Reklama

Reklama

Rybář dobrodruh

(seriál)
  • Česko Dobrodruh na rybách (více)
Kanada, 2006, 44 min

Obsahy(1)

Rybář dobrodruh mluví jazykem, kterému všichni rozumějí. Rybolovu se věnují lidé všech kultur. Vzhledem k tomu, že voda pokrývá 70 procent povrchu Země, lze oblíbené místo pro lov ryb najít v každém zapadákově. Proto se tento dokumentární seriál o odvážném chlapíkovi, který rád cestuje za rybolovem, vydává objevovat nejexotičtější místa planety. Na rozdíl od ostatních cestopisných pořadů - a stejně tak ostatních pořadů o rybolovu - žene průvodce seriálu Cyrila Chauqueta vášnivá závislost k tomu, aby vzal svůj malý nafukovací člun, nasedl do letadla a vyrazil za svým cílem, kterým je chytit a pustit všechny druhy ryb v každé řece, jezeře, oceánu či potoce. Úchvatné záběry vysokorychlostní kamery odhalují příval adrenalinu, který Cyrila zaplaví, když svádí souboj s rybou větší než jeho člun. Občas je jeho úlovek dokonce tak velký, že v tom, kdo koho táhne, se role obracejí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Attta

všechny recenze uživatele

Viděn jeden díl tak ani nehodnotím, ale docela fajn pokoukání. Pro někoho, kdo má rád přírodu a zvláště pak vodu a ryby, je tohle paráda. Docela tomuhle sympaťákovi závidím (kdo by si taky neprojel nejzajímavější kouty světa a nezachytal si ryby většinou v nedotčené přírodě). :) ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Já rozhodně nepatřím mezi milovníky rybářství. Nikdy mi tato činnost nebyla blízká, ale myslím si, že patřím mezi zvědavé lidi, které zajímají jakékoliv nové informace z jakýchkoliv věcí nebo činností na této planetě či mimo ni. Musím ale uznat, že tento sériál je zpracován velmi zajímavě a napínavě. Pro milovníky tohoto typu rybářství, neboli lovu exotických velkých ryb, to musí být přímo ráj. Navíc nutno říct, že Cyril Chauquet je velmi zábavný a sympatický člověk. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Cyril Chauquet je podobný rybářský úchyl jako u nás Jakub Vágner. O rybaření nic nevím, ale rybu na talíři mám moc rád. Takže je to dokument čistě o chytání ryb někde v Kanadě a normálně se na to dá dívat, i když jen jednou. ()

Reklama

Reklama