Reklama

Reklama

Parní lázně

  • Velká Británie Steaming
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Veřejné lázně byly vždycky místem setkávání. A fungují tak dodnes. Alespoň ty londýnské ano. A přesně v jedné podobné budově, kde klid šplouchání vlnek narušují jen líné obláčky válející se páry, se jednoho dne schází šestice žen, které jako by krom zájmu o relaxaci vlastně vůbec nic nepojilo. Ale je to omyl, společného mají docela dost. Třeba už jen to, že všechny žijí svůj život, který mnohdy dokáže přinést hodně nečekané zvraty a různorodá překvapení. A taky fakt, že mají místo, kde se právě nacházejí, prostě rády a vůbec se jim nelíbí, že mu hrozí zavření. Kde jinde by se pak daly probírat i ty nejvšednější věci, ze kterých se skládá každodenní existence, než v této veřejné zpovědnici, kde se nikdo na nikoho nehorší, ale vždy jen říká svůj názor, doplněný vlastními zkušenostmi a znalostmi? Týden co týden je dost slov, která potřebují být sdělena, a dost témat, jež stojí za probrání. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Bubble74 

všechny recenze uživatele

Ženská část publika, hlavně ta věkově pokročilejší si bude připadat jak mezi svými, neboť většina dialogů je prostě obdobou klasických dámských drbacích sedánků, ať jsou v páře nebo v báru, a kde je žhavé téma... ano, chlapi samozřejmě. U pánů si nejsem jistá, jestli hojně obnažená ňadra i čiperní bobříci nepřekročili věkový, potažmo estetický práh jejich erotických fantazií, ale na druhou stranu je to pro ně jedinečná přiležitost nahlédnout do zakázaných míst a rozhodně pohodlněji než škvírou v zamlženém okně. Na divadelních prknech se v kvalitním provedení musí jednat o intezivní zážitek, ale toto filmové zpracování bylo, navzdory kvalitním hereckým výkonům a akčnější druhé půli poněkud mdlé. Milovníci soundtracků let osmdesátých nostalgicky zaplesají. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Závěrečné řádění rozjásaných nahých žen v bazénu (na nímž plují vypuštěné balónky) uzavírá film s takovým optimistickým laděním, přitakáním životu přes všechny svízele, že dávám 3x, i když celek se vleče.. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama