Díky americké kabelové televizi TBS se k nám vrací Conan O'Brian. Jeden z momentálně nejžádanějších moderátorů nočních talk show za oceánem. Pověstné neseriózní "reportáže", slavní hosté, skvělá kapela a samozřejmě samotné Conanovo charisma nám mohou dát tušit, že nás rozhodně nečeká žádná nuda.
(Ricky_CZ)
Welington
Zkrátka a dobře, můj nejoblíbenější pořad, na který se vždy rád podívám. Conan a Andy jsou povedená a vykutálená dvojka a na scéně se opravdu drží dlouho a velice dobře a je třeba říci, že nápaditost, snaha o co největší zajímavosti a humor jim rozhodně nechybí. Jejich pohotovost a smysl pro co možná největší snahu překvapit diváka, se vyplácí. Je to rozhodně nejpropracovanější a nejmilejší pořad, který lze sledovat neustále.(29.11.2017)
KICKBALL
Z amerických talk show je ta Conanova nejlepší. Tady jde vidět, že nezáleží co přijde za hosta, nýbrž záleží na moderátorovy. Ke Conanovi by mohl dojít naprosto neznámý člověk a Conan z toho udělá tu největší show. Tak trochu nechápu ostatní moderátory z USA (Jay Leno, Jimmi Kimmel, David Latterman, Craig Ferguson) Pro mě naprosto ničím nezajímaví a neoriginální moderátoři, kterým pomáha stupidní americké publikum ke sledovanosti. Conan je prostě šílenec a po britském humoru je, ten jeho můj další oblíbený. Musím však uznat, že jeho vzhled a chování nemusí být každému pochuti.(4.11.2013)
FFilipCZ
Talk-show s hosty je samozřejmě parádní, ale nejradši mám stejně různá jeho mini videa a rubriky. Jako příklad uvedu třeba Bezradného pařana, kdy Conan, naprostý antitalent na pc a konzole, recenzuje hry a nebo rubrika upozorňování diváků na chyby, přičemž Conan má stejně vždycky pravdu a jejich výtky utře, vyvrátí a zakope hluboko pod zem.(25.1.2014)
preclajsz
Jedná se o americkou talk show v podání Conana O'Briena a asistenta Andyho Richtera. Nečekejte však nudnou talk show s obyčejnými hosty. Jedná se o velice vtipně pojatou talk show s nejrůznějšími slavnými osobnostmi. Conan se nebojí zapojit do svého repertoáru lidi ze svého týmu, jako například Jordana Schlanskyho, který se objevil hned v několika dílech. Jedná se o jednu z nejlepších amerických talk show. 5*(9.1.2015)
Lampasak
Tady se opravdu dokážu smát i celý díl, narozdíl od Krause nebo Všechnopárty. Conan O'Brien je frajer ! Doporučuji díl např. se Zachem Galifianakisem viz. - http://www.videacesky.cz/talk-show-rozhovory/zach-galifianakis-podruhe-u-conan-obriena .(1.11.2012)