Reklama

Reklama

Vyděděnci

(seriál)
všechny plakáty
TV spot

Píše se rok 2040 a na planetě Carpathia očekává skupina průkopníků zatím poslední raketoplán, který k nim míří ze Země. Co jim asi přiváží? Přátele, jejich milované? Nezbytné zásoby? Stali se prvními, kteří osídlili nový svět a nyní mají příležitost začít svůj život znovu. Od začátku, daleko od domova, daleko za svou minulostí. Snaží se vyvarovat chyb, které udělali na Zemi a úpěnlivě chrání to, co na své domovské planetě vybudovali. Jenže netuší, že se kolem nich plíží nebezpečí... (Clear)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (52)

Laerry 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se těšila kvůli Jamiemu Bamberovi... a oni ho odstraní hned v první epizodě??? WTF? Zůstali tam jen silně nesympatičtí herci hrající silně nezajímavé charaktery v příběhu, který je ukázkovou vykrádačkou všeho, co vzniklo za posledních cca 20 let v sci-fi žánru. Ve zkratce řečeno: šlo to hooodně z kopce... ()

Clear 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem se dlouho těšila. Nejdřív jsem viděla upoutávku BBC na pořady, které plánuje pro rok 2011 a ihned mě zaujalo, že se chystají uvést nový vědecko-fantastický seriál. Začala jsem pátrat po jménu a shánět informace. Jaké tedy bylo mé zklamání, když po asi dvou měsících čekání odvysílali pilotní díl, který mi ovšem moc sci-fi nepřipadal. Nebo ano, je to sci-fi, ale čekala jsem toho sci-fi víc. Moc efektů a filmových triků nepředvedli, spíš ukázali "krásy" Jižní Afriky a mezilidské vztahy. Nebylo to prostě to, co jsem čekala, ale nemůžu říct, že se mi to nelíbilo. Druhý díl byl podle mě daleko lepší a vylepšil úvodnímu dílu skóre. Postava Mitchella v podání Jamieho Bambera se mi velmi líbila a skvělý humor a akcent Daniela Mayse prostě nemá chybu. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Pomalé tempo vyprávění, hromada tajemství, atraktivní prostředí a velmi sympatičtí herci. Outcasts je v mnohem podobný Terra Nově, ale za těch několik málo dílů ukázal mnohem víc a proto je strašná škoda, že byl tak rychle utnut. Utnut jako obvykle ve chvíli, kdy se začalo něco dít. Hodnocení série: 4/5 ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Seriál příliš komerční na to aby slavil nějaký velký úspěch. Mě to hrozně připomíná Terra Novu na jinej způsob. Sice je tady nehoněj dinosauři, ale za to jsou na jiný planetě a problémů mají taky fůru. První 3 díly jsou otravný, nebavili mě, ještě k tomu hned v prvním díle nechaj zabít nejlepší postavu snad celýho seriálu. Potom se ale kvalita dost zvedá. Díly jsou zajímavější, napínavější s lepší pointou a herecky je to celkově docela v pohodě, akorát mnoho z nich jsou fakt nesympatický, alias Cass Cromwell(Daniel Mays). Scénář je sice docela patos, ale určitě se dá vystát více než u Terra novy. Myslim si že aspoň ještě jedna řada by neuškodila. Pro mě to není sice ani průměr, ale i tak, pořád lepší než vyše zmíněná dinosauřina. 45% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušný seroš z Veľkej Británie v peknom sci-fi kabátiku so slušným cliffhangerom na konci, na ktorý žiaľ nikdy neprišla odpoveď v podobe druhej série. Z castingu samozrejme najviac vyčnieval Eric Mabius a Liam Cunningham, ale inak to bolo fakt na úrovni. Dal by som aj štyri hviezdy, nebyť otvoreného konca bez pokračovania. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Kulisy města Forthaven byly vybudovány z opuštěné africké vesnice. Vesmírnou vizáž pak zajistil posyp bílým pískem. (frmoll)
  • Poté, co vyplulo na povrch, že natáčení druhé série se kvůli nízké sledovanosti nechystá, vznikla na facebooku petice, která měla ukončení filmování zabránit. (frmoll)
  • Seriál měl být původně točen ve Walesu, ale aby byla krajina více "cizí", rozhodli se filmaři pro Jižní Afriku. (frmoll)

Reklama

Reklama