Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Groupie je temným, mysteriózním snímkem, vyprávějícím o sérii nevysvětlitelných úmrtí, jimiž je během návratového turné doprovázena slavná hudební skupina "The Dark Knights", k níž se v zárodku připojila jedna zvláštní, ale oddaná fanynka. Vzápětí se kolem její osoby vynořují varovné otazníky, na které, nechtějí-li se členové skupiny rozloučit i s vlastními životy, musejí nalézt odpověď. (Conspi)

(více)

Recenze (2)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Mark Mi do tejto chvíle pripadal , ako sám so sebou nevyrovnaný režisér , ktorý keď dostal do ruky slušný scenár ( FIRESTARTER ), alebo mal blbý deň a potreboval niečo rozbiť ( COMMANDO / Class 99´...) tak sa to dalo zvládnuť. No táto odbočka , kde sa jedna pripečená bruneta naťahuje s blondínkou o " rockera " prezentujúceho hudbu , ktorú si pospevujú rockeri po niekoľko týzdňovej šnúre a aj to po prepálenej " speed / cocaine..." dávke zaliatej značkovým chlastom - to ee. Šetrím odpadom , 1kami , aj 5kami. Tie bodíky sú pre Erica za staré dobré časy. ( no gore / no thrill / no action / no actors....nothing ). Aj to slovíčko " mysteriózny " je funkčné - pre Mňa je totiž záhadou , prečo bol tento titul natočený. ()

Char_lotte odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film dělal někdo, kdo se snad vůbec o hudbu nezajímá. Všechno to kolem kapely, koncertů, fanoušků i groupies je jen spousta velkých klišé dohromady. Zápletku jsem pochopila po deseti minutách. Hodně špatnej film. ()

Reklama

Reklama