Reklama

Reklama

Maerineun wibakjoong

(seriál)
  • Jižní Korea 매리는 외박중 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Wi Mae Ri je mladá tvrdohlavá slečně, jejíž otec je až po uši ve dluzích, a to má samozřejmě vliv i na život Wi Mae Ri. Přesto na svého otce nikdy nezanevřela a pomáhá mu, jak je to jde. On by chtěl pro svou dceru to nejlepší, a když jednoho dne na hřbitově potká starého přítele, který mu nabídne pomoc v podobě svého syna jako manžela pro Wi Mae Ri, přijímá. Jenomže Wi Mae Ri se nechce vdávat, a proto svému otci namluví, že už je vdaná za hudebníka Kang Moo Kyula, se kterým se zná krátkou chvíli. Otec ale zfalšoval její podpis a úředně ji provdal za Byun Jung Ina, který navrhne, že jestli ani po sto dnech to nepůjde, tak se s Wi Mae Ri rozvede. Do té doby však musí žít jako manželka jak Byun Jung Ina, tak i Kang Moo Kyula. Kdo nakonec získá její srdce? (Zíza)

(více)

Recenze (17)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že je tu mnoho přehraných scén. Na druhou stranu to ty scény dělají napínavější. Úsměv Kang Moo Kyula pro mě vždy byl očekávanou odměnou, na kterou jsem se těšila. Postava Wi Mae Ri mi nejprve přišla naivní a dětinská. Později jsem si ji také oblíbila. A kupodivu mi tu nevadil ani náš křen Byun Jung In. Vše doladěno chytlavou hudbou a pestrým příběhem. 4,5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na hlavní trojici jsem se opravdu těšila, obzvláště na Geun-Geun pár. Bohužel se z toho vyklubalo těžce průměrné dorama s candyeye představiteli (mojí milovanou Moon nevyjímaje), ani změna scénáristy tomu moc nepomohla. Všechno je to takové standardní, průměrné, stokrát viděné, že zážitek z toho nezachrání ani dobré herecké obsazení. Je to naprosto bez napětí, bez šťávy, kterou jsem u toho očekávala. Škoda. Ale má to dobré OST - Hello, hello právě poslouchám ^^ Končí to pěkně, předvídatelně a i vyřešení toho "problému", co tam měli, bylo prachsprostě elementární. Klidně si mohli ušetřit polovinu natáčecího materiálu :-) Ale určitě je to lepší než Moonin předchozí seriál Cinderella's Sister i Jang Geun Suk jasně převálcoval Chun Jung Myunga... No, ale je mi opravdu líto nevyužitého potenciálu, který sobě seriál skrýval. Přeloženo. ()

taira 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli v konečném výsledku pro mě bylo obsazení dobré nebo ne. Příběh byl dosti průměrný a v přepočtu na hodiny se tam asi 10 hodin nedělo naprosto nic. Sledovala jsem to především kvůli obsazení, takže kdyby bylo jiné, tak to po prvních třech dílech vypnu a žiju ve sladké nevědomosti, jak úmorné to může být. Ale jako většina dívek mám prostě slabost pro ty sladké kukuče a psí oči, takže jsem pod vidinou Geunseoka trpělivě čekala, až se děj nějak rozjede a hádejte co? Nerozjel. Jen mám nepříjemný pocit, že jsem si vypěstovala na Geunsuka lehkou alergii. Všeho moc škodí. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Co jsem od seriálu čekala, toho se mi dostalo měrou vrchovatou. Tedy Sukkieho, romantiky a muziky. Z korejského stereotypu se bohužel nevymanil křen, který byl tak laskavý, tak hodný, tak... až to bylo protivné. Překvapila Moon Geun-young, kterou moc nemusím, ale tahle role jí dokonale sedla. Myslím, že k tomuhle nenáročnému seriálu se jednou vrátím. ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Seriál mě nadchl tak, jak se to myslím ještě žádnému jinému nepovedlo. Těžko říct, co je příčinou, snad ale postavy a obsazení. Mimo Kima Jaek-uka, který byl jako vždy charismatický, se v roli Wi Mae-Ri objevuje jedna z nejroztomilejších hereček, Mun Geun-Yeong, a nakonec Jang Geun-Seok, jehož Kang Moo-Kyul se stal jednou z mých nejoblíbenějších seriálových postav vůbec. Čtvrtá významná postava Kim Hyo-Jin v roli herečky Seo-joon se dlouho nijak neprojevovala, ale nakonec jsem si zvykla i na ni. Všechny čtyři postavy jsem si oblíbila a v jejich chování nebylo nic nepřirozeného, čímž bylo dokonale splněno to hlavní a k tomu se ještě přidal zajímavý příběh, originální a milé nápady a výborná hudba. Celkově těch šestnáct hodin se řadí k těm nejemotivnějším seriálovým hodinám v mém životě, zasmála jsem se, porozplývala se nad Mooem, poplakala si, zanadávala a moc jsem si to užívala. Asi od páté epizody jsem si Mary Stayed Out All Night zamilovala natolik, že bych mu odpustila snad cokoli, ale nakonec jsem ani nemusela, protože se v něm neobjevilo ani jedno zaškobrtnutí, všechno bylo dokonalé. ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Kdybych tohle s CJanou nepřekládal, tak to byl první seriál z Koreje, který bych nedokoukal. Strašná nuda, nesympatičtí představitelé (i když mi jinde třeba nevadí) a hudba taky nic moc. Normálně by to bylo na jednu hvězdu, druhou dávám ani nevím proč... ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Nádherný Jang Geun-Seok se svojí kytarou a božským hlasem, roztomilá Mun Geun-Yeong a vážný Kim Jae-uk - kdo by mohl odolat?? Už jenom obsazení tohoto trojúhelníku mě zlákalo. A nelituju toho! Zápletka je sice trochu absurdní a ke konci to začne váznout na svižnosti, ale kupodivu mi to vůbec nevadí. Rozhodně jsem neskončila u jednoho zhlédnutí - je to tak výborné, že si to říká o repete :-) ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Tak hrozně moc bych tomu chtěla dát 5*, ale vůči ostatním to není úplně čisté. Vysvětlím: Tatínka bych zakopala nakopala. Ze začátku jsem Moon nemusela (první shlédnutí) pak se to změnilo a byla moc roztomilá. Ta herečka s červenými vlasy mne donutila si je nabarvit a ostříhat (ten sestřih je skvělej). No a teď přicházíme k mé zářící hvězdě. Kang Moo Kyula :))))) Zlato, zlato, zlato. Prostě musím se na to často dívat (tady je asi nejhodnější). Moc se mi líbí scéna při stěhování a vlastně vše kdy je pár spolu. Dokonce i postava Byun Jung Ina byla v pohodě, ale kvůli němu bych na to určitě nekoukala :) Promiňte. :) Čert to vem. Já to miluju... ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Seriál mě velmi bavil a až dokonce mě zajímalo, jak to dopadne, i když jedna část mi byla jasná od prvního dílu. Celou dobu - až do posledního dílu - jsem čekala lepší konec pro postavu Byun Jung-Ina (Jae-uk Kim), pořád jsem doufala, že se vzpamatuje a zamiluje se do nějaké osoby, která by se k němu hodila mnohem více (moje domněnka byla herečka Seo-Joon).... No, ale to by nebyl korejský seriál, kdyby někdo netrpěl od začátku až do konce :-) ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Jsem poněkud zklamaný, čekal jsem od toho víc... Když už v polovině seriálu je předem naprosto jasné, jak to celé dopadne, tak je něco špatně. Proč do toho přidávali ještě nějakých 7 epizod, když to bylo naprosto zbytečné, pouze celý děj protáhli... Nijak zvlášť jsem si neoblíbil ani postavy. Jedinou výjimku představovala Seo Jun, která mi padla do oka hned na začátku svou osobitostí, a když přišlo na scénu, kdy při cvičení poslouchala mé oblíbené Linkin Park, tak okamžitě vyletěla v seznamu oblíbenosti postav ze seriálu na první místo. :) O to více mě rozčilovalo chování hlavního páru, který vytrvale ignoroval ostatní a způsoboval jim tím mnoho bolesti. Nejvíce to odnesla právě moje oblíbená Seo Jun... Konec byl překvapivě snesitelný a lehce zmírnil mé rozhořčení nad zbytkem seriálu. Tento fakt ani kvalitní OST však nezachrání drama od mého hodnocení. - 60 % ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Mít to tak o čtyři pět dílů méně, nebylo by si na co stěžovat. Jasně, stále by tam byla tuctová zápletka s předvídatelným koncem, ale to tak nějak patří k žánru. Takhle se to neustálé natahování jediné zápletky muselo projevit. Ale přesto je to jeden z lepších seriálů, především díky povedenému soundtracku a několika nezapomenutelným scénám, které mě po dlouhé době rozesmály opravdu nahlas. Takže velmi silné 3*. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Za první půlku bych dala pět hvězd, za druhou dvě. Proč to tak hrozně ztratilo šťávu? Přiznám se, že tu druhou půlku jsem dokoukala už jenom kvůli Jang Geun-seokovi. Ten kluk umí opravdu pěkně hrát a jeho postava nad ty ostatní výrazně vyčnívala. Ale zatímco první polovina byla vtipná (některý scénky mě opravdu hodně rozesmály) a docela nápaditá, v tý druhý už se jenom uměle protahoval děj, některý písničky popadesátý už taky poněkud lezou na nervy.. O zhulenci, který měl na starosti kostýmy, radši ani nemluvim - někdy se na ty kreace ani nedalo koukat. Mimochodem, to, že jsem si všímala hadrů, je jasný důkaz těžký nudy v druhý půlce. Takže seriál doporučuju shlédnout, ale dejte si to tak do 9. dílu a pak si rovnou pusťte poslední, ať víte, jak to dopadlo. :-) ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Ze začátku seriál ubíhá velmi rázně a svižně, byl vtipný a zábavný, postupem času přechází do více melodramat a je více romantický (občas se mi zdálo, že se trochu táhne). Některé scény se mi zdály trochu přehnané, ale tak to už u korejských seriálů bývá. Geun-seok Jang se mi tady líbil více než v YAB - jeho „hraní“ se mi zdálo více upřímnější a konečně tu nevypadal tak "zvláštně". Herečku Geun-Yeong Mun - jsem viděla poprvé a ihned jsem si ji zamilovala. Nikdo nemůže být více roztomilý než ona :-) Wi Mae Ri a Kang Moo Kyul jsou nádherný pár, i když trochu otrhaný. Jejich polibek byl krásný (hezčí jsem zatím neviděla). Občas mi bylo líto ředitele, čekala jsem, že se dá alespoň s někým dohromady. Tento seriál se mi líbil - a určitě si ho pustím znovu! ***** Merry Christmas ()

EsterH 

všechny recenze uživatele

Priemerný, trocha bláznivý seriál. Zaľúbi sa chladný rocker do obyčajného chudobného dievčaťa, ktoré ho presvedčilo, aby predstieral svadbu? Koho si dievča vyberie - hastroša s gitarou alebo bohatého dediča, s ktorým má dokonca spomienky z minulosti? Najčastejšou vetou bolo: "Je mi zima." Vidno, že na druhotriedny seriál zvýšil čas na nakrúcanie len v zime... Pekná hudba. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Ve všech korejských seriálech se jí , ale tady se chlastá . Tohle je 3-tí seriál co jsem viděla s Geun-seok Jang a tady se mi rozhodně líbil ze všech nejvíce . Tady mě prostě okouzlil .Líbí se mi zpracování tohoto seriálu a také to , že to nemá typický konec , který končí svatbou . A taky miluju , když se darebáci zamilují . Možná je to prodlužovaný seriál , ale jsem ráda , protože jsem si o to více mohla užívat okouzlujícího Geun-seok Janga . Geun-young Moon byla taky super a Jae-wook Kim mi tu rozhodně nijak nepřekážel . Líbili se mi scény , kde se schovávali otci Mary . Hlavně ta jak zdrhli do té karaoke místnosti . A taky se mi líbilo , když byl Geun-seok Jang ožralý :D . No a samozřejmě jeho úsměv . Pokaždé , když se usmál on , tak jsem se musela usmát taky . Hudba se tady moc povedla , ale co to je samozřejmé , protože Geun-seok Jang má úžasný hlas . ()

Reklama

Reklama