Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (168)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Nebojím se dát plný počet, tenhle film si to zaslouží. Ač je to "jen" animáč, je to víc horor než celá hraná série. Sice měl film trochu pomalejší rozjezd, ale zato famózní závěr. Podobně jako RE : Rozklad , strčí celou hranou sérii do kapsy, což je ovšem napováženou. 93 % ()

Liger 

všechny recenze uživatele

O chlup lepší než Degeneration, a to především díky svižné akci a působivými souboji. Možná to zní pro Resident Evil, sérii, která si prapůvodně zakládala na temné atmosféře jako zklamání, což ovšem neznamená, že by Damnation vůbec ponurou atmosféru neobsahoval, nicméně děj tak pěkně odsypává a jest bez hluchých míst. Pro nezběhlíky je však na místě jeden bod ubrat, protože v příběhové části a postavách se budou ztrácet, a tak si alespoň užijí povedený vizuál s hromadou mutantů, který sice nedosahuje kvalit dnešního standardu, i tak je to, obzvlášť na Blu-Rayi, hezká podívaná. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taký milý a nenáročný CGI animovaný doplnok do vcelku rozsiahlej Resident Evil počítačovej série. Slušná akčná jednohubka s premakanými animáciami a šťavnatým soundtrackom. Na jednej strane je to už celé obohrané a zombiece už mi pomaly začínajú aj vadiť, ale na strane druhej sa na to stále dá pozrieť a zarytí fanúšikovia tejto série si spravia chuť na ďalšie hodiny pri počítačovej hre. 55 % ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Damnation byl skvělej. Opravdu. Sice ubraly horor, ale přidaly lepší scénář, a Leon je už jak se patří badass. Velká spokojenost a jeden z best animáků. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Technicka stranka filmu je na vybornej urovni, o tom niet pochyb. Avsak napad s ovladanim zombikov ma veru velmi nepotesil. Zombici odjakziva prahnu po mozgoch a mase zivych bytosti a doteraz ich nikto nekomandoval (aspon nie tak vyrazne, ako tu). Za tento fakt davam hned jednu hviezdu z hodnotenia dolu. Pritomnost stareho dobreho Leona potesila, Lickerov je tu tolko, ze by som ich zrejme ani nestihol spocitat a atmosfera je znacne kolisava. Pacil sa mi soundtrack, dodava filmu grady a viac nez slusne zvysuje napatie. Osobne sa mi vsak, napriek vsetkemu, viac pacil predosly animovany diel Resident Evil: Degeneration. Akokolvek, myslim, ze zo znacky Resident Evil sa toho da vela vytrieskat, preto sa nazdavam, ze v buducnosti si uzijeme este vela zombikov a nezaskodilo by do deja animakov opat zapojit aj spolocnost Umbrella. Vo finale teda nie som z tejto snimky ani privelmi nadseny, no zaroven ani sklamany. 70%. ()

Susperian 

všechny recenze uživatele

Audiovizuál fajn, ale ty neskutečně idiotské dialogy a monology to bylo trošku moc. Člověk, který napsal scénář by taky zasloužil... ()

Werdugo 

všechny recenze uživatele

Parada.Super.Kam se hrabou vsechny ty hrane Horory a akcni Filmy.A se hrou Resident Evil to ma Spolecneho Hodne.Jen tak dal.At se mi opravdovi Fandove Resident Evila mame na co Tesit. ()

Retrostalker 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik hernej série som spokojný. I keď 50 minút to má pomalšie tempo, no potom super herný Feeling a na scénu prichádza aj úžasný Mr.X aka Tyrant a mne sa premietajú spomienky na Resident Evil 2 a nadšene sledujem ako si s ním Leon znova poradí. Škoda len, že nedostali miesto aj klasický zombíci, ale len "zombíci" typu Resident Evil 4, 5. ()

Hookins86 

všechny recenze uživatele

Jakožto pařič jsem hrál Resident Evil už od prvních dílů a tohle nevím kam mám zařadit. Nějaké známe postavy se tu objevily, ale příběh je úplně zmutovanej. Teda viděl jsem v tom mix skoro všech dílů, možná spíše od toho 4 dílu a zombíci už nejsou zombíci, ale geneticky přeměnění lidé. Měl jsem teda rád klasické zombíčky, co bručely, šourali nohama a žrali čerstvé masíčko. Doba se ale mění a místo tohodle všeho, vás čapne banda rádobyzombies a do úst vám narvou nějakej hajzl, kterej vám změní život. Jináč se mi líbila grafika, kterou má Capcom jako vždycky vymňouklou, ovládání Lickerů a ty Frankensteini, který se nezastavili před ničím... ()

Dreamer odpad!

všechny recenze uživatele

Takuto (mozno aj vyssiu) kvalitu grafiky mali dema / videa v hrach ako Tekken 3 a Soul Blade na Playstation 1 v minulom tisicroci! Dnesna grafika je uz uplne inde, hlavne efekty ako ohen, vybuchy, voda a hry so svetlom, ktore prave v tomto filme mohli krasne vyniknut. Takto je cely dej, pribeh a vlastne vsetko vo filme neuveritelne a posobi ako dvadsatrocny kresleny film. Je mi luto ze musim dat prave japonskemu filmu odpad, ale viac si nezasluzi - 0%. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Ne,neděste se ,nejde o pokračování filmové série,ale o další díl z tvorby anime.A řeknu to hned na rovinu, jedná se o 100 minutový nepovedený anime film při niž si fanoušci série RE budou "rvát" vlasy z hlavy.Animovaně vytvořený svět jsem už viděl lépe zpracovaný jinde a co je hlavní tak do RE to má hodně daleko nebýt toho,že se zde v hlavní roli objeví Leon a oblíbená "příšerka" ,tak bych soudil o filmu jako o trapné opičárně. První půl hodina je zoufale nudná a moc bych za to nedal,že taky zadřímnete jako já.Jediné co bych pochválil a co mě probralo byla "závěrečná" bitva,ale 10 minutová "odměna" pro kterou musíte projít téměř přes 80 minut zoufalství a nudy beru za sprosťárnu. NUDNÉ ANIME! ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Resident Evil: Zatracení šlo na to jinak a to tím, že se vydalo cestou animace a za to jsem rozhodně rád. Animace vypadá nejen dobře, ale díky tomu aspoň není zapotřebí hledat herce co nejvíce podobného Leonovi či jiným postavám. Nápad bezva. Celkový výsledek? Nah. Nic moc. Začalo to celkem fajn s nějakým tím hororovým feelingem, ovšem ke konci se přešlo na nějakou tu akci a jako moc to k sérii dle mého názoru neladilo. Za mě nadprůměrný film, který doporučuji pouze fanouškům herní série Resident Evil. 6/10 ()

Mangano odpad!

všechny recenze uživatele

Pro někoho jako jsem já, kdo o herní předloze neví vůbec nic, je tenhle snímek jen strašně dlouhé, zbytečné, nudné, dějově ploché a nicneříkající doplnění vaty kolem Andersonovi filmové ságy, které se poté ani trochu nevyrovná. Na druhou stranu musím říct, že je tohle pokračování poněkud zábavnější než předchozí díl. Takže maličko oceňuji alespoň tenhle progres. ()

Carteriiino 

všechny recenze uživatele

Navzdory tomu že je film celý animovaný je dej, námet a množstvo zápletok na celkom slušnej úrovni. Síce nepriniesol nič nové oproti Rozkladu a "horor" ako zložka sa celý vyparil no dalo sa na to pozerať ()

Cacadore 

všechny recenze uživatele

Pro ty z Vás, kteří o hře (hrách) neslyšeli a ani je nehráli: Bude Vám to možná připadat jako blbost, ale v podstatě je to takový horší Japonský animák, ve kterém mají všichni normální oči. ------ Pro Hráče her: Je to něco jako RE 4, jen s hloupější zápletkou a nemožností ovládat hlavní postavu... SHRNUTÍ: Ne úplně špatný příběh, zábava na 100 minut, pak zapomenete. Za mě: 45 procent. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

No sláva!!! Po odpadu Afterlife konečně pořádný Resident Evil. Genitální animace, akce jako kráva se slušným příběhem, i když ne dokonalým. Je to sice celé jako game trailer ale ani mi to nevadilo. Ono je to skutečně spíš pokračování herní řady, kdo hraje a zná tak se mu to pak líbí. Zvukově a obrazově orgie. A dupající obři na konci....paráda. ()

Reklama

Reklama