Reklama

Reklama

Kocour v botách

  • Česko Opravdový příběh Kocoura v botách (více)

Obsahy(1)

Nikdo mu neodolá! Po smrti svého otce zdědí mladý mlynář kocoura. Není to však jen tak nějaké obyčejné zvíře - umí mluvit a vykračuje si po světě v botách! A kocourova vynalézavost, výmluvnost i další talenty jsou zcela k službám jeho novému pánovi. Ten je bude potřebovat, protože se zamiloval do princezny Manon a v cestě mu stojí celá řada překážek... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Originálně pojatá hudba by vyzněla podstatně lépe, kdyby princezna uměla zpívat. Angažovat do role zpívající tančící princezny někoho s hlasem dabérky v originále, byl nápad hodný vyšinuté mysli pana komořího. Taneční kreace téhle milovnice hudby a tance byly na stejné úrovni. Její vlnění a pohyby končetin připomínaly tanec ještě méně, než vlnění chapadel lidožrouta. Mlynář Petřík z toho vychází podstatně lépe a kocour samotný byl relativně roztomilá figura. Nemyslím, že by se tohle mohlo líbit dětem. Je to tak nekonzistentní, že se ztrácí i předlohy znalý dospělý. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Pro jakou věkovou hranici tohle je? Dabing mi místy připomínal Bořka stavitele. uřvané. grafika divná. a všichni se chovali jako magoři. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý příběh, jednoduchá vizuální stránka, podivná hudba. Pro děti zábavné, pro ostatní občas nesnesitelné. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

17.11.2010 ~ Amerika své 3D více méně pokořila a už si s touto technologií může vyhrávat jako zběhlý profík. Ostatní filmaři v ostatních zemích ale nemají takové možnosti a tak si s 3D snaží hrát po svém. Pomalu, jednoduše, levně. Bohužel prozatím i dost blbě. Zatím se mi do rukou dostaly dva takovéto technologické testy výdrže diváka. Jeden jak druhý byl katastrofou. ~ Tím prvním zjevením byl pokus z českých luhů, hájů, putyk a ToiToiek - Kozí příběh. Nebyl nijak zajímavý, nijak hezký a namísto vtipem sršel trapností, nechutností, nedodělaností a nedomyšleností. Něco podobného, takřka skoro na chlup, se jali odzkoušet i filmaři z tzv. romantické Francie. Ačkoliv se jedná o dvě díla ze dvou různých zemí různých kultur, oboje stojí za prd, velebnosti. Bohužel pro Kocoura, na rozdíl od Kozy jsem tohle ani nedokoukal, resp. ne celé. Musel jsem přeskakovat po úvodních cca. 15 minutách, protože bylo jasné, že je to to stejné, jako právě 'Kozí příběh'. Tedy divná plovoucí animace "ála Polda 5", panďuláci hnusní (včetně princezny - o slečnách, dívkách, paních i dámách jen v dobrém, ale tohle se fakt nepodařilo, stejně jako s Mácou v 'Kozím příběhu'), Jedině kocour byl jakž takž koukatelný. Vtipů jsem moc nepostřehl, ačkoliv bylo z některých scének jasné, že by se mělo o vtip jednat, jen nebyl vtipný. Díky Bohu chyběly nechutné "kozí" trapnosti, ale příběh stál i tak za prd. Jde o zkopírovaný příběh Kocoura v botách, proti tomu žádná, ale je to protkáváno rádoby modernou, což se sem absolutně nehodí. Princezna je blázen do tančení a to tak velký, že má v zámku i svůj vlastní sál a po večerech chodí trsat do hospody ožralům (už tam chyběla jen tyč). Bohužel dohromady s nepovedenou animací jde o další a navíc nechtěný nevtipný vtip. V průběhu příběhu i během tanečních "kreací" je děj doprovázen francouzsky nazpívanými více či méně známými písničkami, které se sem ale zase nehodí, jsou tu naprosto zbytečné a v příběhu totálně nepodstatné. Jen se tím podtrhuje pitomost a lacinost celého animáku. Mladší publikum by tuhle koninu mohlo ještě nějak "akceptovat", ale byla by to ztráta času. Jděte raději ven, s kamarády, drahou polovičkou, dětmi, v jakémkoliv počasí, byť sebehnusnějším, stále to tak bude lépe ztrávený čas. ~ Vždyť podobnou animaci měla už Karcoolka a i když to nebylo nic objevného, alespoň to mělo nějaký náběh na vtip a humor a nějaký, na hlavu postavený, příběh, tak proč něco tak ulítlého nešlo udělat i tady? ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kocoura, kterej hrál ve Shrekovi, ale to je omyl, tohle je uplně jinej druh, to není ani příbuzný od tamtoho kocoura. Není vtipnej, ani roztomilej. Naopak, je hrozně francouzskej, stejně jako celej film. A navíc se tam hrozně moc tancuje a zpivaji se tam ruzně předělany známy písničky, ktery jsou předělany hodně trapně a nudně. Francouzi mi normálně nevadijou, ale tohle je teda extrém. Aji ty pohyby a mluva, dokonce aji mluva v českym dabingu, gesta a mimika, to všechno je tak hrozně moc francouzsky, až mě to uplně štvalo. Nemluvim o ději, kterej jsem několikrát vubec nepochopil, třeba toho Lidožrouta a jeho chování a motivace a proč labuť a pak kachna a co třeba ta ropucha, co se tam přežírala. No plno nelogickejch věcí. Jeden z nejhorších novodobejch animovanejch filmů. Animace ubohá, jak z traileru k nějaké blbé PC hře... ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak každopádně pro děti jako animák třeba uspěje, ale jako celek pro celou rodinu velice slabé a nudné. Nedokázal jsem se dívat na celý v kuse a přiznávám, že jsem musel přetáčel. Téměř nesnesitelné. 10% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

No že by mě to nějak nadchlo nemůžu teda říct. zaregistroval jsem 2 dobré hlášky a scény (Nemám rád mladé lidi protože jsou mladí a tobě že je kolik :-)) a Pozvěte jen Vašeho bratra vy 2 můžete jít taky s naším hnusným komorným No je opravdu hnusný :-) ) Písně jsou zde samé covery jen v francouzštině a moc opodstatnění tam pro nich teda nevidím přišly my tam zbytečné. ()

tterez 

všechny recenze uživatele

Francouzskej pokus o roztomilý počin se zvrtnul v bláznivou frašku na pohádku, kde byly všechny postavy nepříjemným způsobem "uzpívané", až bych řekla uječené. Pěknou ostudou je navíc i ta animace. Všechny postavičky (vyjma kocoura - ten ušel) byly neskutečně ošklivé a nemohly se líbit ani dětem. Jen doufám, že ten nový Kocour, co je právě v kinech, bude o sto procent lepší. ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Přenesete-li se přes fakt, že animace vypadá jako ze Sims, postav je jen hrstka a všichni se chovají tak trochu divně, dokážete si tuto pohádku užít. Samozřejmě by asi slušela nálepka "Pro děti do šesti let". Dveřník zpívající francouzské cover-verze Pavarottiho mě i rozesmál. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

hudba nic moc, animace taky nenadchne, příběh je hodně jednoduchý, ale rychle to uteklo aniž by to nějak výrazně nudilo. Kocour pomáhá klukovi s princeznou, která dávno ví že kluk není markýz, komoří to chce překazit a motem filmu je říkejte pravdu ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a zase nuda. V podstatě si o tomhle filmu myslím skoro to samé co o Kozím příběhu. Podobná animace, podobně praštěné, podobně nudné, hrozné pseudomoderně historické vsuvky, jen tu naštěstí chybí nechutné "vtipy". Konec jsem už popoháněl víc, než je zdrávo, takže na druhou hvězdu nedosáhne. Kdyby tuhle pohádku natočili v klasickém pojetí (na které jsem se těšil), nechybělo by mnoho a jsme s hodnocením rázem někde jinde. 30 % ()

marko66 

všechny recenze uživatele

Animácia nie je zlá ani najlepšia ale v tom by som problém nevidel, ani tie songy mi až tak nevadili boli dokonca zaujímavé a aj vrátný bol vcelku dobrý :-), čo mi najviac vadilo bol lidožrout a všetko okolo neho spojené, ten tam proste nemal čo robiť. ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

Nesympatická animácia, odporná hudba, jednoducho aj takto sa dá zvrzať celkom dobrý námet. Teda mal som čo robiť aby som to vôbec dopozeral. ()

Esmit 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru zajímavé zpracování ale dětem bych to nepustila. Chápu, že lidožrout má být krutý ale podporování násilí a týrání žab? Pche! ()

xxlch 

všechny recenze uživatele

Francouzské filmíky moc nemusím,tedy pokud se nejedná o ty historické,no a pohádky jako je tadle už vůbec ne. ()

Avarga odpad!

všechny recenze uživatele

Akorát jsem to dokoukal, protože ležím doma se zápalem plic... Musel jsem tento film několikrát stoupnout a řádně se nadechnout, protože tahle mega prasárna mi dosti přitížila. Celý film je jedna katastrofa vedle druhé. Grafika je nehorázně odporná, postavy dementní až skoro debilní, příběh je postižený, dialogy jsou jak po mrtvici a hlavně.... ALE HLAVNĚ hudba! Ty wole, jak ta pitomá kr*va zpívala v tý hospodě... to sem stopnul asi 12x, abych to rozdejchal. Jenom zhulený a nebo totálně ožralý jedinec je schopen hodnotit tento blivajz více jak jednou hvězdičkou. Vidím tu dokonce, že tu někdo dal 5 hvězd. Tobě radím, aby si už nikdy nekombinoval LSD, Vodku, Marihuanu, Hašiš, Perník, Kokain, Crack, Rohypnol, Ferneta, Rychlý špunty a Pervitin dohromady. Ty si se snad zbláznil ne?????? ()

benny159 odpad!

všechny recenze uživatele

Veď to bolo otrasné. Animácia ešte celkom ušla ale ten príbeh, to vyjadrovanie postáv, a tie priblblé piesne....nech sa hnevá, kto chce, ale toto nie.... ()

Reklama

Reklama