Reklama

Reklama

Tilva Roš

  • Slovensko Tilva Rosh (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skateři Toda a Štefan jsou nejlepšími přáteli a po dokončení střední školy společně tráví léto. Opuštěný měděný lom v jejich domovském Boru je ideálním místem pro flákání, ježdění na prkně a natáčení videí ve stylu „Jackass“. Síla vzájemného přátelství je ale čím dál menší – Štefan má po prázdninách odjet na univerzitu do Bělehradu a Toda asi zůstane v nudném Boru. Mezi kamarády navíc vstoupí dívka Dunja, o jejíž pozornost se ani jeden nechce dělit. Pro maximální autenticitu postav režisér do hlavních rolí obsadil neherce z tamního skatového klubu a plně vytěžil surreálnou atmosféru obrovského lomu. (Febiofest)

(více)

Recenze (6)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bláznivý puberťaci, takový zvláštní film, ne že by byl nezajímavý ale prostě mě nedokázal nějak ohromit. Banda bláznů. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Absolútna autorská sloboda, to áno, ale pre úplne inú cieľovú skupinu. Šmirgľovať si koleno strúhadlom, prepichovať si demonštratívne líco, nos...pozerať na podobné excesy 102 minút, bola i pre mňa číra výstrednosť. Starnem ?! ()

dzira 

všechny recenze uživatele

Koukat se na film, kde se parta postpuberťáků nudí je nuda. Po hodině mne to ale začalo bavit, protože ten film má co říct... ()

Krosmen 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsme se s tvůrci těžce nepotkali. Film je sice rozdělený do 4 částí, nicméně po hodině jsem měl pocit, že uběhly nejméně 4. Film o skejťáctví, jakési revoltě a přátelství, který bych rozhodně znova vidět nechtěl ()

infotext 

všechny recenze uživatele

Toda, Marko Todorovič je slacker, dobrovoľne nezamestnaný flákač, ktorého hlavnou životnou náplňou je vymýšľanie a nakrúcanie rôznych šialených, (seba)deštrukčných kúskov v štýle Jackass z MTV spolu s kamarátom Stefanom. Na prázdniny prichádza kamarátka Dunja z Francúzska a Toda v snahe zapáčiť sa jej posúva latku svojich výkonov stále vyššie, až to miestami prestáva byť sranda... Jednoduchosť, úprimnosť, sloboda, frístajl, skejt, činčila, modriny, video, CV a DAMPER!!!. V najväčšej diere(doslova) Srbska (a možno aj Európy), bez potreby tlačiť na pílu. ()

Reklama

Reklama