Reklama

Reklama

Kocour v botách

  • Česko Opravdový příběh Kocoura v botách (více)

Obsahy(1)

Nikdo mu neodolá! Po smrti svého otce zdědí mladý mlynář kocoura. Není to však jen tak nějaké obyčejné zvíře - umí mluvit a vykračuje si po světě v botách! A kocourova vynalézavost, výmluvnost i další talenty jsou zcela k službám jeho novému pánovi. Ten je bude potřebovat, protože se zamiloval do princezny Manon a v cestě mu stojí celá řada překážek... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a zase nuda. V podstatě si o tomhle filmu myslím skoro to samé co o Kozím příběhu. Podobná animace, podobně praštěné, podobně nudné, hrozné pseudomoderně historické vsuvky, jen tu naštěstí chybí nechutné "vtipy". Konec jsem už popoháněl víc, než je zdrávo, takže na druhou hvězdu nedosáhne. Kdyby tuhle pohádku natočili v klasickém pojetí (na které jsem se těšil), nechybělo by mnoho a jsme s hodnocením rázem někde jinde. 30 % ()

Shamanecek odpad!

všechny recenze uživatele

Animované filmy majú svoje kúzlo a ak ich vnímate ako reálny film, často-krát majú lepšiu predlohu (rozumej dej, nápad, zápletku), ako hrané filmy. K tomu si pripočítajte hodiny animačnej driny a výsledok zložte s hutnou náložou kvalitnej hudby a skvelého dabingu. No a máme tu presne príklad toho, ako "toto všetko" v jednej kope môže aj excelentne nefungovať. Pre mňa je práve tento "animák" jednou veľkou katastrofou. Dobre! Uznávam! Animácia je zaujímavá a neotrelá. Ale čo z toho, keď absolútne nefunguje. Výrazy sú toporné a len pri notnej dávke fantázie aj uveriteľné. Emócie sa totálne stratili v hrozných dialógoch, mierne frustrujúcom deji a príšerných, plagiátorstvom zaváňajúcich, pesničkách. Voľba postáv nedáva absolútne zmysel (čo tam preboha robí ľudožrút meniaci sa na akúsi sépiu?) a zápletka? Škoda hovoriť! Francúzi majú čo v tejto oblasti doháňať. ()

Reklama

tterez 

všechny recenze uživatele

Francouzskej pokus o roztomilý počin se zvrtnul v bláznivou frašku na pohádku, kde byly všechny postavy nepříjemným způsobem "uzpívané", až bych řekla uječené. Pěknou ostudou je navíc i ta animace. Všechny postavičky (vyjma kocoura - ten ušel) byly neskutečně ošklivé a nemohly se líbit ani dětem. Jen doufám, že ten nový Kocour, co je právě v kinech, bude o sto procent lepší. ()

Avarga odpad!

všechny recenze uživatele

Akorát jsem to dokoukal, protože ležím doma se zápalem plic... Musel jsem tento film několikrát stoupnout a řádně se nadechnout, protože tahle mega prasárna mi dosti přitížila. Celý film je jedna katastrofa vedle druhé. Grafika je nehorázně odporná, postavy dementní až skoro debilní, příběh je postižený, dialogy jsou jak po mrtvici a hlavně.... ALE HLAVNĚ hudba! Ty wole, jak ta pitomá kr*va zpívala v tý hospodě... to sem stopnul asi 12x, abych to rozdejchal. Jenom zhulený a nebo totálně ožralý jedinec je schopen hodnotit tento blivajz více jak jednou hvězdičkou. Vidím tu dokonce, že tu někdo dal 5 hvězd. Tobě radím, aby si už nikdy nekombinoval LSD, Vodku, Marihuanu, Hašiš, Perník, Kokain, Crack, Rohypnol, Ferneta, Rychlý špunty a Pervitin dohromady. Ty si se snad zbláznil ne?????? ()

Lusy44 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si stáhla omylem a byl to velký filmový zážitek. Větší blbost jsem v životě neviděla. Grafika hrozná tak, že i většina mých her z dětství na PC ji má lepší. Dialogy taktéž hrozné, prázdné a nesmyslné. Kocour větší než většina postav. Princezna lesba, co tancuje po večerech v hospodě. Hlavní mužský představitel pihovatý ošklivoun. Král věčně spí a královna asi kouří denně trávu. Jejich rádce, či co to bylo, vypadá jak Joker z Batmana. Hudba zní jak, když skupina Japončíků kňučí někde v davu. Prostě hrůza, ale dávám hvězdičku, protože jsem se dlouho takhle nenasmála. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama