Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí je uvězněna v neznámém domě. To pravé napětí se však rozpoutá až ve chvíli, kdy se spustí video a informuje všechny přítomné o tom, že jim bude umožněno uniknout, zapojí-li se do sadistických a masochistických her... Skupinka přátel se rozhodne zastavit stopařce. Ukáže se však, že to nebyl zrovna nejlepší nápad, neboť tato žena posléze všechny zúčastněné omámí plynem. Ti po následném procitnutí zjistí, že jim byly na lebky implantovány nádobky, které se samozřejmě nedají odstranit bez fatálních následků. Usměvavá a profesionálně vyhlížející žena jim poté z televizní obrazovky oznámí, že mají dvaadvacet hodin na to, aby naplnili lahvičky určeným množstvím mozkové tekutiny, kterou tělo produkuje pouze v případě extrémní bolesti. Čas kvapí a oni se společně s další skupinou nešťastníků podrobených stejnému testu rozhodnou spolupracovat a sdílet tak břemeno onoho bolestivého cíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (108)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z odkojenců krve Sawých Hostelů se slzou v oku vzpomíná na dobu, kdy podobná torture porna byla na vrcholu hororového žánru. Vile je celkově slabota, a pokud nejste ortodoxním fandou, co při těchto filmech opakovaně dosáhnou orgasmu, klidně ho můžete minout. Strašná herecká dřeva a průhlednost děje "zdobí" snad jen to (samo)mučeníčko, kde přijde na řadu horká žehlička, trhání nehtů nebo vymlácení zubů. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,AHOJ, VÍTEJTE U MĚ DOMA. OMLOUVÁM SE ZA TY NEPŘÍJEMNÉ OKOLNOSTI, KTERÉ VÁS SEM DOVEDLY. ALE MOHU VÁS UJISTIT, ŽE POKUD BUDETE SPOLUPRACOVAT, VŠICHNI SE ODSUD BRZO DOSTANETE“...... /// Po troše zbytečnýho sraní na začátku, 9 kousků zjišťuje, že ocitnout se zavřený ,,kdesi“, není hloupej pokus o fór (ani skrytá kamera …. i když… ). Sadisticky založení jedinci musej přetrpět takový ty úvodní kecy (puste mě ven…), než konečně ,,osoby“ zjistěj, že nadešel den, kdy není dobrý hrát si na tvrďáky. Hódně často si říkám: ,,zlatej SAW“. Ten měl takovej ten ,,lidskej“ průběh. Tady ty kydy kolem, postupně ztrácej veškerej emoční (vlastně jakejkoliv) význam a já jen tupě civím…. BUDE TO BOLET? TO DOUFEJME… no pravda, je tu pár okamžiků, kdy mi není dobře na duši, ale stejně je to zbytečně dlouhý a pak – film vo mučení stejně Českýho lva nezíská! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych se naučit sadisticky vyvolávat strach. 2.) Zjistím, že prst bez nehtu, může dost dobře fungovat jako tužka. 3.) Thx za titule ,,unchained“, a ,,jives“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Vile není není až tak hnusný jak zní. Dalo se na to dívat pač tortury nebyly tak detailní. Herci byli dobří, hlavně míšenka v úloze Tary, černoušek zahrál také dobře. Nebavila mě jen scéna s malováním losovacích střípků. Kdyby tvůrci trochu více dopekli konec snad by se to vyšplhalo na 4 hvědy, nu což tenhle žánr mě baví. Asi ten film pustím kamarádům :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak já doufal, že z toho něco ve finále vypadne... a ono ne. Kdo je tam vězní a co po nich chce je odhaleno celkem rychle a pak tu zbylo jenom to mučení. Jenže ona to byla nuda, postavy taky nejsou bůhvíjak zajímavé a sympatické, takže tu vlastně jenom sledujeme bandu lidí, co se mučí, aby se zachránila, přitom nikoho nenapadne zkusit zbořit stěnu, jelikož času na to měli dost a věci, co tam měli, by jim na to bohatě vystačily. Líbil se mi konec, místy to je docela působivé, ale kamera se snaží být přehnaně realistická (což mi lezlo celkem na nervy) a napínavé to taky bůhvíjak není, až v závěru. Slabé 2* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kristova noho s nehty vytrhanými kleštěmi, tak blbou zápletku aby člověk pohledal! Je tak blbá, že kdyby se přihlásila do soutěže o nejblbější zápletku, tak ji nevezmou, protože kvůli své blbosti by ani nebyla schopna vyplnit přihlášku.. Iritoval mě ten zženštilý surfař, výtahová hudba, těhotenské klišé i nekoncepčně roztřesená kamera - asi si musím dát od torture horrorů pauzu a uklidnit se trháním muších křídel.. Mimochodem, ač to bylo ve filmu rychle smeteno ze stolu, adrenalin, dopamin nebo oxytocin se uvolňují i při sexu, nicméně jsem si vědom, že kdyby se to omezilo jen na gruppen-sex mezi netknutým mučícím nářadím, některé jednoramenné svícny by zůstaly nevyleštěny.. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Hormony, které se skupina snaží nasbírat, andrenalin, dopamin a oxytocin, mozek vylučuje, když je tělo ve velké bolesti, ale jak Sam navrhoval, také při sexu. Takže místo mučení se, mohli mít sex, aby ampulky naplnily. (Arrinka)

Reklama

Reklama