Reklama

Reklama

Kocour v botách

  • Česko Opravdový příběh Kocoura v botách (více)

Obsahy(1)

Nikdo mu neodolá! Po smrti svého otce zdědí mladý mlynář kocoura. Není to však jen tak nějaké obyčejné zvíře - umí mluvit a vykračuje si po světě v botách! A kocourova vynalézavost, výmluvnost i další talenty jsou zcela k službám jeho novému pánovi. Ten je bude potřebovat, protože se zamiloval do princezny Manon a v cestě mu stojí celá řada překážek... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Shamanecek odpad!

všechny recenze uživatele

Animované filmy majú svoje kúzlo a ak ich vnímate ako reálny film, často-krát majú lepšiu predlohu (rozumej dej, nápad, zápletku), ako hrané filmy. K tomu si pripočítajte hodiny animačnej driny a výsledok zložte s hutnou náložou kvalitnej hudby a skvelého dabingu. No a máme tu presne príklad toho, ako "toto všetko" v jednej kope môže aj excelentne nefungovať. Pre mňa je práve tento "animák" jednou veľkou katastrofou. Dobre! Uznávam! Animácia je zaujímavá a neotrelá. Ale čo z toho, keď absolútne nefunguje. Výrazy sú toporné a len pri notnej dávke fantázie aj uveriteľné. Emócie sa totálne stratili v hrozných dialógoch, mierne frustrujúcom deji a príšerných, plagiátorstvom zaváňajúcich, pesničkách. Voľba postáv nedáva absolútne zmysel (čo tam preboha robí ľudožrút meniaci sa na akúsi sépiu?) a zápletka? Škoda hovoriť! Francúzi majú čo v tejto oblasti doháňať. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Originálně pojatá hudba by vyzněla podstatně lépe, kdyby princezna uměla zpívat. Angažovat do role zpívající tančící princezny někoho s hlasem dabérky v originále, byl nápad hodný vyšinuté mysli pana komořího. Taneční kreace téhle milovnice hudby a tance byly na stejné úrovni. Její vlnění a pohyby končetin připomínaly tanec ještě méně, než vlnění chapadel lidožrouta. Mlynář Petřík z toho vychází podstatně lépe a kocour samotný byl relativně roztomilá figura. Nemyslím, že by se tohle mohlo líbit dětem. Je to tak nekonzistentní, že se ztrácí i předlohy znalý dospělý. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kocoura, kterej hrál ve Shrekovi, ale to je omyl, tohle je uplně jinej druh, to není ani příbuzný od tamtoho kocoura. Není vtipnej, ani roztomilej. Naopak, je hrozně francouzskej, stejně jako celej film. A navíc se tam hrozně moc tancuje a zpivaji se tam ruzně předělany známy písničky, ktery jsou předělany hodně trapně a nudně. Francouzi mi normálně nevadijou, ale tohle je teda extrém. Aji ty pohyby a mluva, dokonce aji mluva v českym dabingu, gesta a mimika, to všechno je tak hrozně moc francouzsky, až mě to uplně štvalo. Nemluvim o ději, kterej jsem několikrát vubec nepochopil, třeba toho Lidožrouta a jeho chování a motivace a proč labuť a pak kachna a co třeba ta ropucha, co se tam přežírala. No plno nelogickejch věcí. Jeden z nejhorších novodobejch animovanejch filmů. Animace ubohá, jak z traileru k nějaké blbé PC hře... ()

LencaN odpad!

všechny recenze uživatele

Došlo k omylu a místo kocoura od Shreka jsem zhlédla toto. Příšeróznost kapitálních rozměrů. Strašné. Animace hrozná. Postavičky nebyly hezké, a občas jako by některé měly na sobě vrstvu prachu, takový divný stín. Hudba mě strašně iritovala. Sice známé melodie, ale přetvořené tak, jako by někdo tahal kočku za ocas.Příběh byla monstrozní bejkovina. Děsně jednoduché s žádnou přidanou hodnotou, s žádným ponaučením pro děti nebo vtípky pro dospělejší sledovatele. Nezaznamenala jsem ani jeden jediný slušný dialog. Všechno to byly jenom nesmyslné žvásty. Naprostý propadák. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

No že by mě to nějak nadchlo nemůžu teda říct. zaregistroval jsem 2 dobré hlášky a scény (Nemám rád mladé lidi protože jsou mladí a tobě že je kolik :-)) a Pozvěte jen Vašeho bratra vy 2 můžete jít taky s naším hnusným komorným No je opravdu hnusný :-) ) Písně jsou zde samé covery jen v francouzštině a moc opodstatnění tam pro nich teda nevidím přišly my tam zbytečné. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama