Reklama

Reklama

Tajemství bermudského trojúhelníku

(TV film)
  • Česko Objasnění záhad Bermudského trojúhelníku (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Říkají mu Bermudský trojúhelník - smrtící a nevysvětlitelný námořní hřbitov na Zemi. Rozprostírá se od Bermud přes Miami k Portoriku, z hloubky 28 tisíc stop pod mořem do výše 28 tisíc stop nad hladinou. Sledujte, jak moře pomocí CGI odhalí tajemství nejznámějšího hřbitova v oceánu. Jak mohlo 2 tisíce lodí a 75 letadel zmizet beze stopy? Šílené vlny, magnetické anomálie, obrovské víry a podivné ohnivé koule - to jsou jevy, které se označují za viníky záhadných zmizení. Odborníci pomocí posledních vědeckých objevů odhalují pravdu jedné z největších záhad na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele

Společně s výpravou dobrodruhů se vypravíme do Bermudského trojúhelníku objevit potopenou válečnou loď. To se sice nepodaří, ale objeví se jiná loď s dělem na zádi. Dále budeme svědky odhalování záhady jednoho letce, který vletěl do tzv. tunelu a urazil danou vzdálenost 10krát rychleji. Slušně zajímavý, ale ne až zas tak do hloubky jdoucí dokument. Hudba: Legativity Music ()

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Jedná se určitě o velmi zajímavé téma, nicméně mínus přinesl typický americký styl - sdělí to pár info které by šlo shrnout do 10ti minut a těch zbývajících 35 už to jenom dokola opakuje s notně dramatickým nádechem to samé. Nicméně síla tématu dovede udržet pozornost do konce. ()

Reklama

Reklama