Reklama

Reklama

Clara cet été là

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Clara a Zoe byly odmalička nejlepší kamarádky. Teď jim ale nastalo nejtěžší období v letech dospívání, puberta. Holky vyrážejí na letní tábor k francouzskému pobřeží a především Zoe má jasný cíl. Je pevně rozhodnuta, že toto léto musí přijít o panenství. Brzy se dává dohromady se Sebastienem a veškerý čas tráví jen s ním, zatímco Clara je čím dál víc osamělá a bez přátel. Na táboře se seznamuje se Soniou, o které se proslýchá, že je na holky. Dívky se spřátelí a Clara začíná mít pocit, že jí Sonia přitahuje víc, než jako pouhá kamarádka. (playboxguest)

(více)

Recenze (4)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Letní tábor, první lásky, objevování sexuality a snaha přijít za každou cenu o panenství/panictví. Až na Selmu Brook totálně nesympatické obsazení a nedůvěryhodné výkony. Některé dívčí postavy (většina) mi vzhledem, ale hlavně chováním, připadaly jako totální kravky, které by zasloužily přes pysk, a s klučičími charaktery to nedopadlo o nic lépe. Celkově nuda s několika světlejšími okamžiky, jejichž sestřih by stěží vystačil na krátkometrážní film. Naše Pusinky dopadly nejméně o třídu lépe, nejméně! ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tento film natočili v roku 2002, ale vyzerá, ako z 80. rokov. Zbierka klišé a nesympatických postáv. Prakticky hociktorý film o lesbičkách je zaujímavejší a hlavne lepší než Klárino leto. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vcelku nudné. Že obsazení nebylo dvakrát sympatické, to už tu uvedeno je, děj taky nic moc a aby to bylo stylové, tak závěr je ... vlastně žádný. Děkuju pěkně, ještě že to bylo tak krátký. ()

Reklama

Reklama