Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ashley byla celý život sama a teď, když jsou Vánoce si připadá ještě více osamělá, protože navíc neúspěšně hledá práci. Už je z té sváteční nálady celá podrážděná, ale její soused Dash naštěstí dobře ví, co dělat. Nabídne ji práci a s ní příjde i něco více… (oficiální text distributora)

Recenze (15)

freddy 

všechny recenze uživatele

A máme tu vánoční film, který dává jasné poselství, že lepší je dávat než dostávat, a hlavní hrdina tohoto filmu obdarovává ty nejpotřebnější, aniž by ale obdarovaní lidé tušili, odkud všechny dárky pochází. Na filmovou scénu tak vstoupil další tajný Santa, jeden film o tajném Santovi už jsem totiž viděl v loňském roce, ale tenhle příběh mi přišel mnohem lépe a mnohem zajímavěji zpracovaný, a i když zde divák nenajde nic převratného nebo něco, z čeho by mu měla doslova spadnout čelist, tak i přesto je tenhle film zajímavý a výjimečný. Je zde několik scén, u kterých jsem se dojmul až téměř k slzám (především scény s číšníkem, kterému před rokem zemřel syn, byly velmi dojemné), ale hlavně je tu úžasná vánoční atmosféra, a filmy, ze kterých dýchá vánoční atmosféra, já prostě miluju, a tohle musím tomuto snímku přičíst k dobru. Stejně tak všichni herci byli příjemní, sympatičtí a já pomalu zjišťuji, že filmu není téměř co vytknout, ale bohužel ta neoriginálnost, díky které budu mít zřejmě problém si tento film vybavit ve spleti jiných vánočních filmů, které jsem dosud viděl, filmu ubírá na dokonalosti, ovšem nikoliv na nadprůměrnosti, rozhodně se z mého pohledu jednalo o nadprůměrnou podívanou, která si zaslouží naprůměrné hodnocení, už jen za tu úžasnou vánoční atmosféru a za zajímavý příběh, u kterého jsem se vůbec nenudil. Dávám čtyři hvězdy. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vánoční filmy v období vánoc jsou skvělé ale tohle byl hodně jednoduchý průměr dobrého filmu, celkem dost věci je tam špatných, ber a nechej být. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Pěkný vánoční příběh o nezištné lásce k bližnímu svému. Mělo to takový kanadský nádech, čemuž přispívala i neznámá dvojice zamilovaných představitelů. Za své poselství by si film určitě čtyři hvězdy zasloužil, to bych ho ale poslal mezi vánoční filmy, které mám rád daleko víc. I tak je to ale opravdu pěkný film, který vřele doporučuji především lidem, kteří mají rádi vánoce a plamínek lidství v duši. PS: Na tomto filmu je velice sympatické, že narozdíl od většiny romantických komedií není vystavěn na klasickém klišé, kdy to mezi dvěma pěkně začne, jenže (většinou) chlapec má tajemství, které když vyjde na povrch donutí dívku, aby se zlobila a kdy potom chlapec ji na letišti vyjeví bezmeznou lásku a vše je zase v pohodě. Tento film je jiný. A to jsem rád. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Vánoční pohodovka, ve které naštěstí nebyl ten typický debilní konflikt, že on něco pokazí a pak si to u ní napravuje. Kari Hawker je mazel (vivat výročák). ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Málo šťavy, málo energie, romantika veľmi slabá, medzi hlavnými postavami nie je žiadna iskra, herecké výkony priemerné, ťahavé a pomalé tempo a čo mi vadilo najviac bolo málo vianočnej atmosféry ...ale aj tak, musím dať tomuto filmiku aspoň tie tri hviezdičky, čo je v tomto prípade slabší priemer, pretože z tohto námetu sa dalo vybúchať omnoho viac, čiže dobrý základ to má ...a srdce mi nedovolí inak. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se, alespoň podle mého názoru stojí zato podívat. Je o pomoci, lásce, nejen té mezi partnery, ale i té mezi lidmi, o ochotě a odhodlání, kterým je doslova nabitý. Tady nejde jenom o tebe, tady mají místo i všichni ostatní. Vánoční anděl je o pomoci, za kterou nechceme nic naoplátku a to se mi na něm líbilo. Člověk při něm začne přemýšlet a donutí se nemyslet jenom na sebe, stejně jako Dash, který chtěl pomáhat a nic nežádal nazpět. Není snad nic, co by mě donutilo začít děj přeskakovat, působil totiž tak nenuceně, tak plynule a přitom byl konečně o něčem jiném než o romantické slaďárně, kterou stačí vidět jenom jednou. Asi proto se mi tolik zalíbil, možná se bude líbit i vám, to však nezjistíte, pokud se na něj nepodíváte. Konečné rozhodnutí je však jenom na vás. ()

Deb 

všechny recenze uživatele

Průměrná vánoční komedie na odpočinutí.. Někdy mi trochu vadily záběry kamer moc zblízka, ale jinak ok. Příběh o Nickovi překvapil, o Willovi nikoliv. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Vskutku naivní příběh s pěknou myšlenkou a s herečkou, kterou jako by vytesali do kamene a její sochu obsadili do hlavní role. Opravdu chladný herecký výkon podpořený "dablérkou", která jede snad pořád v jedné rovině. ()

Incantator 

všechny recenze uživatele

Universal Channel sa v predstihu pustil do vysielania vianočných filmov práve snímkom Christmas Angel. Ako sa už z názvu a vysielacieho času dalo očakávať, film nepriniesol nič prevratné, ale aspoň privial vianočnú atmosféru i do televíznych prijímačov. Nízkorozpočtová snímka je akousi zmesou komédie, romantiky i rodinného filmu. Rozhodne by som ho však neoznačil za čistú komédiu, už len preto, lebo hlavný predstaviteľ, ktorý pomáha všetkým naokolo, podľahne rakovine a tento fakt zrovna neprináša výbuchy smiechu. Myšlienka pomoci v núdzi je opäť veľmi ušľachtilá, ale zdôrazňujem slovo opäť, pretože tento nápad nebol ničím zviditeľnený. Keby aspoň zažiarila aspoň jedna originálna scéna či objavila sa nejaká excentrická postava, ktorá by film obohatila... Ale čo už, na jednoliatosť väčšiny vianočných filmov si asi budeme musieť zvyknúť. (12.12.2010) ()

bajahor 

všechny recenze uživatele

Není to typický televizní film, podle mě se vcelku povedl - má nějaké to poselství, nesnaží se to diváky citově "vydírat". Herci se povedli... ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

Príjemný film s nenásilnou vianočnou atmosférou. Nie je to klasika o santovy, ale nesie sa v podobnom duchu aj keď bez tej mystérie okolo santy, ale predsa len s posolstvom. ()

Reklama

Reklama