Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí je uvězněna v neznámém domě. To pravé napětí se však rozpoutá až ve chvíli, kdy se spustí video a informuje všechny přítomné o tom, že jim bude umožněno uniknout, zapojí-li se do sadistických a masochistických her... Skupinka přátel se rozhodne zastavit stopařce. Ukáže se však, že to nebyl zrovna nejlepší nápad, neboť tato žena posléze všechny zúčastněné omámí plynem. Ti po následném procitnutí zjistí, že jim byly na lebky implantovány nádobky, které se samozřejmě nedají odstranit bez fatálních následků. Usměvavá a profesionálně vyhlížející žena jim poté z televizní obrazovky oznámí, že mají dvaadvacet hodin na to, aby naplnili lahvičky určeným množstvím mozkové tekutiny, kterou tělo produkuje pouze v případě extrémní bolesti. Čas kvapí a oni se společně s další skupinou nešťastníků podrobených stejnému testu rozhodnou spolupracovat a sdílet tak břemeno onoho bolestivého cíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

verbal 

všechny recenze uživatele

Další tlačení na Pilu. Partička iracionálních obětí v osidlech psychopatického výrobce adrenalinových drog se musí vzájemně pomazlit kleštěmi, žehličkou, vidiovými vrtáky, kladivem a dalším přehršlem dílensko kuchyňského vybavení, aby se dostala z vily, která má ocelové výstuhy ve dveřích. Na jedné straně vcelku příjemný materiál k tomu, aby nejeden místní řeznický učeň potřel ebenovou tyč liščím ohonem, na straně druhé by výše zmíněný inventární seznam nářadí bohatě stačil k tomu, aby logicky uvažující jedinec udělal z toho baráku úhlednou hromádku cihel a suti. To by ovšem nesměl být panikařící gay, co si raději nechá vrtat koleno či ufňukaná, ječící kikina, která dá přednost nehtové modeláži kombinačkama. Co naplat, kdyby v páté minutě probourali zeď a zdrhli, byla by z toho jen realitní prohlídka zejících interiérů zatuchlé nemovitosti. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Považuji za nutné tento film odmítnout a říct mu kategorické ne. V momentě, ve kterém ustrnulo Vile, přestává být hororový film nejenom uměním a výsledkem originálního kreativního procesu, ale i zábavou jako takovou. Recyklovaná zápletka, prostoduchý scénář. Problematický námět o získávání surovin pro výrobu drog těžko o něčem vypovídá, slouží spíše jen jako berlička k obhájení ve své podstatě stoprocentně samoúčelného násilí. Objem násilí a bolesti je tu dokonce předem určen - a dokud ho postavy nenaplní, děj se nemůže pohnout dál. Ještě před pár lety bych tomu asi dal alespoň průměrnou známku za řemeslnou zručnost, ale už jsem z toho torture porna nějak vyrostl. Nuda, nuda beze smyslu. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nevypnula jsem to jen proto, že jsem se už po pár minutách začala docela dost těšit na pořádný mučeníčko tý největší piči. A kdyby nebylo zbytečně useknutý, možná bych i zaokrouhlila nahoru. (2,5*) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,AHOJ, VÍTEJTE U MĚ DOMA. OMLOUVÁM SE ZA TY NEPŘÍJEMNÉ OKOLNOSTI, KTERÉ VÁS SEM DOVEDLY. ALE MOHU VÁS UJISTIT, ŽE POKUD BUDETE SPOLUPRACOVAT, VŠICHNI SE ODSUD BRZO DOSTANETE“...... /// Po troše zbytečnýho sraní na začátku, 9 kousků zjišťuje, že ocitnout se zavřený ,,kdesi“, není hloupej pokus o fór (ani skrytá kamera …. i když… ). Sadisticky založení jedinci musej přetrpět takový ty úvodní kecy (puste mě ven…), než konečně ,,osoby“ zjistěj, že nadešel den, kdy není dobrý hrát si na tvrďáky. Hódně často si říkám: ,,zlatej SAW“. Ten měl takovej ten ,,lidskej“ průběh. Tady ty kydy kolem, postupně ztrácej veškerej emoční (vlastně jakejkoliv) význam a já jen tupě civím…. BUDE TO BOLET? TO DOUFEJME… no pravda, je tu pár okamžiků, kdy mi není dobře na duši, ale stejně je to zbytečně dlouhý a pak – film vo mučení stejně Českýho lva nezíská! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych se naučit sadisticky vyvolávat strach. 2.) Zjistím, že prst bez nehtu, může dost dobře fungovat jako tužka. 3.) Thx za titule ,,unchained“, a ,,jives“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Několik lidí v uzavřeném domě a jejich jedinou vstupenkou ven, je plná nádobka tekutiny, kterou vylučuje mozek. Bohužel, tu získají jen při nadměrné bolesti a jelikož chtějí všichni ven, musejí také spolupracovat. Musejí totiž docílit level 100%. A tak začíná žehlení břicha, vaření rukou, lámání nohou a dalších chuťovek. Dost mne vytáčelá černovlasá sadistická mrcha, která ubližovala všem. Ale na každou svini se vaří voda.... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe krvavá kvalitka s úplne jednoduchým dejom. Tentokrát je partička ľudí zatvorená v neznámom domčeku a jedinou možnosťou na únik je... bolesť. Takže sa celú dobu navzájom mučia, príp. sa mučia samostatne - prídu na rad popáleniny, vytrhávanie nechtov, vybíjanie zubov, brúsenie pokožky, vŕtanie do kolien a podobné srandičky. Ja som si to celkom vychutnal, najmä keď to schytávala jedna protivná bruneta, dobre jej tak :-) Trochu to ťahajú nadol vlastne len herci, pretože ich umučeným výrazom som neveril ani slovo. Ako jednohubka bez väčších ambícií na spríjemnenie večera (po dlhej dobe) mi však táto novinka postačila dostatočne. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tý vole! SUper! Tohle mi fakt sedlo ! Musím říct, že jsem šokován negativními komentáři,protože Film, který jsem zhlédl já byl dobře řemeslně zvládnutý, znepokojivý a opravdu zábavný,nezávislý "horror" flick. Gore bylo opravdu vkusné, během filmu jsem se ani chvíli nenudil, pořád se něco zajímavého dělo a já byl v napětí až do poslední minuty, k tomu nepředvídatelnéj a šokující Konec vyrážející mi Dech! Fakt Bomba! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mě se to hodně líbilo ... To mučení už na mne semozřejmě moc neplatilo. Navíc nic moc vynalézavýho tam nebylo. A on o tom ten film ani není. Ono je to super z hlediska psychologie postav, jinak jako torture exploiter mne to nějak nenadchlo. Ale bylo tam fakt dost různorodejch postav, dobře zahranejch ...a téma jak se mučit "bezpečně" bylo fakt skvěle hozený ... Pro příznivce žánru a sadistická prasata co u podobných filmů dosahují tří a více vyvrcholení ... :-DD ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z odkojenců krve Sawých Hostelů se slzou v oku vzpomíná na dobu, kdy podobná torture porna byla na vrcholu hororového žánru. Vile je celkově slabota, a pokud nejste ortodoxním fandou, co při těchto filmech opakovaně dosáhnou orgasmu, klidně ho můžete minout. Strašná herecká dřeva a průhlednost děje "zdobí" snad jen to (samo)mučeníčko, kde přijde na řadu horká žehlička, trhání nehtů nebo vymlácení zubů. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kristova noho s nehty vytrhanými kleštěmi, tak blbou zápletku aby člověk pohledal! Je tak blbá, že kdyby se přihlásila do soutěže o nejblbější zápletku, tak ji nevezmou, protože kvůli své blbosti by ani nebyla schopna vyplnit přihlášku.. Iritoval mě ten zženštilý surfař, výtahová hudba, těhotenské klišé i nekoncepčně roztřesená kamera - asi si musím dát od torture horrorů pauzu a uklidnit se trháním muších křídel.. Mimochodem, ač to bylo ve filmu rychle smeteno ze stolu, adrenalin, dopamin nebo oxytocin se uvolňují i při sexu, nicméně jsem si vědom, že kdyby se to omezilo jen na gruppen-sex mezi netknutým mučícím nářadím, některé jednoramenné svícny by zůstaly nevyleštěny.. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ďalší z napnutého reťazca filmov, ktoré by sa nerodili, keby geniálny Wan nerozsypal po hladných divákoch krvavé kusy človečiny ,rozsekanej Jeho neúnavnou pílou. 2-3 triedne trápenie nepodareného castu v niektorých momentoch privodí divákovy dotieravý pocit - " zhebni a poďme ďalej, lebo potrebujem vyvenčiť psa ". Síce dopozerané , ale mikro potrebné. Iste tušíš, že nápad vzájomnej niekoľkočlennej konfrontácie , s nenápaditým killovaním ( všetko už bolo vo vitálnejśej forme ) za cenu prežitia a to celé namočené sýtou červenou, samozrejme časovo obmedzené - to je ale je originálny nápad.. Proste jeden z filmov, pri ktorých som mala pocit úľavy, keď zhasol. Odpad / bodík si to ale nezaslúži. Edit 1,89376 / 9,6874. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti otrepaným torture-porn hororom, takže som až prekvapený ako ma práve tento nebavil. Samoúčelná, stereotypná, nevýrazná, samodeštrukčná vyvražďovačka o kôpke ľudí, ktorých unesú a nútia, aby sa pod primitívnou zámienkou navzájom ničili. Niekoľko momentov bolo zaujímavých a postrehol som aj príjemnú hudbu, no celkovo to bolo dosť otupné a po chvíli tak nezáživné, že ma nebavilo ani to dianie, ani umelé dejové zvraty a už vôbec nie to stádo priblblých postáv. ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

To že to bola malá odroda od Saw tu už písať nebudem. Mučenie mám rád a škoda, že to nebolo trošku drsnejšie aby to viac ulahodilo mojej filmovej zvrátenosti. Ak mám pravdu povedať čakal som väčšiu sračku, ale dočkal som sa priemerného hororu, kde nechýba krv, násilie a jemné napätie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dva mladé páry na romantickom výlete, spiace pod holým nebom. Cestou domov sa zastavia na pumpe aby doplnili palivo. Po pár minútach sa pri nich zastaví sympatická štyridsiatnička, ktorá žiada o pomoc. Pár km od pumpy jej taktiež došiel benzín a potrebuje odvoz aby sa v noci netúlala sama. Ochota mladíka vyjsť žene v strednom veku v ústrety bolo veľkou chybou. Po prebratí z omámenia sa ocitnú v skupinke ľudí, ktorí sú uväznený v starom opustenom dome, patriacemu "doktorovi" špecialistovi zaoberajúcemu sa výskumom vplyvu mozgu na strach. "Hra", ktorú všetci musia podstúpiť, aby tak zachránili svoje životy sa rozhodne nebude nikomu páčiť. Ďalší s pokusov napodobniť Saw sériu sa vydaril pomerne slušne. Na svoje si príde nejeden fanúšik gore či zvrátenosti. Negatíva v podobe prešpekulovanej pointy, či nelogické správanie postáv z diváka síce robia "polo-hlupáka", ale tak, je to horor, logika tu nemá veľký priestor. Záver potešil takže z môjho pohľadu spokojnosť - 65%. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nejsem pravidelným divákem hororů, ale čas od času mě nějaký koncept zaujme natolik, že se na ten horor podívám. A to je právě i případ tohoto filmu. Psychologická hra, slibující bolet, násilí a utrpení, to je přesně to, co mě přilákalo k tomuto filmu. Ve výsledku jsem nebyl zklamán, což je určitě pozitivní zjištění, ale nejednalo se ani o nic mimořádného, co by mi mělo zavdat důvod k tomu, abych byl nadšený víc než průměrně. Jasně, dalo se na to kouknout, bylo to i celkem napínavé, krutosti, bolesti a krve zde bylo taky dost, konec z mého pohledu docela nečekaný a překvapivý, napětí během filmu gradovalo, takže nevidím důvod, proč film kritizovat. Na jedno skouknutí je film ucházející a ačkoliv asi nenabízí nic originálního, co již nebylo vymyšleno, jednohubka je to báječná a já jsem rád, že jsem zase jednou o další filmový hororový zážitek bohatší. Film tedy ode mne získává průměrné tři hvězdy. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Sice je to maso jako prase, ale to je tak vše, čím může film zabodovat. Brutalita je zpracována překvapivě docela dobře a člověk musí být už trochu zvyklý na podobný film, jinak to zřejmě ani nedokouká. Nicméně jsem od toho čekal něco víc, něco díky čemu bych si tenhle film mohl v budoucnu vybavit, nic takovýho se tam ale nevyskytne. Člověk vlastně něco na tento způsob viděl už několikrát, film nijak zvlášť nepřekvapí a tak skončí mezi ostatními nepříliš významnými exploitation horory. 45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Během filmu jsem si vybavil nezávisle na sobě dva filmy - Temný anděl(1990) a Mučedníci (2008). Chcete se dostat z našeho vězení? Pak jen stačí, když nám naplníte ampulku látkami, co produkuje mozek při bolesti (adrenalin, dopamin, serotonin), a můžete jít. Snímek určený především dvěma vyhraněným skupinám - sadistům a masochistům, které jistě potěší. I když se našly napínavé momenty, uvažoval jsem o běžném průměru. Malinko ho vylepšil úplný konec. Představa, co s ní udělá...hm... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro filmy, v nichž si lidi proti své vůli musí ubližovat, aby se alespoň někdo zachránil, slabost a ani tenhle kousek nebyl špatný a ač mě Would you rather nadchlo víc, finální hodinku jsem si slušně užila. 60% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nechutně nápadité torture porno, které budu doporučovat jen nejhorším nepřátelům. Dnes už klasika - zavřem bandu různorodých stvoření do nářaďovny a necháme je si hrát za účelem záchrany vlastní prdele. Neoriginální, nechutné, samoúčelné....pro diváky tímto nenasycené OK, pro mě úplně zbytečné. 55% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě totálně odboural.A to jsem zvyklej na různý zvěrstva a jen tak něco mě nerozhází.Opět film,který jsem si stáhl 2 roky zpátky a klasicky se v té zaplavě hororovejch filmů co stahuju ztratil.Tudíž jsem si už ani nepamatoval o čem to má být.Odhadoval jsem nějak torture v nějakým hnusným baráku.A daleko od pravdy jsem nebyl.Akorát to mučení hraje až druhou roli.Prvotní a zasadní roli tu hraje psychologie postav.A tohle mám přesně rád.Ten film mě dokonale vtáhnul do děje a nepříjemně drásal moje nervy.Kamera skvěle podtrhovala tísnivou atmosféru a herci si odehráli co měli.Takže u mě za výbornou. ()

Reklama

Reklama