Reklama

Reklama

Nebezpečné svádění

(TV film)

Obsahy(1)

Mladý delikvent, 19letý Cole Hurley, souhlasí s tím, že bude navštěvovat univerzitu zasvěcenou reformě vězňů. Ale naděje na změnu je ohrožena jeho horlivou aférou se svůdnou Kay Wellerovou, profesorkou, která se zoufale snaží uniknout před svým drsným manželem, a Cole je její jedinou cestou ven. Když Kayinina manžela najdou zavražděného, Coleovo studium přichází s novou lekcí – nedůvěřuj nikomu. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to pouze rozvíjí v duchu " kterou si mám vybrat" - najednou ovšem příjde dějový zvrat- Spoiler- pokus o hození vraždy na Colea, kdy to začíná být opravdu zajímavé....Bohužel konec je pak ukecaný a navíc průhledný, ale na televizní film dobré a dobré je za tři....50% ()

Paladin25 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobré. Film fungoval vcelku dobre až na pár menej logických momentov sa mu podarilo ma zaujať a upútať až do konca. ()

jackstifler 

všechny recenze uživatele

Jasně, dalo se to zpracovat trochu líp, ale užíval jsem si ten film od začátku až do konce, sympatické postavy, hlavně teda Cole a krásná učitelka. Na tento film budu dlouho vzpomínat. Za mě 80%. ()

Reklama

Reklama