Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středodžungle sleduje partu veselých zvířátek na kolech při jejich průzkumných výletech po pralese plných cest. Povzbuzují děti k tomu, aby si našly své místo na světě a přitom pečovaly o životní prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Kmotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

Zvířátka na kolečkách, příšerná animace, Disney channel, tupý příběh, všechno tupé...co víc si nepřát? ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

No jo, ta zvířata vypadají jak auta, auta potřebují k pohybu benzín, a ještě vypouštějí do vzduchu kouř. No to jsou ekologové! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • K roku 2013 byl seriál vysílán celkem ve 21 zemích. (Borrtex)
  • Původně byl natočen šestiminutový 3D pilot (2003), který byl ukázán několika stanicím. Nikoho moc nezaujal. Později si štáb všiml, že technologie a scénář v něm se stali zastaralými, tak vytvořili nový již druhý pilot (2005). Nancy Kanterové, viceprezidentce Playhouse Disney, se líbil jeho design a styl. Disney jim ho tak předal zpátky a požádal o třetí pilot (2008) pro testovací publikum předškoláků. Všechny piloty se dají podle Lost Media Wiki založit do kategorie „již neexistující, ztracené nebo nedostupné veřejnosti“. (Vitox)
  • Nápad na námět pořadu přišel, když Trevor Ricketts jako dítě viděl reklamu na Dunlop Tires (značka pneumatik), kde byl svišť na kolečkách. Nápad si vybavil, když začal pracovat ve Spider Eye Production, když vymyslel pořad se zvířaty na kolečkách v bájné a neprozkoumané džungli nazvaném Wheelers. (Vitox)

Reklama

Reklama