Reklama

Reklama

Doručovací služba čarodějky Kiki

  • Česko Doručovací služba slečny Kiki (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Malá čarodějka Kiki se spolu se svým mluvícím kocourem Džidžim vydává na zkušenou do světa. V prostředí malebného přímořského městečka je čekají velká i malá dobrodružství. Vynalézavá a odhodlaná Kiki využije svou schopnost létat a založí si doručovací službu, aby se mohla stát opravdovou samostatnou čarodějkou. Jedinečný film z produkce studia Ghibli, které celý svět okouzlilo tituly jako Můj soused Totoro či Cesta do fantazie, uhrane svou magickou atmosférou a hravým ztvárněním radostí i strastí dospívání. (Aerofilms)

(více)

Recenze (280)

ElFifo 

všechny recenze uživatele

Pan Miyazaki je evidentně umělec a má recept na to, jak z těžko uvěřitelného udělat lehce uvěřitelné. Jak lahodné spočívati na takové kráse svým pohledem a člověk ani neví jak a culí se jako malé dítě na bombón. ()

Wacky14 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem od Miyazakiho dva filmy a stejně je i tento podpořen prvotřídní animací. Sympatická dějová linie a přestože je to spíš dobrodružství pro děti dost se mi líbil, možná i díky hezké hudbě. 85% + 10% za skvělé detaily. ;-) ()

Ajay 

všechny recenze uživatele

No snad se jednou tento animák a jemu podobní objeví na dvd s českým dabingem, rozhodně bych jej sehnal dětem, kterým by se určitě líbil! ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace, krásná hudba a pak už stačí jen obstojný příběh a přesto je celek skvělý. Ten kocourek byl prostě krásnej =) viz koment Shadwell=) ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Tohle není milé, nýbrž hloupé. Pro dospělé nekoukatelný film. Dítě ho snad ocenit dokáže, ale já bych to dětem nepustil. Je to totiž tak tupě nekonfliktní, a tak tvrdě bez příběhu, že bych měl strach, že mi tu televizi děti rozsekaj. Proč je furt krmit těmahle sračkama? Vždyť je to strašný.. ()

Dajtin 

všechny recenze uživatele

Neviem čí to bolo spôsobené mojím nie práve najlepším naladením, ale viackrát som sa pristihol ako pretáčam dopredu. Príbeh mi neprišiel nejako zaujímavý, motívy čí samotné postavy ma tiež neoslovili. Výtvarná stránka ale stalo zato a viackrát som si uložil nejakú scénu. Chýbali mi aj nejaké hlbšie poznatky z daného sveta, ktoré by mi umožnili viac sa ponoriť do deja. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Pohádka, která pohladí, místy mile překvapí a baví jak malé, tak velké. Nechce se mi věřit v čistě japonském stylu. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Očekávání byla větší, bohužel krom klasicky moc pěkné animace to tentokrát zas tak kouzelné nebylo. Příběh spíš pro menší dítka než starší diváky. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele

Jsem rád že si film na nic nehraje a je vidět že i s obyčejným příběhem čarodějky to může být super podívaná. Čarodějka co ztratí schopnosti a nakonec je získá zpět při záchraně kamaráda. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Krásna rozprávka v podstate o obyčajnom dievčati, ktorého jedinou zvláštnosťou je, že vie lietať na metle a dokáže sa rozprávať so svojou mačkou. Hlavným motívom je vlastne priateľstvo, ktoré Kiki spočiatku nedokáže nadviazať, ale s pomocou dobrých ľudí nakoniec nájde cestu k svojim rovesníkom a vďaka nim nakoniec aj spôsob ako nájsť svoju stratenú čarovnú moc. ()

Lendak 

všechny recenze uživatele

Chcem vedieť Mijazakiho recept na to, ako dokáže urobiť z doslova ničoho (reálne tam nie je takmer žiadna zápletka, iba postavy a ako len tak prežívajú) niečo tak prenádherné a kúzelné. Potrebujem to vedieť!! ()

Elden 

všechny recenze uživatele

Po dokoukání na tento film jsem dlouho jenom zíral. Něco tak pohodového a nekonfliktního, plného emocí a příjemného jsem už dlouho neviděl. Trošku mi to připomnělo Amélii z Montmartru, taky tady tak úplně nešlo o děj nebo jednotlivé epizody příběhu, jako spíš o celkové poetí filmu. Krásná pohádka, která ukazuje to nejlepší z anime tvorby a jeden z nejlepších počinů (ne-li nejlepší) od Miyazakiho. Animaci se nedá nic vytknout, klasická, krásně barevná a neuvěřitelně "správné" kýčovitá. Takový cit pro grafický detail jsem ještě nikde neviděl. Zase jeden z filmů, kde je mi pět hvězdiček málo. ()

Mravcolev 

všechny recenze uživatele

Po prvom zhliadnuti som bol trochu sklamany, bolo to asi moje prve anime a rozhodne prvy Miyzaki. Dovtedy som bol odchovany iba na Disneyovkach. Miestami som sa nudil a cakal som trochu komplikovanejsi pribeh. Stale vsak cosi vo mne hlodalo a po case som si pustil film znovu. To uz som mal par dalsich Miyzakiho kuskov za sebou a vedel som sa teda naladit na tu spravnu prijimaciu frekvenciu. A naozaj, tentokrat sa to dostavilo. Necakal som akciu a dejove zvraty. Iba jednoduchy, mierumilovny a krasne prerozpravany pribeh maleho dievcatka-carodejnice ktore sa snazi najst si svoje miesto v zivote. Dalsi z filmov po Totorovi, pri ktorych nebudete vybuchovat od smiechu, ale po celu dobu vam bude hrat jemny usmev na tvari a co je najpodstatnejsie, v dusi. ()

Jardys88 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední dílo co jsem od Myiazakiho viděl. Naprosto bez zjevného děje, proplouváte s malinkatou začínající čarodějkou jejím opuštěním domova až po usazení ve městě a rozkvětu její doručovatelské firmy. Milá pohádka, která mne naprosto nezklamala a svou příjemností vám navodí překrásnou náladu. Ten její kocour mne naprosto dostává...+ naprosto úžasná hudba.... ()

Nihil-san 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpozitivnějších filmů, jaké znám - a co víc! Ten pozitivní přístup naprosto nevadí! Od chvíle kdy malá Kiki zapne svoje rádio až do závěrečných titulků naproto pohodový záležitost, kterou jistí i jedna z nejsympatičtějších kočičích postav filmové historie. ()

pavont 

všechny recenze uživatele

Dielko, ktore vzniklo pred majstrovymi naj dielami je uzasne svojou jednoduchostou a nekonfliktnostou. Sice nas neohromuju nekonecne gejziry fantazie. Hayao dokazal svojim sposobom dotiahnut jemny romanticky pribeh takmer k dokonalosti. ()

Související novinky

Reklama

Reklama