Reklama

Reklama

Recenze (3)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Než jsem do tohoto kousku šel měl tady 14 hodnocení. Z toho se hodnotící rozdělili na dva tábory. Jeden film vyzdvihoval 4-5 hvězdama a druhej tábor byl odpadovej, respektive jednou 1 hvězda. Nic mezi tím. Takový rozdílný hodnocení jsem už dlouho neviděl a to byl první impuls proč si film pustit. Taky mě zajímalo do jakýho tábora se zařadím. Doufal jsem, že se zařadím do tábora spokojených. Jenže to jsem se opět šeredně spletl. Opravdu je to odpadovej flák. Doslova na hraně koukatelnosti. Kamera otřesná, herci ( pokud se to tak dá nazývat ) ještě horší. Spíš než film je to spletenec blbě postříhanejch scén nalepenej na sebe. Hudba nebyla taky zrovna dobře zvolená. Obsahově bych to přirovnal bych k filmu Girlhouse. Samozdřejmě kvalitativně je to úplně jinde a srovnat se to nedá. Jen podobnej námět. Opravdu není nic co by se na tomhle kuse dalo pochválit. Proto nemám jinou možnost než dát odpad a zařadit se tak k nespokojenýmu táboru. A jen se ptám co je to za lidi, kteří tomuhle dokážou dát 4-5 hvězd. Je zajímavý že to zde nekomentoval žádnej z těch co to tak vysoko hodnotili. Docela by mě zajímalo za co a čím si těch 5 hvězd tahle sračka zasloužila. ()

Dellamorte odpad!

všechny recenze uživatele

Áno , lethal a ešte k tomu obsession. Nájdi si profil Memphis M. a pochopíš. Tá superstááár bola vytrhnutá z úplne iného filmového priemyslu a nasadená do ničoho , ktoré sa vyhrážalo žánrom horror. Ďalší článok z usilovne predlhujúceho sa radu snímkov - NEUVIDÍŠ , TAK NEUVERíŠ / AK UVIDÍŠ , AJ TAK NEUVERÍŠ . V takom prípade si úsmevom natrhávam pery z tunajších relevantných odpadov...tady totiž jde vo filmovej kejhák. ()

Reklama

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Pokiaľ dávate odpad hororovým peckám ako Martyrs, Primal, Inside, Srpski film (a mohol by som ich tu vymenovať aj 50), tak si skúste stiahnuť tento film, a možno pochopíte, aký je rozdiel medzi vaším odpadom a skutočným odpadom. Viac netreba dodávať, všetko viem(e). ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama