Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí je uvězněna v neznámém domě. To pravé napětí se však rozpoutá až ve chvíli, kdy se spustí video a informuje všechny přítomné o tom, že jim bude umožněno uniknout, zapojí-li se do sadistických a masochistických her... Skupinka přátel se rozhodne zastavit stopařce. Ukáže se však, že to nebyl zrovna nejlepší nápad, neboť tato žena posléze všechny zúčastněné omámí plynem. Ti po následném procitnutí zjistí, že jim byly na lebky implantovány nádobky, které se samozřejmě nedají odstranit bez fatálních následků. Usměvavá a profesionálně vyhlížející žena jim poté z televizní obrazovky oznámí, že mají dvaadvacet hodin na to, aby naplnili lahvičky určeným množstvím mozkové tekutiny, kterou tělo produkuje pouze v případě extrémní bolesti. Čas kvapí a oni se společně s další skupinou nešťastníků podrobených stejnému testu rozhodnou spolupracovat a sdílet tak břemeno onoho bolestivého cíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě totálně odboural.A to jsem zvyklej na různý zvěrstva a jen tak něco mě nerozhází.Opět film,který jsem si stáhl 2 roky zpátky a klasicky se v té zaplavě hororovejch filmů co stahuju ztratil.Tudíž jsem si už ani nepamatoval o čem to má být.Odhadoval jsem nějak torture v nějakým hnusným baráku.A daleko od pravdy jsem nebyl.Akorát to mučení hraje až druhou roli.Prvotní a zasadní roli tu hraje psychologie postav.A tohle mám přesně rád.Ten film mě dokonale vtáhnul do děje a nepříjemně drásal moje nervy.Kamera skvěle podtrhovala tísnivou atmosféru a herci si odehráli co měli.Takže u mě za výbornou. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Vile-evil? Vlastně to nebyl vůbec špatnej film. Čím víc vás to bude bolet,tím dřív se odsud dostanete. A tak se trhá,vrtá, pálí, strouhá. Zaujala mě myšlenka, jak dostat z člověka látky, ze kterých se vyrobí drogy. Tohle by fakt mohlo fungovat. Jen ten konec byl pro mě docela předvídatelnej. Čekal jsem od blonďáka nějakou sviňárnu a i přišla. 55% ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Sice je to maso jako prase, ale to je tak vše, čím může film zabodovat. Brutalita je zpracována překvapivě docela dobře a člověk musí být už trochu zvyklý na podobný film, jinak to zřejmě ani nedokouká. Nicméně jsem od toho čekal něco víc, něco díky čemu bych si tenhle film mohl v budoucnu vybavit, nic takovýho se tam ale nevyskytne. Člověk vlastně něco na tento způsob viděl už několikrát, film nijak zvlášť nepřekvapí a tak skončí mezi ostatními nepříliš významnými exploitation horory. 45% ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Docela nechápu to povětšinou hodně slabé hodnocení, vždyť přece od tohoto žánru všichni víme, co čekat! Saw na stý desátý způsob, jen se obmění kulisy, motiv a xichty, a pak už se jen krmíme křupkama a čekáme, co nám ty pokusné myšky vydrží:) Nám, nenáročným fanouškům žánru, se tyto hry málokdy okoukají, akorát mě zaráží, proč tam vždycky hrají jen mladí, líbezní lidé. Já bych tam nastrkala vzorek napříč všema věkovýma skupinama od patnácti (ať ochránci dětských práv neremcají) vejš a nechala bych geronty taky zabodovat. Co by nezvládli silou, třeba by uhráli takticky. Vile u mě rozhodně předčilo očekávání a v slabších místech jsem si aspoň sama pro sebe přemýšlela, jestli bych volila trhání nehtů, nebo raději strkání končetin do vařící vody. No nejspíš bych se posrala předem úplně ze všeho.. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Další tlačení na Pilu. Partička iracionálních obětí v osidlech psychopatického výrobce adrenalinových drog se musí vzájemně pomazlit kleštěmi, žehličkou, vidiovými vrtáky, kladivem a dalším přehršlem dílensko kuchyňského vybavení, aby se dostala z vily, která má ocelové výstuhy ve dveřích. Na jedné straně vcelku příjemný materiál k tomu, aby nejeden místní řeznický učeň potřel ebenovou tyč liščím ohonem, na straně druhé by výše zmíněný inventární seznam nářadí bohatě stačil k tomu, aby logicky uvažující jedinec udělal z toho baráku úhlednou hromádku cihel a suti. To by ovšem nesměl být panikařící gay, co si raději nechá vrtat koleno či ufňukaná, ječící kikina, která dá přednost nehtové modeláži kombinačkama. Co naplat, kdyby v páté minutě probourali zeď a zdrhli, byla by z toho jen realitní prohlídka zejících interiérů zatuchlé nemovitosti. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Hormony, které se skupina snaží nasbírat, andrenalin, dopamin a oxytocin, mozek vylučuje, když je tělo ve velké bolesti, ale jak Sam navrhoval, také při sexu. Takže místo mučení se, mohli mít sex, aby ampulky naplnily. (Arrinka)

Reklama

Reklama