Reklama

Reklama

Nejtvrdší vězení v Americe

(pořad)
  • Česko Ve vězení (více)
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2007, 26x50 min

Kamera:

Peter Hutchens

Účinkují:

Mike Secher

Obsahy(1)

Zveme Vás za mříže nejtvrdších a nejvíce skličujících věznic Ameriky. Podívejte se, co se v těchto nejnebezpečnějších amerických vězeních děje. Tam, kde se nejotrlejší kriminálníci každý den snaží porušit veškerá pravidla, je těžké udržet jakýkoliv pořádek. Zjistěte, jaké příběhy sem vězně zavedly. Někteří z nich nikdy nepoznali jiný život než za mřížemi. Jiné udržují na spravné cestě pouze myšlenky na jejich milované. A největší výzvou pro ně bude nový život mimo vězení, až budou propuštěni.
Kritikou unzávaný seriál Nejtvrdší vězení v Americe se vrací s další šestidílnou řadou. Nejdříve nás seržant Baldwin provede po nápravném zařízení Stateville v Chicagu. Vysvětlí nám význam světa za mřížemi pro místní chovance. Zdá se, že rodina, láska a přátelství jsou důvodem, proč se svět točí dál, dokonce i mezi "nejhoršími z nejhorších".
Seriál končí v nápravném zařízení ve Fremontu, jedné z největších a nejčilejších věznic Colorada. A pravděpodobně také nejsložitějších, jak pro vězně tak dozorce. Více jak polovina coloradských sexuálních delikventů je umístěna sem a tvoří 75 procent místního osazentsva. Jak ochránit potecionální oběti uvnitř a připravit je na život za zdmi ve společnosti, která je očividně nechce zpět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Frosby 

všechny recenze uživatele

Zveme Vás za mříže nejtvrdších a nejvíce skličujících věznic Ameriky. Podívejte se, co se v těchto nejnebezpečnějších amerických vězeních děje. Tam, kde se nejotrlejší kriminálníci každý den snaží porušit veškerá pravidla, je těžké udržet jakýkoliv pořádek. Zjistěte, jaké příběhy sem vězně zavedly. Někteří z nich nikdy nepoznali jiný život než za mřížemi. Jiné udržují na spravné cestě pouze myšlenky na jejich milované. A největší výzvou pro ně bude nový život mimo vězení, až budou propuštěni. Kritikou unzávaný seriál Nejtvrdší vězení v Americe se vrací s další šestidílnou řadou. Nejdříve nás seržant Baldwin provede po nápravném zařízení Stateville v Chicagu. Vysvětlí nám význam světa za mřížemi pro místní chovance. Zdá se, že rodina, láska a přátelství jsou důvodem, proč se svět točí dál, dokonce i mezi "nejhoršími z nejhorších". Seriál končí v nápravném zařízení ve Fremontu, jedné z největších a nejčilejších věznic Colorada. A pravděpodobně také nejsložitějších, jak pro vězně tak dozorce. Více jak polovina coloradských sexuálních delikventů je umístěna sem a tvoří 75 procent místního osazentsva. Jak ochránit potecionální oběti uvnitř a připravit je na život za zdmi ve společnosti, která je očividně nechce zpět. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

1. díl - 47 minut. Státní věznice Ironwood rok 2007. Kapacita 2.200 vězňů, umístěno 4.700. Rasové problémy, gangy, drogy, násilí. Zbraně udělané ze všeho co člověka napadne. I s mazaným maskováním. Stálé boje mezi vězni. Postele umístěné všude, kde to jde. I v tělocvičně, kde je 120 vězňů s dozorem pouze tří dozorců. Možnost studovat univerzitu. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama