Reklama

Reklama

Jason a Julie (Adam Scott a Jennifer Westfeldt) jsou už léta kamarádi, ale nechodí spolu. S nelibostí sledují, jak jejich nejlepší přátele, dva manželské páry, změnila svatba a narození dětí. Vyčerpání, nerudnost a ztráta smyslu pro humor. Tohle s člověkem udělá manželství? I proto Julie celkem bez váhání souhlasí s návrhem Jasona, že by spolu mohli mít dítě a dál si žili každý po svém. Když se narodí malý Joe, z obou jsou ti nejschopnější a nejvíc milující rodiče, které svět spatřil. Podařilo se jim přelstít tradiční systém? Důkaz se nebude hledat tak snadno, jak si mysleli… Ve vedlejších rolích filmu se představují Megan Fox a Edward Burns. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako mistr partnerského kompromisu, který se většinu času vychytrale schovává pod pantoflem, vím naprosto přesně, že vztah s putovním dítětem nefunguje. Ani s tím plánovaným a v tomto případě mi připadalo, že ta zápletka je příliš umělá. Všechny rodiny jsou ještě k tomu vystresované a celkově sledování tohoto snímku vyvolává pochopení pro sníženou porodnost. Přesto jsem zastáncem manželství, ale je to pouze pro silné osobnosti, které mají smysl pro dobrodružství, nervy z ocele a umí se mistrně vyhýbat předmětům, které obvykle nelétají. A jestli tento blábol jako obvykle čte Megan Fox, tak jsem povinen jí sdělit, že každé druhé úterý v měsíci mám kolem poledne skoro dvě minuty volno, takže kdyby měla zájem, tak jí ukážu pět nejrychlejších výstřiků na světě. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Reálnější, vyspělejší, méně předvídatelné a místy o dost vtipnější Friends with benefits, ale s dětmi. Aneb utrpení jménem rodičovství. Škoda toho klišé konce, ale tomu se asi "nedalo" vyhnout. No a..Megan Fox se do filmů vážně hodí jen jako "sexy ozdůbka". Nějak si nejsem vědoma toho, že by zde ukázala, jak umí hrát, protože v podstatě dělala to co vždycky-špulila pusu a hrudník do kamery. A tady se ještě navíc vážně jen mihla (uff). Jinak milé překvapení. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že se docela divím tomu nízkému hodnocení tady. Když se podívám na filmy s podobnou tématikou poslední doby, tak tento je značně převyšuje. Určitě bych to nezařadila do komedie, moc věcí, čemu se dá zasmát, tady není, ba naopak, vyskytuje se zde dost depresivních myšlenek. Film je sice strašně čitelný a divák přesně ví celý vývoj příběhu už od první minuty, ale zároveň je to dobře napsané, mnoho životních pravd a pohled na partnerský život z mnoha úhlů. Asi v půlce filmu bych se nebránila ani čtvrté hvězdě, ale stopáž nemusela být tak dlouhá a asi závěrečných pět minut mi už to zkazilo úplně. I tak jde ale o velmi nečekané překvapení. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem od toho moc a upřímně řečeno jsem byla velmi překvapená. Příjemný film, občas jsem se zasmála. Znova už se na to asi nepodívám, ale dávám 3* ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Konverzačka - mix břitkého humoru, kterému "fuck" není cizí, jednoduché romantiky a příběhu, který má v sobě víc hlobky než se zdá, a přestože jsem se někde za půlkou díval, kolik zbývá do konce, poslední třetina mě dokázala připoutat k monitoru. 6 přátel - 2+2+1+1; 2+2 mají děti, 1+1 vidí, jaký to má dopad na jejich vztah a život, a tak se rozhodnout mít děti spolu, a až pak si najít partnery, protože to tak bude jednodušší. Film ukazuje, jak to asi může fungovat. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 6 | hudba 6 | humor 3 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Sám mám priateľov s deťmi a nikdy som sa na to nepozeral a nekalkuloval o tom ako dvojica Jason a Julie, jednoducho raz príde čas, keď človek musí zobrať zodpovednosť do vlastných rúk a popasovať sa s tým. V dnešnom modernom a slobodnom svete sa stávajú aj také dobrodružstvá aké si dohodol a prežil spomenutý pár, ktoré miestami pôsobilo vtipne a samozrejme aj romanticky. Rôzne úvahy a komentáre na adresu mať dieťa v ich prípade pripadali ako návod či výstraha pre budúcich rodičov, aby si zvážili plusy a mínusy, ktoré prídu pri narodení dieťaťa. Príbeh dostal trocha predĺženú minutáž a v niektorých momentoch zas naopak príliš zrýchlenú dejovú podstatu, čo mi nevyhovovalo. Potešila ma prítomnosť Megan Fox škoda, že len v malej vedľajšej úlohe a voľnosť nevkusných vyjadrení pri ponuke na sex a podobne. Celé to pôsobilo ako zamrznuté maslo z chladničky na ktoré treba dlhšie čakať, kým zmäkne a potom si ho ideálne natriete a pochutnáte si na ňom. Za priemernú komédiu s vysokým romantickým nasadením dávam 50%. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Kamaráti so spoločným dieťaťom .. no jasné. Hlavné herecké duo mi vôbec spolu nepasovalo a niektoré reči vskutku otravné. Ale ináč fajn karikatúra, kde od začiatku viete kam to všetko bude smerovať. 2,5* ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná neurážlivá komedie obsahující jednu velkou životní pravdu, totiž že stereotyp a romantika nejdou příliš dohromady. Megan Fox je k nakousnutí. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pár hercov z DÁMSKEJ JAZDY (Bridesmaids) si zahralo v celku príjemnom filme zo života. Tému mladých ľudí, ktorým zmení dieťa život veľmi podobne spracoval ŽIVOT JE TAKÝ (Pod jednu strechou). Friends with Kids je súdržnejší a menej klišovitý, lenže nemá nejaké extra vtipné či vyslovene originálne scény. Pozerá sa na to dobre, romantika i dialógy sú uveriteľné... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tendenční, kýčovitý a nechutně happy end doslova posral vcelku zajímavý námět a nápad. Proč, do prdele, musí všechno končit jako podle šablony? Tuctově? Suše? Je to sakra film, fikce, proč do něj nedat trochu odvahy? Potěšila oblíbená Maya Rudolph, i Kristen Wiig už si u mě dokonale smyla ten původní nesympatický pocit. Megan Fox stále jen a pouze "okrasa", stejně tendenční, tuctová a kýčovitá jako závěr a vyznění filmu. Spíše romantické drama než komedie, tu v tom moc nehledejte. 2.5* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře obsazený antikoncepční a antisňatkový film, který mě nepobavil, ale trochu mě nudil a hodně otravoval. Už tradičně mě americké komedie tohoto typu ve třech čtvrtinách děje přesvědčují o tom, že je rodinný život absolutní příšernost, aby mi pak v závěrečné čtvrtině přinesly nevyvratitelný důkaz o tom, že je to naopak nádherná idylka. No, nevím. Tento snímek mě přesvědčil jen o tom, že se scénáristka buď příliš nesnažila, nebo jí to prostě nešlo, navíc se tvůrcům absolutně nepodařilo využít potenciál hereckého obsazení, takže šlo z mého pohledu o hodně bídný zážitek. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný film. Možná se tam ze začátku až moc mluvilo a chvílema i o ničem, ale tu druhou půlku filmu jsem si vážně užila. Super. Dávám 80%. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukáno do poloviny, pak znuděně a zhnuseně vypnuto. Asi jsem viděl nějakou špatnou verzi, warez je záludný. Tady totiž nebylo nic vtipného nebo humorného. Šest lidí, dva páry s dětmi a dva přátelé, on a ona. Oba se znají, oba někoho občas mají a oba by chtěli partnera a děti. Nakonec se domluví, děcko mají spolu a přitom se stále snaží si k sobě někoho najít. Všechno je to takové hrozně "vtipné" a "humorné" a když jsem uviděl Megan Fox, lekl jsem se. Potěší snad jen přítomnost Chrise O'Dowda, jinak nic. Jdu proti proudu, ale věrný pocitu, kterým mě polovina filmu naplnila: odpad! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Už vím, že nemám vůbec dát na hodnocení ostatních uživatelů. Aby bylo jasno přijde mi dost nefér takové nízké hodnocení. Jsem blázen do komedií, ale také romantiky apod. jenže tento film je naprostá míchanice legrace a také starostí a běžných situací ve vztazích a nebo v přátelství. Tedy nechci tím říct, že se dva přátelé normálně všude dohodnou na tom, že spolu budou mít dítě, ale touto zápletkou mě film uchvátil. Je to totiž něco nového a neokoukaného kde sice předem čujete konec příběhu, že dvě hlavní postavy pravděpodobně skončí jako love forever, ale stále vám film má co nabídnout. Není to nic brilantního ale odsoudit tento snímek do průměru si netroufnu. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Nebýt závěrečných 40 sekund, snad bych i uvažoval o plném počtu. Sympaťák Scott, a i když pro mě nepříliš přitažlivá (ano, také mě nepřitahuje) Westfeldt, tvoří skvělé vtipné duo, které nám toho plno nabízí. Kamarád (tedy spíš kamarádka) taky ráda, akorát jen jednou a bez gumy. Vtipná komedie se špetkou dramatu a spoustou svěžích scén (o které se zapříčiňuje hlavně Scott) ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodovka, která bude asi bližší lidem, kteří mají děti. Obsazení je velmi dobré, i proto jsem čekala od filmu podstatně větší zážitek. Nakonec ale tento počin k něčemu je... Megan Fox konečně ukázala, že umí hrát. Umí se tvářit i jinak, než jako prvoplánová femme fatale. Řekla bych, že Megan našla žánr, který jí bude sedět a ve kterém by se i mohla rozvíjet. Tedy romantické komedie. Totiž v romantických komediích herečka jako Megan chybí. Máme tu úžasnou Katherine Heigl, která obvykle hraje lehce praštěné organizátorky všeho, ale silnou krutě upřímnou lehce netaktní krásku jako Megan postrádám. Miss Fox by tedy mohla zaplnit díru na trhu a více tak rozvinout svůj skrytý potenciál. Rozhodně doporučuji všem, kdo si doposud - stejně jako já - mysleli, že Megan Fox neumí hrát. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Už po několika prvních minutách bylo jasný,že tohle víc než tři hvězdy nedostane.Komedie v popisku je obrovskej blábol,humor tam totiž žádnej neni.Navíc film načichlej Velkou Británií,konverzace je hlavní náplní tohodle poměrně nudnýho snímku.40%. ()

Reklama

Reklama