Reklama

Reklama

Bon Jovi - The Circle Tour

(koncert)
  • Slovensko Bon Jovi - The Circle Tour
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2010, 90 min

Hrají:

Jon Bon Jovi

Obsahy(1)

Koncert z posledného turné "The Circle Tour", počas ktorého odohrajú 135 koncertov v 30 krajinách, je najdlhšie turné od roku 1980. Slovenskí fanúšikovia môžu zažiť atmosféru výnimočného koncertu v ich rodnom New Jersey spojeného s otvorením nového štadiónu Meadowlands. Kapela hrá najmä skladby zo svojich klasických albumov, a výnimočne aj piesne, ktoré nehrali na turné viac ako dvadsaťpäť rokov. Samozrejme, nevynechajú ani tvorbu z posledného albumu "The Circle". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele

Navždy nepřekonatelní. Co písnička, to hit. Mám raději jejich starší tvorbu datující se než frontmanovi Jonovi shořely vlasy. Zvláštní, ale jakoby s "odchodem" jeho dlouhých vlasů odešly tak nějak i hudební nápady. Naštěstí do alba Keep The Faith (neznamená to, že by následné album These Days bylo bez hitů) měli rockeři jednu písničku lepší než druhou. Na turné The Circle Tour hrají jak starší, tak samozřejmě i tu novější tvorbu, která je už spíše pop rocková než hard rock nebo glam rock, jehož byly nejvýraznějšími a asi nejlepšími zástupci. Kapela to pořád umí dokonale rozbalit a to už bez nějakých zásadních změn (k výměně došlo pouze na postu baskytaristy pro údajné tvůrčí neshody) existuje tři dekády. Update: S přibývajícím věkem připomíná Míšu Doudyho, hopsajícího, starýho a nezajímavého. Naživo zpívat neumí.Jejich nová tvorba mě přestala bavit a ze staré nelze žít věčně. Divím se, že se už dávno nerozpadli. Bylo by načase. 40% ()

Tombson odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, šeď od kapely, která to měla už minimálně před 15 lety zabalit... (nebo v ideálním případě nevzniknout...) ()

valasek.m 

všechny recenze uživatele

Neskutečný zážitek, nejen hudební ale i vizuální. Fakt vynikající show a dal bych nevím co abych tam mohl stát osobně a pořádně zapařit. ()

lickerman 

všechny recenze uživatele

Trochu rozporuplný rozjezd díky chabému zvuku, který se srovnal až o cca dva kousky později. Osobně podezřívám "umělce" v Palace Cinemas, ale což. Dále už paráda! Chybělo mi trochu více kamer, delší stopáž (osekáno tak o hodinku čistého času) a o píď lepší atmosféra. Ta ale asi od amerického publika nelze čekat nikdy. Zase mám o důvod víc si zanadávat na české agentury, které prostě nejsou schopni tuhle partičku ani po letech v ČR uvést. Ještě, že máme Holandsko (shlédnuta parádní show v Amsterdamu - 2008), Rakousko či Německo. Nejlepší momenty: When We Were Beautiful, I'll Be There For You, Keep The Faith, Wanted Dead Or Alive, Livin' On A Prayer ()

Reklama

Reklama