Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stěhováci představ tvrdě pracují a v místě nekonečné inspirace, ve Skladišti idejí, prostřednictvím směsice bláznivých, energických a veselých příběhů a písniček řeší "naléhavé myšlenkové případy". (oficiální text distributora)

Recenze (11)

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Tento program má v systéme mojich hodnotení veľmi svojrázne postavenie, pretože podľa neho úspešne určujem odpadovosť všetkých ostatných relácií. Pýtam sa - Je xyz porovnateľné s Imagination Movers? Sú Koumáci dokonca lepší? A je to vôbec možné? 99 percent programov, seriálov či filmov týmto basic sitom úspešne prejde a dôvody sú jednoduché - Koumáci sú nielen mizerne zahraný, ale aj otravne prvoplánový a neprimerane natvrdlý televízny program. Vyfarbené do takých farieb, že vynálezcom Technicoloru by relácia spôsobovala príliš živé nočné mory a plné nesmierne otravných songov, ktorým kraľuje úvodná hymna na stupídnosť Koumáci a machri. Netuším čo to musí byť za dieťa, že podobný zážitok prežije bez väčšej ujmy, každopádne takej odvahe skladám klobúk a úprimne doznávam, že ja by som pred takouto úlohou zutekal do kazašských stepí. P.S. O úrovni tohto programu, viz Galériu. Viacej povedať netreba. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Nucen sledovat to, protože syn chce vidět Mickeyho klubík, a tohle dávají před tím. Tohle je skutečně totálně mimo. Pro děti to snad ani není. A dospělým může být tak leda trapně z těch trapností, co tam ta ústřední pětice, protože ke 4 klukům patří i jedna holka, provádí. A ty písničky, ty mne některé budí hrůzou v noci ze sna... Naneštěstí to není ani tak blbé, aby to bylo zábavné. Leda rádi říkáte WTF co dvě tři sekundy. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jak ostatním, ale mě Koumáci přišli jako úplní trapáci. To co se může zdát na první pohled jako docela dobrý nápad se totiž mění během vteřiny na totální brak. ()

bonnie11 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu partu "dětí" co musejí všechno dělat společně. Tohle je opravdu neskutečně dojemné až z toho brečím, jak se na to nedá koukat. Takže dávám za odpad! ()

LadyAjva odpad!

všechny recenze uživatele

"Tak vo co tady de?" Ne,prosím,netrapte mě...je to naprosto úchylné,tragické a odporné...Z čí hlavy to mohlo vylézt?! ()

Reklama

Reklama