Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními postavami filmu Krycí jméno U.N.C.L.E., zasazeného do první poloviny šedesátých let minulého století, do doby vrcholící studené války, jsou agent CIA Solo (Cavill) a agent KGB Kuryakin (Hammer). Oba agenti jsou nuceni odložit dlouholeté nepřátelství a spolupracovat na společném úkolu překazit plány tajemné mezinárodní zločinecké organizace, která chce šířením jaderných zbraní a technologií destabilizovat křehkou rovnováhu sil ve světě. Dvojice agentů má k dispozici jediné vodítko – dceru zmizelého německého vědce, která je klíčem k proniknutí do zločinecké organizace. Musí závodit s časem, aby vědce našli a zabránili celosvětové katastrofě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 3

Recenze (877)

Morien 

všechny recenze uživatele

Ta westernová hudba byla hodně boží (Dodatek: Geniální. Když ji poslouchám samotnou, tak brečím pohnutím. Vedou skladby The Unfinished Kiss, The Red Mist a Take You Down.) V Alicii Vikander jsem celou dobu viděla Jemimu Kirke, v Armie Hammerovi zase Michaela Fassbendera a v Henry Cavillovi malého mužíčka uvězněného v objemném těle, které mu překáží. Myslím, že s tím Supermanem a udržováním toho neprakticky velkého těla si dost naletěl, protože mu to očividně ubírá dost sil, které by jinak mohl věnovat skutečnému hraní. Film je hodně jednohubkovitý, což by za jiných okolností zase tolik nevadilo, ale on je i zvláštně vnitřně pokřivený, protože hudba mu dodává skvělý rytmus, ale v dialogových pasážích jako by timing naopak silně haproval, takže díky tomu nic z toho nevyznívá doopravdy cool a skutečně (nenuceně) vtipně. Výsledek tedy celý vyznívá spíš chtěně a tím i neuměle, což je škoda. Jako doplňující program, když skáču po pokoji s čínkama a myslím hlavně na tricepsy, je to super, ale kdybych mu měla věnovat plnou pozornost, tak bych si musela v hlavě představovat trochu jiný film, abych se doopravdy bavila. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Bylo super vrátit se do roku 2000, kdy frčela PC hra No One Lives Forever. Ritchie udeřil hřebík na hlavičku, teda alespoň u mého hřebíku, perfektní stylizace jak kostýmy, dialogy, prostředí a soundtrack. Bohužel mě chyběl pořádný záporák a ten konec, čekal bych vyhecovanější konec. Ritchie už není to co býval. Jedná se ovšem o velmi slušnou zábavu! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE TO DŮLEŽITÁ MISE, PROTO USA SPOJÍ SVÉ SÍLY SE SOVĚTSKÝM SVAZEM…“ /// Je dobře, že se nebáli a dali šanci mladejm. Ti ji navíc čapli za pačes a tak s těmahle nadlidsky efektivníma agentama proběhnu celej film s úsměvem na rtu. Kočkující se specialisti na komplikovaný situace, mi připomínaj duo kravaťáků. Slovní humor, vobčas vtipná – zapeklitá situace a fajn tempo potvrzujou, že letos se špiónskejm voddechovkám kurevsky daří. A pár hříšnejch duší napadne, proč takovej není SPEKTRE. (No prostě proto!) . /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Tuhle sérii neznám. 2.) Miluju vytuněný trabanty. 3.) Thx za titule „Frenkytt“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie nestráca nič zo svojho štýlu (hudba, strih, kamera) a po Sherlockovi pumpuje do diváka ďalšiu skvelú (šesťdesiatkovú) dávku fajn dvojky. Henry Cavill a Armie Hammer sa fajn doplnali, bavilo ma ich predbiehanie v tom kto je lepší. Dobre im sekunduje aj sexi Švédka Alicia Vikander. Man from U.N.C.L.E aj keď nemá nejaké pamätihodné scény(tým nechcem povedať, že akcia bola zlá), zábava (aj vďaka tempu) tu funguje na výbornú a nuda tu nemá skoro žiadny priestor. Obľúbený soundtrack: Circular Story, Take You Down. 90% - 5* ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu trošku moc nadsazená a až příliš stylová variace na Jamese Bonda na pervitinu. Zatímco v dobách Sbal prachy a vypadni a Podfu(c)ku stačila Guyovi Ritchie tužka a papír, dnes se musí opírat o rychlé akční scény a drahou produkci, aby dokázal udržet divákovu pozornost. Na druhou stranu, nelze říct, že by se to nedařilo. Určitě nelze na tento film házet špínu, pokud se správně naladíte, je to docela sranda... 6/10 ()

Galerie (63)

Zajímavosti (21)

  • Děj v rozděleném Berlíně se odehrává v roce 1963, ale v ulicích - a především v rukou agenta Kurjakina (Armie Hammer) - vidíme klasické Trabanty 601. Ty však dostaly svou typickou podobu až o rok později. (Robbi)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 75 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • K filmu vydalo studio Warner Bros. i stejnojmennou mobilní hru s podtitulem „Mission Berlin“. (Plukovnik538)

Související novinky

Ritchie chystá novou gangsterku

Ritchie chystá novou gangsterku

05.05.2018

Guy Ritchie se v roce 2009 přesunul od gangsterek k blockbusterům. Po dvou dílech Sherlocka Holmese se vrhnul na Krycí jméno U.N.C.L.E. a loni mu propadnul Král Artuš, na kterého příští rok naváže… (více)

Guy Ritchie chystá Aladina

Guy Ritchie chystá Aladina

12.10.2016

U Disneyho zabodovali s hranou Popelkou i Knihou džunglí a příští rok dostaneme Krásku a zvíře. K tomu se chystají předělávky Mulan, Dumba nebo Lvího krále a teď se celovečerního kříšení dočká i… (více)

Alicia Vikander je nová Lara Croft

Alicia Vikander je nová Lara Croft

29.04.2016

Snad žádná herečka za sebou nemá lepší rok než Alicia Vikander. Švédská kráska zazářila v retru Krycí jméno U.N.C.L.E., ve sci-fi Ex Machina i v dramatu Dánská dívka, za které nakonec vyhrála Oscara.… (více)

Superman nebude britským špiónem

Superman nebude britským špiónem

30.05.2015

Na začátku tohoto týdne opustil scenárista a režisér Cary Fukunaga (Temný případ) novou adaptaci románu To od Stephena Kinga (Osvícení). Do natáčení zbývaly tři týdny a studio New Line Cinema stále… (více)

Reklama

Reklama