Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

verbal 

všechny recenze uživatele

Inteligentní mladí lidé opět přicházejí s inteligentní zábavou pro inteligentní mladé lidi! Nepochybně neexistuje nic kultivovanějšího a zábavnějšího, než se kopat či mlátit různými předměty do koulí, dát si před skokem dalekým pořádný klystýr a poté se vysrat do doskočiště nebo si mazat po obličeji koňské sperma! Bývalí vězňové, diplomovaní absolventi sedmi tříd základní školy, prokastinující stavební přidavači, horníci, metaři a jiné vypatlané lopaty s vytříbeným smyslem pro tumor si při tom užijí spousty legrace!! MUHEHEHEHE! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nasmál jsem se a někdy mi bylo na blití. Někdy i o trošku víc, než normálně. Takže vlastně takový Jackass standard. Co už standard není tak to, co se stalo po tom, co Jackass 3.5 pustili do světa. Nejdřív se zabije v autonehodě Ryan Dunn a pak kluky začne propírat tisk, že řada z nich div nefetuje. Prachy jsou mocná čarodějka a tady asi udělala svoje. Jsem zvědavej, jestli se ještě někdy objeví nějaký pokračování. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Dickhouse Productions // Ďalšie výborné pokračovanie na hlavu padnutých Jackass. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Třipětka snad lepší než 3D. Tak nějak víc klasika a né takový honění na kostýmky a superdrahou kameru.... Highlight chybí i zde, ale to se dá chápat, jelikož je to vlastně celý jeden velký bonus. Pobavil mě Ehren schovávající se za drátěnym plotem, Knoxvilleův opalovací horsecum krém, Darf anebo třeba Flying Nut High Five (to a Flying 69 teď hurá zkusit:). Ale nevím, buď už do toho nejsem takovej blázen, nebo prostě docházejí fakt dobrý nápady... No tak 7/10. **R.I.P. Ryan Dunn** ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Velmi drsné pokračování, skvělá kamera (zpomalené záběry) a výborné závěrečné titulky (Steve-O je totální magor "trochu jako já"). Nesmím zapomenout na výborného člena (jeden ze zakladatelů) Ryana Dunneho RIP: budeš chybět kámo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Oproti jiným dílům spíše formát "behind the scene" a to znamená příliš mluvení a kdo příliš mluví, nemůže si zrovna provádět klystýr či pouštět proud do genitálií. Zdá se, že studnice nápadů vyschla a u některých scén jsem měl pocit, že stejný osud připravili hlavní aktéři i barům na svých hotelových pokojích.. Nu co, aspoň že si datel Woody zaťukal do větvičky - snad to stromek nebolelo.. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Sem jako zjistil, že Jackass je ideální debilina na večerní pouštění na mobilu před usnutím, cca 4-5 scének denně. Ale jaký mám potom sny se mě neptejte. [Netflix] ()

juta 

všechny recenze uživatele

Se spermatem je vždycky sranda :D Je tu pár slabších šaškáren, ale najdou se tu naopak i dost slušný a nechutný záběry. Už se těším na 4ku, i když už tam Ryan Dunn nebude. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Toto a podobné kousky těch trotlů bych povinně pouštěl mladým těhulím, aby už konečně přestaly fetovat, chlastat a kouřit, jinak z jejich mimí vyrostou stejná hovada. Proč jsem dal poprvé jednu *? Že by něco freudovských podvědomých tužeb? Verbal tam má pořád to koňský sperma, asi na tom něco bude:-))))) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Asi jsem úchyl, ale na Jackass a tu šílenou partičku kolem Knoxvilla se vždycky rád podívám. Samozhřejmě bychz oželele všeczhny ty fekální, prdící a zvracecí scény, ale pak si říkám zhda by to byli ještě Jackass. Tohle je jejich styl, nezhaměnitelný a neookopírovatelný. Já si nejraději užívám takové ty inteligentnější úkoly, nebo scénky. Výborná byla bitka lilipůtánů v hospodě a taky útěk z věznice skrze paralyzérové překážky. V minulých dílech si vybavuji geniální houpačku, kde jste se museli silně odrazit nahama aby jste se dostali nad rohy rozzuřeného býka čímž se ovšem ten druhý na druhé straně tyče co ještě otáčela kolem své osy dostal přímo před jeho nozdry... :-). To mně baví. Dělat téhle smečce kameramana bych vážně nechtěl. Některé scénky nechápu, to když se opravdu silně řežou a divím se, že to ještě někdo po kopanci do hlavy neschytal nějak vážněji. Každopádně i u tohohle dílu jsem se zase párkrát pořádně zasmál, protože nechyběl ani důchodce Irving Zisman. A co potěšilo byla účast našelo L39 Albatrosu z Aera při tryskovém blbnutí :-) !!! Dávám za tři šipky foukané hádejte čím.. * * * ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Možno už stárnem, ale.. nie, proste Jackass už nie je tým čím býval. Minimálne v mojich očiach. Priemerná zábava, pár kúskov stálo za to. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Spousta materiálu, kterej se nevešel do trojky, rozhovory, hovadiny a to všechno zabalený tak, že to dokáže zaujmout a pobavit stejně jako samotnej film. Klobouk dolu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tahle sekvence záběrů, které se nevešly do 3D se mi líbila snad i více než 3D. Staří dobří Jackass. Lepší * *. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Šílenost, tohle slovo je podle mě vystihující pod pojmem Jackass! Šílené kousky u kterých zůstává rozum stát velmi (mě teda rozhodně) pobavili. Je to taková malinko hardcore zábava, ale rozhodně neurazila, ba naopak hodně pobavila. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Dobrý, u těch zimních šíleností jsem se ještě zasmál, ale jinak jsou to otřepané, nezáživné (ještě, aby byly, že?) a ZASE fekální slátaniny. Je tedy vidět, že tahle parta má hodně bujnou fantazii a pravděpodobně i pro strach uděláno, jenže už toho je jaksi moc. Pro opravdové fandy, o tom to je. 25% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěný kousky známé party, tentokrát spojené s komentářem tvůrců i herců. Pro fanoušky Jackass povinnost, pro milovníky jejich kousků trochu zklamání z důvodu menšího množství vyloženě zábavných scének. ()

Reklama

Reklama