Reklama

Reklama

Vyděděnci

(seriál)
všechny plakáty
TV spot

Píše se rok 2040 a na planetě Carpathia očekává skupina průkopníků zatím poslední raketoplán, který k nim míří ze Země. Co jim asi přiváží? Přátele, jejich milované? Nezbytné zásoby? Stali se prvními, kteří osídlili nový svět a nyní mají příležitost začít svůj život znovu. Od začátku, daleko od domova, daleko za svou minulostí. Snaží se vyvarovat chyb, které udělali na Zemi a úpěnlivě chrání to, co na své domovské planetě vybudovali. Jenže netuší, že se kolem nich plíží nebezpečí... (Clear)

(více)

Diskuze

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

janejo: Ne, bohužel, protože to zrušili zrovna když to začalo :)

hardsup

hardsup (hodnocení, recenze)

Seriál byl bohužel kvůli nízké sledovanosti po první sezóně ukončen, druhá série nebude.

Madden

Madden (hodnocení, recenze)

Tak první serie je u konce, a podle BBC se druhé už nedočkáme :O(.

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

Taky mě to přípomíná BG, vypadá to dobře a po 3 epizodách dobré zatím ... :)

Idahou

Idahou (hodnocení, recenze)

No rozhodně to není seriál pro každého, o tom svědčí i hodnocení, ale své kvality určitě má. Mě se líbí, připomíná Battlestar Galactica (po čtvrtém díle to dokonce chvíli vypadalo že i nepřímo navazuje :D) a survivors. Jestli máte rádi anglický přízvuk, nelineární děj s ruznými příběhovými veletoči a prostě jinou, než čistě konzumní produkci, tak se Vám taky určitě zálíbí ;)

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Nová scifárna... mazec. Už se těším, jak se do toho dnes pustím. Naštěstí to nevysílá stanice Syfy, tak se snad nemusíme bát zrušení hned po první serii. Snad to stojí za to...

TheRipper

TheRipper (hodnocení, recenze)

první díl takový zahřívací a ve druhém se to podle mého názoru správně rozjelo, upoutávka na třetí vypadá ještě líp. Zatím si myslím že myšlenka seriálu je skvělá (asi ne originální ale správně pojatá) a nudných pasáží je zatim dle mého gusta minimum. Tak uvidíme jestli bude seriál pokračovat v dobré stopě, na kterou má nakročeno. Co myslíte vy?

Reklama

Reklama