Reklama

Reklama

Cena za lidskost

(seriál)
TV spot
Kanada / USA, (2011–2014)

Kamera:

Pierre Jodoin

Hudba:

FM Le Sieur

Hrají:

Sam Witwer, Meaghan Rath, Sam Huntington, Mark Pellegrino, Kristen Hager, Terry Kinney, Jason Spevack, Cindy Sampson, Angela Galuppo, Deanna Russo (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Být lidský: nikdo nikdy netvrdil, že je to snadné. Ale je vůbec možné, aby to dokázala trojice spolubydlících, z nichž jeden je upír, druhý vlkodlak a třetí duch? Tento děsivý, ale zároveň zábavný a romantický seriál sleduje, co znamená být lidský, očima těchto tří outsiderů. Válečný veterán Aidan se obětoval za své muže a stal se upírem. I po 260 letech se však stále snaží vymanit z vlivu svého mocného učitele Bishopa. Josh byl nadějný student medicíny, který musel opustit svou rodinu a vzdát se nadějné budoucnosti poté, co ho pokousal vlkodlak. A Sally, před svou smrtí šťastně zasnoubená, se proměnila v ducha. Postupně Aidan, Josh a Sally zjišťují, že život po životě nabízí víc, než si normální lidé vůbec dokážou představit. (AXN)

(více)

Recenze uživatele Vaiollet k tomuto seriálu (1)

Cena za lidskost (2011) 

Už po prvním dílu mě to neskutečně chytlo. Britskou původní verzi jsem neviděla, rozhodovala jsem se do jaké verze se pustím, nakonec jsem se rozhodla pro tu kanadskou, hlavně kvůli Samovi Witwerovi, kterého znám z dosti jiných věcí, a vůbec toho nelituji. Zábavný a napínavý seriál, ve kterém jsou tři hlavní postavy, upír, vlkodlak a duch, neskutečně sympatičtí a osobně se nemůžu rozhodnou koho mám nejraději, protože všichni tři jsou dokonalý. Líbí se mi, že je to trochu jiného žánru než Upíří deníky a Pravá krev. Je to o tom jak se nadpřirozené bytosti snaží žít normální život. Jsem v půlce první série, čekala jsem jestli se můj názor nezmění, ale nemůžu jinak než dát plný počet hvězdiček. ()

Reklama

Reklama