Reklama

Reklama

Sestra tvojí sestry

  • USA Your Sister's Sister (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to už rok od smrti Jackova bratra a smíření stále nepřichází. Iris cítí, že je její zodpovědností postavit svého nejlepšího kamaráda zpátky na nohy, a tak ho donutí sbalit to nejnutnější a vyšle jej na opuštěnou rodinnou chatku, aby zde v osamění hledal katarzi. Není však jediný, kdo také vyhledal útočiště na mlhavém ostrůvku. Irisina sestra Hannah má za sebou nepříjemný konec sedmiletého vztahu a s Jackem se v chatce potkávají. Prázdné lahve od alkoholu a rozvrzaná postel není však to jediné, s čím se musí dvojice další ráno potýkat. Do chatky totiž navíc přijíždí Iris. Zamotanější trojúhleník byste pohledali. (Brousitch)

(více)

Recenze (67)

castor 

všechny recenze uživatele

Jasně, konec dobrý, všechno dobré, ale i přes všeobjímající závěr má v sobě tahle příjemně plynoucí konverzačka nejednu životní pravdu. A nemyslím onu životní pravdu, kterou za oceánem servírují do hlavy dětem dennodenně od snídaně po večeři. Iris, Hannah a Jack. Dvě sestry, jedna lesbička, dva nejlepší přátelé. Sejdou se na opuštěné rodinné chatě mimo civilizaci, kde se rozehraje velmi sympatický trojúhelník, jenž se umně pohupuje na nezávislé vlně. Divák tu pohodlně sedí v koutě a má pocit, že trojici hrdinů vidí do talíře, původně dokumentaristku Lynn Shelton bych pochválil mimo jiné právě za atmosféru. Trojlístek herců je výborný, autentický a naprosto uvěřitelný. A přeci šťastné konce k tomu už od pradávna patří!! ()

MMR 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je mnoho krásných záběrů na přírodu, kterými jsem se kochal. Celkově se jedná o příjemný film s pohodovou tématikou. Celkem jednoduchou, ač účinnou zápletkou. Rozuzlení se mi líbilo a narozdíl od některých uživatelů, já jsem s tím problém neměl a zpackané mi nepřišlo. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť ako môže jeden outsider spôsobiť sesterskú rivalitu, pustite si tento film. Nehľadajte ale žiadnu senzáciu a nad hereckými výkonmi tiež nebudete nijako žasnúť. Je to podpriemerný príbeh bez prekvapení. Emily Blunt, Rosemarie Dewitt a Mark Duplass v nudnej komédii o romanci, zármutku a súrodeneckej rivalite. Ja som sa už dlho tak nenudil, snímka nemá čo ponúknuť a zo správania Rosemarie DeWitt mi bolo zle. Snímku som si pozrel len kvôli Emily Blunt a to rozhodne neľutujem. Je radosť dívať sa na ňu a jej herecké predvádzanie. A ešte neviem prečo je táto snímka aj v kategórií komédií, pretože sa pri nej ani len nepousmejete. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to tematicky banálne a s len povrchne a hrozne cukríkovo naznačeným riešením. V rámci konverzácie by sa tu síce našlo pár zaujímavejších dialógov, ale bolo ich hrozne málo. Našťastie sa na Emily Blunt veľmi dobre pozerá, tá by tuším zachránila dojem aj u totálne pokašlaného baletného predstavenia. Narozdiel od Duplassa, ktorý tu pôsobil ako päsť na oko, s charakterom niekde medzi človekom s bipolárnou poruchou a labilným, precitliveným deckom. 55/100 Videné v rámci - Priject 52 Films by Woman. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to príjemné, i keď dosť jednoduché. Chápem, že hrdinovia by v realite riešili solídnu dilemu, ale keďže ide o film, chýbal mi tam silnejší konflikt. Inak seriózny zástupca moderných reálnych romantických filmov... ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Do poslední věty skutečné katarze, co by nedal ani stoletý stařík s 10 rozvody a 50 děcky, jsem měla na mysli odpad. Protože plácání se mezi sebou jako šestileté děti na písečku, kdo komu zbořil bábovičku, nebo desetileté děti, co nevidí rozdíl mezi chozením a kamarádstvím, kdyby ovšem nešlo o dospěláky přes 30, jež by měli takové děti dávno učit o životě, nedávalo smysl. Takže jedinou záchranou jak vyřešit zapeklitý trojhran bylo zvládnout to šalamounsky ku prospěchu všech, aby nikdo nepřišel zkrátka. Jelikož se tak stalo a ještě v několika stručných výstižných větách, z odpadu je rázem trojec, pěkně každému po jedničce. Lépe to dopadnout nemohlo a škoda, že takhle rozumně to nefunguje ve skutečnosti. Ubylo by mnoho bolesti, křiv a promarněných příležitostí. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Celý to zazdila věta "I slept with your sister, because I can't be with you". Do tý doby to byl celkem prima lidskej příběh o netradičnim milostnym trojúhelníku. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Dokonalá konverzačka, ktorú mohla napísať jedine žena. Jednoduché, účinné, s autentickými charaktermi a so zopár scénami, ktoré som si opakovane pustil niekoľkoX za sebou. Najmä Rosemarie´s(POILER): "I didn´t know U were in love with him! How I could I know U were in love with him? I would never have done that. I don´t want to hurt you. I didn´t know....I just wanted a baby.." A NAVRCH K TOMU: Breathe Owl Breathe....MaLý VeĽkÝ FILM. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Cim dal vic jsem si jista, ze mi tu mizi hodnoceni a komentare k filmum, protoze tohle si pamatuju, jak jsem psala, ze ten konec ten konec!!! to se proste nedela! ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Neokoukaní (až na E.B.) sympatičtí herci + jako vždy okouzlující Emily Blunt + malebné, příjemné a romanticky krásné prostředí chaty u vody podpořené pečlivě vybranými, dechberoucími záběry kamery + dobře napsané dialogy = fajn romantický filmeček, na který se mi hezky dívalo. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Ten film v podstatě nemá co nabídnout. Herecké výkony třech aktérů jsou průměrné a nic jiného se hodnotit nedá. Nedá se takovýhle film postavit na třech průměrných výkonech. Museli by to zahrát efektně a velice způsobile, což se nestalo. Udělím dvouhvězdičkové hodnocení. Na víc to není. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Veľké očakávania = veľké sklamania. Napriek zaujímavému scenáru bol potenciál filmu využitý dosť slabo. Láska medzi najlepšími priateľmi, ktorí nič nepovedia, lebo sa boja, že to zničí ich priateľstvo (no kto ešte toto v živote nezažil?)... Herecké výkony skvelé (od Emily Blunt už iné ani nečakám), príbeh pútavý, no nakoniec sme sa konca vlastne nedočkali. ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Je to taký kúsok zo života, ktorý pohladí dušu a nechá nás nazrieť do myšlienok hlavných postáv. Napriek tomu, že dej filmu je zdĺhavý, film je umeleckým dielom, výpoveďou režisérky o každodenných problémoch priateľov i súrodencov. Každý pocit, ktorý nám film servíruje, som cítila tiež. Krásne komplikované vzťahy. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

S počiatku som sa mierne nudil, našťastie pekne sa to zamotalo a skvelá herecká trojka dosiahla vzájomnú symbiózu. **/*** ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Komedie ani náhodou. Spíš nuda bez děje s neustálými keci okolo, truchlení na nesprávném hrobě a nekonečným vyléváním citů, které na mě působí jako typická labilní teenagerovská slátanina, tak říkajíc klasický oplodňovák. Sprosté nadávky, krize střídající krizi, jen proto, že nikdo neřekne nic, leč v zápětí všichni řeknou vše. A přestože je to, co všichni chtějí, raději o tom půl filmu popřemýšlí... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nízko rozpočtová romantická dráma, s troma hercami, ktorý si hrajú svoje. Funguje to medzi nimi, je to taký pekný príbeh o ľuďoch a vzťahoch, ale nejak ma to nechytilo. Bolo by viac, ale zato, jak rozbil ten bike, tým si to u mňa pokazil. Čo sa týka výpravy, dalo sa viac vyťažiť. A zaujímavý záver. 2 z 5 ()

FritoleXx odpad!

všechny recenze uživatele

Borec se vyspí s lesbickou sestrou své nejlepší kamarádky a je z toho největší problém v dějinách lidstva. Stupidní chování jednotlivých postav a jen blbé tlachání o ničem nezachrání ani Emily Blunt. A to mám indie dramata rád... ()

venison 

všechny recenze uživatele

Takový jeden příběh se života :-D Ale bylo tohle komorní drama s prvky komedie přece jenom děsně milý a hřejivý :-D Občas se zkrátka stane něco podobného a když jsou všichni zúčastnění rozumně uvažující a lehce nad věcí, tak se dá pobrat lidsky cokoliv a moc mít příjemný "trochu jiný" život :-D ()

Reklama

Reklama