová v Mickeyho koupeli nebo když se pes Goofy, kačer Donald a myšák Mickey vydají na lov duchů, a pak je vyděsí čtyři odvážná strašidla. Smíchem budete hýkat, když se Goofy trochu nešikovně pokusí spustit svoje nové prvotřídní domácí kino a – BÁC! – všechno je najednou vzhůru nohama! Kromě skvělých animovaných příběhů v nově upravené podobě, budete mít také příležitost si prohlédnout nový Re-Mick – videoklip k písni „Another One Bites the Dust“ od Queen plný bláznivých scén z pohádek. Uvidíte nový rozměr klasické komedie, budete slzet smíchy a zpívat si při tom. Pohodlně se usaďte a nechte se bavit diskem Mickey nás baví! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Skvělé kreslené grotesky, nepoznamenané zubem času. Například lovci duchů v podání Mickeyho party jsou skvělí. Malý tuleň co se zabydlí v Mickeyho vaně si zrovna nepadne do oka s Plutem a další výborná klasika kterou nám momentálně dodává Disney channel. ()

LuiCJ 

všechny recenze uživatele

Ja ako fanúšik starých animovaných grotesiek som sa potešil tomuto nápadu. Jedná sa pôvodné Disneyho grotesky zostrihané a skrátené, väčšinou sú z tých pôvodných vytiahnuté "najzábavnejšie" highlighty, ktoré, musím priznať, že nie sú vždy najvtipnejšie. Aj napriek je to však zábava, hlavne pre tých, ktorí tie pôvodné kraťasy majú radi. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama