Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vincentovi je kolem padesátky, stále se točí za všemi sukněmi kolem, jako fotograf je neustále mezi lidmi. Vše bere na lehkou váhu, včetně svého vztahu s Hélene.

Jednoho dne však ztratí zrak. Na klinice pro slepé se učí znovu žít, ale především přehodnocuje své životní postoje. Díky nevidomým očím náhle vidí, co dříve neviděl. V hlavní roli této lehké francouzské komedie uvidíme Bernarda Le Coqa (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

mo cuishle 

všechny recenze uživatele

Klasický scénář, chlápek se zamiluje, ona chvíli odolává, pak chlápek něco zatají, ona na to přijde , chvíli dělá drahoty a pak je happyend : )) A mezitím je to dobrá oddychová komedie, já francouzský humor miluju, takže ani tohle nepohaním. Celkem 60% ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Režisérku tohoto filmu mám docela rád, točí obvykle v televizním měřítku nadprůměrné filmy. Tahle komedie byla zpočátku trochu naivně uchopená a hned na začátku se snažila režisérka dokázat divákům, že se jedná o komedii. V průběhu však začínal kvést příběh a potom se film oblékl do echt francouzského hořkého kabátu. Jsem rád, že Česká televize nakupuje tyhle filmy... ()

mirika39 

všechny recenze uživatele

Úsmevná francúzka komédia. Byť slepým síce nie je žiadna sranda, ale keď sa stretnú dvaja slepí, môžu často nastať vtipné situácie. Ale omnoho horšie je, keď jeden je slepý a druhý nie.. "Odkedy sa ti vrátil zrak, je to s tebou neznesiteľné." :-D ()

Reklama

Reklama