Reklama

Reklama

Conan

(pořad)
Talk-show / Komedie
USA, 2010, 1365x60 min

Účinkují:

Conan O'Brien, Andy Richter, Seth Rogen, Jack White, Lea Michele, Larry King, Tom Hanks, Jack McBrayer, Jon Hamm, Charlyne Yi, Michael Cera, Julie Bowen (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Díky americké kabelové televizi TBS se k nám vrací Conan O'Brian. Jeden z momentálně nejžádanějších moderátorů nočních talk show za oceánem. Pověstné neseriózní "reportáže", slavní hosté, skvělá kapela a samozřejmě samotné Conanovo charisma nám mohou dát tušit, že nás rozhodně nečeká žádná nuda. (Ricky_CZ)

Recenze (98)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Talk-show s hosty je samozřejmě parádní, ale nejradši mám stejně různá jeho mini videa a rubriky. Jako příklad uvedu třeba Bezradného pařana, kdy Conan, naprostý antitalent na pc a konzole, recenzuje hry a nebo rubrika upozorňování diváků na chyby, přičemž Conan má stejně vždycky pravdu a jejich výtky utře, vyvrátí a zakope hluboko pod zem. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Ujetý zrzavý moderátor, který sází na netradiční pohled na společenské dění baví diváky již mnoho let a po kariéře v NBC se zdá, že teprve ve své práci v TBS se mohl pořádně utrhnout ze řetězu a nijak necenzurovat svůj humor, což mu jedině prospývá. Pobaví zejména rozhovory s celebritami, při kterých se Conan cítí velmi pohodlně a svojí pohodu přenáší na hosty, kteří působí značně uvolněně a podělí se díky tomu o zážitky, které by jiným moderátorům nejspíš nesdělili. ()

Reklama

KICKBALL 

všechny recenze uživatele

Z amerických talk show je ta Conanova nejlepší. Tady jde vidět, že nezáleží co přijde za hosta, nýbrž záleží na moderátorovy. Ke Conanovi by mohl dojít naprosto neznámý člověk a Conan z toho udělá tu největší show. Tak trochu nechápu ostatní moderátory z USA (Jay Leno, Jimmi Kimmel, David Latterman, Craig Ferguson) Pro mě naprosto ničím nezajímaví a neoriginální moderátoři, kterým pomáha stupidní americké publikum ke sledovanosti. Conan je prostě šílenec a po britském humoru je, ten jeho můj další oblíbený. Musím však uznat, že jeho vzhled a chování nemusí být každému pochuti. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Král tohoto druhu žánru. Ačkoliv poslední měsíce u NBC ztrácel na dechu (což Conana nelze ani moc vinit vzhledem k tomu, co se dělo) se zde zcela vrátil do svého živlu. Škoda jen, že odešel k dnešnímu dni do důchodu co se týče onoho formátu. Pravděpodobně poslední vtipný a zajímavý host, co se nebavil o politice. 100% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Conanov humor mi celkom sedí. Okrem klasického a samozrejmého prvku, rozhovory s hosťami, sa tu vyskytujú fungujúce doplnkové záležitosti typu ponižovanie podriadených, náročné debaty s Jordanom Schlanskym, testovanie počítačových hier a spol. Conan O'Brien síce vyzerá ako vyzerá, ale jeho talent, nápady a cit pre situáciu by Vám nemali uniknúť. ()

Galerie (274)

Reklama

Reklama