Reklama

Reklama

Nebezpečné svádění

(TV film)

Obsahy(1)

Mladý delikvent, 19letý Cole Hurley, souhlasí s tím, že bude navštěvovat univerzitu zasvěcenou reformě vězňů. Ale naděje na změnu je ohrožena jeho horlivou aférou se svůdnou Kay Wellerovou, profesorkou, která se zoufale snaží uniknout před svým drsným manželem, a Cole je její jedinou cestou ven. Když Kayinina manžela najdou zavražděného, Coleovo studium přichází s novou lekcí – nedůvěřuj nikomu. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Paladin25 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobré. Film fungoval vcelku dobre až na pár menej logických momentov sa mu podarilo ma zaujať a upútať až do konca. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to pouze rozvíjí v duchu " kterou si mám vybrat" - najednou ovšem příjde dějový zvrat- Spoiler- pokus o hození vraždy na Colea, kdy to začíná být opravdu zajímavé....Bohužel konec je pak ukecaný a navíc průhledný, ale na televizní film dobré a dobré je za tři....50% ()

jackstifler 

všechny recenze uživatele

Jasně, dalo se to zpracovat trochu líp, ale užíval jsem si ten film od začátku až do konce, sympatické postavy, hlavně teda Cole a krásná učitelka. Na tento film budu dlouho vzpomínat. Za mě 80%. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama