Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Modli se za úsvit! Celý svět se domnívá, že vypukla pandemie a po Zemi se šíří záhadný virus. Pravdou je, že upíři začínají přebírat kontrolu nad světem a čím dál více lidí je nemrtvých. V malém městečku nedaleko New Jersey je ještě několik málo lidí, kteří upírům nepodlehli. Je na nich, aby přemohli mocné upíry a pokusili se tak překazit jejich vítězné tažení. Finální bitva o záchranu lidského druhu začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kterej kretén z českých distributorů na tohle vymyslel název 'Ďábel přichází' - když je to jen o tupých upírech. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No po celkem parádním traileru(co nedokáže hudba, že?:-)) jsem dostal podprůměrnou blbost, která má tak neuvěřitelně špatné herce že by se člověk poblil. Takový dřeva jsou fakt na prd. Dále ty gothičtí poddaní to bylo do zádele co? Nějací emo šulini, fakt trága a hrůza(teda hrůza z nich nebyla vůbec) a při tom upíří masky nevypadaly tak hrozně. Jo je to špatnej film ale ne tak hroznej jako třeba Twilight, i když to je něco trochu jiného. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Režie : Tony Mandile. Scénář - F. Paul Wilson a Tony Mandile. Nenašel jsem nic ani na jednu hvězdu. Jeden z těch snímků, který, kdyby nebyl natočen, nikomu by to nevadilo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Ďábel přichází“ není vyloženě příšerný, že vás bude bolet se na něj koukat, ale prostě je to takové nijaké, kdy si budete říkat, proč vlastně sledovat něco, co v sobě nemá pořádný nápad, co nemá pořádný náboj. Jednoduše se jedná o film, který ve vás nic nezanechá, popravdě si myslím, že toho moc nezanechal ani v samotných tvůrcích. Ale třeba se mýlím. Divákovi ale film určitě nic nedá. ()

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

sežeňte někde rychle někoho, kdo umí psát, ať popíše několik stran libovolným scénářem o upírech. Dále přisypte bandu gotických emo pankáčů, několik absolutních neherců a pár kusů něčeho co vypadá jako maso. Udělejte z toho 98 minut libovolných záběrů, ukažte nějaký kozy a určitě se vám povede lepší film než bylo tohle. ()

AngelusCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Když sem si ten film koupil, byl sem nadšený jelikož podle obrázků na zadní straně obalu to vypadalo poměrně dobře. Ale to sem nečekal co se z toho vyklube za sračku...herci jsou otřesní, hlavně hlavní postava mávala rukama jako dement, alespoň že na konci filmu chcípne! Ještě co stálo za to byla ta nahá slečinka. Film s dementním příběhem a hudbou, kterou by se styděli hrát i na TV Šlágr... Tenhle film mě přivádí do rozpaků a já věřím v demenci režiséra. ()

Baroque 

všechny recenze uživatele

to je tak geniálna pičovina, že nechápem, ako to mohlo niekoho napadnúť. absurdnosť nad absurdnosť. a výkony? naše ochotnícke stredoškolské divadlo bolo oproti tomu delo ako na koncertoch ac/dc. už len preto za 5. :D treba vidieť a hlavne vydržať. :D :D :D idem kúpiť do bazáru poslednú najlacnejšiu kameru a hurá do natáčania!!! ()

Pollini odpad!

všechny recenze uživatele

Au au au. Neviděla jsem tak příšerné herecké výkony, hluboké neznalosti o námětu konec na dvě věci, hudba patří k něčemu jinému. ()

Babu_unni odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu? nechce se mi věřit, že to vyšlo v roce 2003. Kvalita silně osmdesátková. Možná pod. V době premiéry mi bylo 15 let a už tehdy jsem přesvědčena o tom, že bych svedla lepší scénář, lepší masky a snad to i lépe zahrát. A ten název? Jako vážně? Sledovala jsem při práci přes Voyo, kde byla fotografie Winony Rider, rok výroby 2000, ale bohužel se popletli. Jak já na tu Winonu čekala... Nicméně... byly doby, kdy jsem byla přesvědčená o tom, že každý upírský film mě bude bavit už jen díky tématu. Nikoliv. ()

Reklama

Reklama