Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Starověká kletba ožívá. Laskavá legenda z odvrácené strany. Svatého Mikuláše zná snad každý! Rok co rok se děti těší na hodného dědouška v červeném hávu, který rozdává sladkosti. Ovšem jen hrstka zasvěcených ví o tajemství přísně střeženém církví a vládou, že Mikuláš byl ve skutečnosti kacíř a masový vrah. Vlivem pradávné kletby se navíc každého 5. prosince, když je měsíc v úplňku, vrací ze záhrobí a s bandou věrných zlotřilců pořádá krvavý hon. Policista Goert, kterému v dětství Mikuláš vyvraždil rodinu, se snaží dalšímu krveprolití zabránit. Jenže nikdo mu nevěří... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

Ze startu nám byla nabídnuta poněkud krvavější pohádka, která už pro děti určená nebyla, ale její kouzlo bylo brzy vystřídáno akční řežbou, kde létala tu hlava tu ruka. Amsterdam se začal otřásat v základech. Možná jsem trochu očekával to, že se tvůrci pokusí ještě více rozvést svou prvoplánovou myšlenku a poodhalí nám ještě o trochu více z Mikulášovy minulosti. Právě tyto slabiny scénárista moc nevychytal a to nebyla jediná.  

solid

solid (hodnocení, recenze)

Tak tohle vypadá na pořádný úlet. Akorát se bojím, že to režisér asi myslel vážně.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

helraiser

helraiser (hodnocení, recenze)

Tak na tohle jsem vážně zvědavej. Neví tak náhodou někdo kde se to dá sehnat.

helljahve

helljahve (hodnocení, recenze)

Tak na toto sa teším. Trailer: www.traileraddict.com/trailer/saint-sint/trailer . Od Dicka Maasa mám veľmi rád Fantoma Amsterdamu, tak snáď to bude pecka.

Reklama

Reklama