Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka problémových středoškoláků dostává poslední šanci vyhnout se vyloučení ze školy. Musí povinně navštěvovat hodiny tance a dramatu profesora Lorise. A tak poznáváme Lee, dívku, o které si všichni kvůli jejímu stylu oblékání myslí, že je lesba, ačkoli není, mezi všemi oblíbenou Karmel, která lesba naopak je, ale bojí se vyjít s pravdou ven, Tegse, který je terčem posměchu kvůli své lásce k tanci, fotbalistu Jordana, který je do Tegse tajně zamilovaný a homofóbního Ryana, který se kvůli podobně raženým kamarádům bojí být tím, kým opravdu je. A ti všichni se musí naučit nejen to, jak vycházet mezi sebou, ale hlavně to, jak vycházet se sebou samými. (playboxguest)

(více)

Recenze (2)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zahraniční kritika pěje samou chválu, Times to přirovnává ke Glee a já si to stáhla čistě z toho důvodu, že aniž bych to studovala dál, viděla jsem na obalu E4, což ve mě vyvolalo asociaci k seriálu Skins... A přestože jsem až ve finále zjistila, že s tímto kanálem nemá film nic společného, stejně moje srdce zaplesalo, protože stavbou mi film můj oblíbený seriál malinko připoměl. Parta problémových středoškoláků se schází na hodinách tance a dramatu a my je na začátku filmu poznáváme všechny najednou, aby se po chvíli film rozdělil na vyprávění o jednotlivcích, jejichž osudy jsou nadále protknuty i životy ostatních postav, přesně jako to bylo ve Skins :-) . Od nadprůměrného čtyřhvězdičkového hodnocení mě odradilo jen to, že je na mě tenhle film opravdu až moc gay (nejde ani tak o to, že většina hrdinů jsou homosexuálové, potíž je v tom, jak se to pořád a za každou cenu zdůrazňuje) a k tomu ta přehnaná reklama na Adidas (bez jejich peněz by měl film asi malé šance vzniknout, ale to, že v tomhle filmu má na sobě každý od malých dětí až po rodiče oblečení téhle značky bylo až moc okaté a přehnané... jako by v Anglii nic jiného neexistovalo). ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Snímek, který má šanci oslovit gay komunitu, ale nikoli běžného diváka, na to mu chybí potřebný odstup a nadhled. Zvláštní, ve všech směrech se tu skloňuje slovo homofobie, přičemž samotný snímek bych označil přesně opačným termínem: heterofobní. ()

Reklama

Reklama