Reklama

Reklama

Parta Plastic je zpět a nutno říci, že jsou více posedlé módou, zábavnější a divočejší, než kdy před tím! Popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná.  Oprsklá Královna Bee se pustí do boje, ve kterém nemá žádnou šanci na vítězství... Tento film upozorňuje na to, že popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná. Jo (Meaghan Martin) je velmi sebevědomá dívka, která chodí do posledního ročníku a vždy se stará jen o své věci. Toto pravidlo ji chrání před hněvem party Plastic. Jenže když je Jo svědkem, jak šéfka party Mandi (Maiara Walsh) terorizuje spolužačku Abby (Jennifer Stone), rozhodne se, že je na čase zaujmout k této situaci konečně nějaké stanovisko. Celá škola se najednou ocitne ve válce a Jo se chystá ukázat Mandi a všem Plastičkám její vlastní pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Průměrná teen komedie, i když zvolila bych jiný název, protože se skvělou jedičkou se to prostě nemůže rovnat. Co se týče obsazení, sledovat celý fim střídající se Disney star mě zrovna moc nebavilo. A děj? Nic nového, hrozné kopírování událostí předchozího dílu, dalo se přesně očekávat co bude na konci. Závěr, slabé *** ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

První díl mám nakoukaný dostatečně, o to víc jsem celý tento film měl v očích a uších odpornou pachuť dejavu, hodně ošklivého odvaru s neznámými herci (rozuměj: twentysomethings hrají studenty střední školy). Situační komedie na bodu nula, cokoliv tam zaznělo, to PSH (že se nedají na rap). Obyčejné žertíky a maximálně pošpinění jména se zde obracejí v úplatky, krádeže peněz, likvidace živnostníků, zásah policie - to mi tolik vtipné nepřijde. Proměna hlavní hrdinky v "plastic" mi přišla až moc přirozená, nebyl tam přílišný rozdíl. Rozchod kamarádek v druhém aktu byl taky dost nepřirozený a stalo se z toho klasické "vyřešilo by se to za 2 minuty, kdyby si to vyříkaly". A v jedničce si taky nepamatuji obří mejdany v megavilách. Celkově mi předchozí díl přišel realističtější. Stejně ale jako bezmyšlenkovité remaky, tak i toto má výhodu toho, že původní materiál byl dostatečně nosný, takže i když to byla špatná kopie, tak to nebyla naprostá tragédie. ()

Reklama

chemik11 

všechny recenze uživatele

Sice jiné než jednička, ne tak vtipné. Přesto je to skvělý film, bavilo mě to. Nechápu tak nízké hodnocení tady, ale budiž, váš názor, mě se tyhle filmy ze střední školy prostě líbí. Opět jako u jedničky, není to film točící se kolem sexu a " veledůležitého prvního zasunutí", proto se mi to tak líbí. Škoda že tam nejsou tak pěkný holky jako v jedničce :( :D ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Do kvality jedničky to má sice dost daleko, ale koukatelné to ještě bylo (líbí se mi porovnávat teen holčičí filmy, protože i když se na první pohled může zdát, že všechny jsou na stejné brdo, podle mě to tak není - najdou se takové, které mají třeba nějaké dost povedené scény nebo aspoň dobrý soundtrack, ale jsou taky jiné, které nevynikají skoro ničím. A tenhle je bohužel právě z těch obyčejnějších a méně zábavných). Bylo ale zajímavé vidět v nějakém filmu Jennifer Stone, protože tu jsem zatím znala jen z Kouzelníků z Waverly. ~(2,1)~ ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No tak náhodou já za sebe musím napsat, že se mi to líbilo a že jsme byl mile překvapen. Čekal jsem stupiditu, ale byl jsem svědkem nenáročné komedie, která se dokonce vyhnula trapnostem obvyklým podobným filmům. Dokonce bych řekl, že to na mě zapůsobilo lépe než první díl. I když první díl bych s tímhle nerad srovnával. Vlastně to s tím má společného prabůh málo, jen pár věciček, takových drobnůstek (plastics). Suma sumárum => Pohodička, klídeček, relax a příjemné pokoukáníčko. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Tim Meadows jako ředitel Duvall byl jediný, který si zahrál v obou dílech filmové série. (Verunka1995)
  • Studio Paramount učinilo autorce scénáře k prvnímu dílu Tině Fey několik nabídek, aby se opět na scénáři k pokračování podílela. Tvůrkyně však vždy odmítla. (..Lucas..)

Reklama

Reklama