Reklama

Reklama

Rozsvěcet se nevyplácí

(studentský film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Studium je období nejen o získávání nových vědomostí, ale i o poznávání spolužáků, večírcích a nových láskách. Co když si ale svou lásku zvolí někdo opravdu špatně? Někdy se tím dá dojít k závěru, že rozsvěcet se nevyplácí. (Grimaldi)

Recenze (16)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jan Přeučil působil démonicky a až přímo ďábelsky. Asi to bylo tou jeho vizáží a výrazem. Herečky z Ulice mi nevadily. Byla jsem celkme ráda, že je můžu taky vidět někde jinde a že prostě Ulice není jen pouhá škatulka, ze které by se jen těžko vymanily. Střih byl divný i na mě. Samozřejmě se mi to strašně lehce říká, když nejsem žádný filmový tvůrce, ale jen obyčejný filmový chroustálek. No, kdyby obě dámy takhle zachlastaly, tak asi nedojdou domů po svých. Pointa dobrá, ale všechno to bohužel působilo jako by to bylo spíchnuté horkou jehlou. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Ták jo, fenomén městských legend je pro studentské filmy jeden z nejlepších námětů, Štáfek si vybral tu asi nejznámější a dokázal ji pokonit (nebo nezvládnout zcela adekvátně, chcete-li) a to přestože měl na palubě ďábelské charisma Jana Přeučila (včetně ještě ďábelštějšího klobouku), bohužel, ani řemeslně se nejedná o žádnou brutální nálož kvality a originality a když je na obrazovce urputná párty o dvou členkách a jednom znuděném barmanovy doprovázená hudbou a stříhy odpovídající spíš megalomanské plážové párty v Miami je dílo zkázy (rozuměj průměru až podprůměru) dokonáno. [ ročníková práce, ovšem kterej ročník to byl mi známo není] ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dlouhý průběh o ničem a potom krátké rozzuzlení. Celkový dojem? Pro mě těsně pod průměrem. Herecké obsazení hodně připomíná Ulici, ale právě díky nim to nespadlo někam, kde by to režisér určitě nechtěl vidět. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Štáfek se sice vzhlídnul v hororech, ale když už přišel s x krát provařeným tématem vražd mladých dívek na studentských kolejích, pak měl volit osobitý režijní přístup. Nevšiml jsem si, že by vládl nějak výrazným režijním rukopisem. Nasbíral tři holky z Ulice a navrch přihodil kvalitního Přeučila. Pointa nepřekvapivá, průběh i přes přidrzle použitý motiv z Halloween série nijak extra nezrychlil můj tep na to, že šlo o horor. Jedině snad poslední scéna ve které se profesor doporučuje na doučování své studentce byla zvládnuta skvěle. To předtím bylo málo přesvědčivé, ale hlavně pokus o horor s nadhledem žádá víc, než jen obkoukané finesy z amerických hororů. Rozmezí deseti minut je moc krátká doba poznat, co ve Štáfkovi vězí, a když bude chtít natočit nějaký příjemný celovečerní horůrek jsem pro. 40% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Mně se nelíbil způsob natočení těch scén v baru.. holky lily jak o život a pak v pohodičce odešly po dvou. Přeučil výbornej. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Slušná pointa a dobré poslední 2 minuty,kterým ale hodně pomohl Halloween theme,který funguje vždycky.To co bylo předtim byl nezvládnutý a okoukaný děs.Hlavně ta muzika a prázdná hospoda.1* za střih a druhá za Anetku.35% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Mladý holky z Ulice si odskočily, aby natočili jednu z Urban Legend. Docela solidní, hlavně zapojení hudby z Halloweenu a i pan Přeučil tam sednul. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Známá story, tradičně skvělej Jan Přeučil a Halloween theme, kterej vždycky zapůsobí. Na českej studenťák dobrý.. 3,5* ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tuto legendu mi vyprávěl manžel, v těch prvních měsících, kdy jsme se seznámili. Samozřejmě v posteli a potmě. A já měla husinu až....!!! Tak jsem byla zvědavá, jak s ní pan Štáfek naložil. A je to slabé, ale taky deset let staré. Neříkejte mi, že by se to atmosfericky nedalo udělat daleko, daleko lépe. Škoda. Příjemným překvapením byl pan Přeučil. ()

Fjera 

všechny recenze uživatele

Ani Přeučil nedokázal tenhle brak pozvednout. Škoda. Námět je zajímavý. Ale výkony hereček naprosto úděsné a kraťas kvůli tomu vyznívá až úsměvně. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Naprosto hrozný film se špatnými hereckými výkony tehdejších hvězd Ulice. Všichni zúčastnění v jiných projektech dokazují že mají na víc. Tady se bohužel ať už vlivem čehokoliv sešlo vše tak špatným způsobem, že jsem sám překvapen svou tolerancí a schopností film po chvilce ihned nevypnout a protrpět až do konce. ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

Tak tohle asi hodnotilo hodně fans Ulice, toho herce a možná i spousta jeho friends....kamera dost děsná, jezdí zbytečně sem tam, špatnej střih, ty hérečky z Ulice nejsou moc pěkné a že by hrály nějak zvláštně, ale hlavně, že je tam melodie od Carpentera...vůbec nevim, pointa se zrcadlem je asi trochu nápad, ale spíš tak pro jinej film a chtělo by to rozvést.......nejsem zaujatej jako spousta lidí vůči stud. filmům, ale tady nebylo skoro nic, ještě jak ležela v tý posteli, to sice bylo trošku netradičně naranžovaný, ale málo šokantní...DOufejme, že to pan profesor napsal levou rukou, ještě aby někdo zkoumal jeho rukopis :) ()

Reklama

Reklama