Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gotický horor o partičce mladých lidí, kteří mají brzy přijít na to, jak se nevyplácí ignorovat znamení. Obzvlášť, když jde o znamení smrti. Dva páry vyrazí na víkend kempovat do přírody, avšak nešťastnou náhodou se dostanou do konfliktu s místními lidmi. I když spojitost můžeme tušit jen zlehka, hned po této události se začnou dít podivné věci. Čtveřici hrdinů provází na jejich cestě jedno děsivé znamení za druhým. Bezpečný úkryt jim neposkytne ani kukuřičné pole, a tak je jen otázkou času, kdy jejich řady začnou řídnout. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Obyčejný exploiťák se vším co k němu patří, takže jsem se nenudil a celkem se mi líbil, sice bych měl celkem dost výtek, ale vzhledem k těm sračkám co jsem v poslední době vyděl na to výjmečně kašlu. Je to průměrný film který má sice dost klišé ale třeba vraždy a mučení bylo obstojný a nenudilo. Bohužel ale film má stupidní konec kdyby náhodou chtěly tvůrci udělat pokračování. Je to koukatelné ale zapomenihodnuté. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku musím podotknout, že mě pobavil zdejší obsah. Distributor evidentně nemá šajnu o tom co je gotický horor. Teď už k filmu. Jde o Hixploitation recyklačku, která nepřichází s ničím novým. Co se týče postav tak ty mi k srdci zrovna moc nepřirostly takže mi bylo i vlastně jedno kdo přežije. Nechci spoilerovat ale ve finále jsem rád, že to dopadlo jak to dopadlo. Škoda, že když už není snímek nikterak originální tak že není alespoň víc krvavej. Víc gore a krev by určitě prospělo a hodnocení by bylo určitě vyšší. Když to shrnu tak nejde o film ke kterýmu bych se někdy v budoucnu vracel ale zatracovat ho taky nebudu. Na jedno podívání dostačující aniž bych si u toho řekl, že to byl promarněnej čas.  Slabší 3 hvězdy. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nikterak významnej ani atmosférickej film to teda zrovna není. Ne že bych se nudil, ale o tom, že bych se třeba bál nemůže být řeč ani náhodou. Hrozně tuctová stokrát viděná a nezáživná věc, tak maximálně na jedno zhlédnutí. Navíc je úplně evidentní kterej film to vykrádá. Tohle už tu prostě bylo.35% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu až príliš otrepaná buranská vyvražďovačka, ktorá si nápady požičiava od všetkých možných podobných kúskov, no sama toho moc neponúkne. Zbytočná rozvláčnosť, nevýrazné spracovanie, priveľká predvídateľnosť a trápne postavy, ktorých správanie bolo ešte dementnejšie ako u teenagerov v slasheroch a pri ktorých bolo vlastne najväčším hororom pozerať sa na otrasnú hlavnú hrdinku. Zopár scén bolo síce fajn; po atmosférickej i krvavej stránke, no ako celok to bolo slabšie než by som čakal. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

V tomhle vidlákově jsou všichni tak těžce na hlavu, že i takovej Leatherface mi oproti nim přijde jako pohodovej, i když občas trochu hlučnej, soused od vedle. Což znamená, že projíždět se u nich na čtyřkolkách nebyl zrovna nejlepší nápad dne. Každopádně chválím výběr buranů protože rejža si dal záležet a vypadá to, že vidláky ani nemusel moc maskovat, stačila přirozená "krása" místního obyvatelstva. Co se týče klaďáků tak tam to dopadlo hůře. Sympatickej mi byl z téhle fantastické čtyřky jen jeden a osud zbytku mě naprosto nezajímal, takže jsem pro ně v případě jejich předčasného skonu ani nemohl okázale truchlit. Znamení smrti je slasher takže jak na tom jsou vraždy? Chvilka napětí....tááákže...ještě chvilku...tak fajn...vraždy jsou celkem uspokojivé i když přehnané gore, nebo jak tomu tady všichni říkaj, nečekejte. Hlavní padouch vypadal jako o něco menší brácha wrestlera Andre The Gianta a vynalézavost mu nechyběla takže palec hore. Celkově je to po všech stránkách průměrnej horor na jedno až deset mrknutí. Proč až deset? Protože do půl roka zapomenete, že jste to viděli a pustíte si to znova...a pak se to stane znova a znova atd.... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama