Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Found footage filmy mám vcelku rád, ale jen tehdy, když mě z nich nebolí oči a Evidence není bohužel tím případem. I přestože hlavní postavy používají HD kameru, problém je tentokrát v šílené rozlítanosti obrazu a výsledek je takový, že celou druhou polovinu není prakticky nic vidět. Námět se zpočátku jevil zajímavě, ovšem nakonec z toho vylezla slátanina, u které jsem se ani moc nebál. A to asi dobře nebude. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle mělo do záchodového prkýnka znamenat co? Většinu stopáže parta pošahaných debilů utíká nočním lesem a kameraman, jestli tak mohu osobu zodpovědnou za tento nesmysl nazvat, roztřesenou rukou natáčí zem. Tahle kokotina je sledovatelná asi do první akce, kdy se jedná o takovou klasiku o čtyřech debilech jedoucích do pusté divočiny prožít pohodovou noc ve stanech. Brzy začnou slyšet podivné zvuky a postupně je začne vraždit gorila se svítícíma očima. Zbytek stopáže jsem si připadal, že jsem na extrémně těžkých drogách, protože pro to, v co se snímek změní nenacházím vhodných slov. Dlouho jsem neviděl nic tak nudného a debilního současně. A to jsem poslední dobou viděl mnoho sraček. Když už jste skálopevně přesvědčeni, že to větší kokotina být nemůže, tak váš tvůrci celkem razantně vyvedou z omylu. Zbytek přeživších hrdinů, respektive samozřejmě hrdinek, najde uprostřed divočiny, v podstatě pár minut klusu lesem od jejich tábora obrovský vojenský kompex, kterého si nikdo předtím pochopitelně nevšiml, kde se vymkl kontrole nějaký virus a lidičky se tam změnili v psychopaty. Co ještě dodat? Snad jen to, že v závěru na vás čekají zcela nejdebilnější závěrečné titulky, jaké jsem za svoji diváckou kariéru viděl, a to opravdu nepřeháním. Člověk trpící epilepsií, nebo nějakou podobnou sračkou by začal okamžitě slintat a válet se po zemi, načež by nedlouho potom zdechl. Byl jsem přesvědčen, že závěrečné titulky jsou spíše od toho, aby se tvůrci zodpovědní za film představili. V případě této zmrdoviny se za svůj počin asi natolik styděli, že jsou jejich jména prakticky nečitelná a prokládána ještě několika záběry ze snímku, na kterých stejně není vůbec nic vidět, tudíž absolutně nechápu důvod jejich výskytu. Tohle je tak obrovský odpad, že kdybych tento film označil za referenční a ostatní filmy porovnával vzhledem k tomuto snímku, tak bych musel minimálně 3/4 svých odpadů přehodnotit. Film má sice jen nějakých 79 minut, ale za tu dobu vás stihne otrávit a unudit naprosto maximálně. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stěžovat si u žánru Foot Fetish, …tedy pardon Found Footage, na "shaky" kameru je jako plísnit ráno slunce, že vychází a tak nakonec člověka ovlivňují následující faktory: kameraman se třese přirozeně, zimou, strachem a nebo je zrovna nad epicentrem zemětřesení 8,6 Richterova magnituda, postavy jsou/nejsou sympatické a v souvislosti s tím ukážou/neukážou prsa, obsahem nahrávky jsou/nejsou stolici uvolňující lekací scény a hlavně jako divák jsem/nejsem napnut jako guma od trenek Gérarda Depardieua. Tady jsem jen zíval u přitroublého tlachání kvarteta na čundru a pak půl hodiny civěl na hystericky ječící korpulentní pozadí snažící se nocí uniknout před krvelačnými opopsi, zombie a možná i tím blbcem, co za této prekérní situace běhá se zapnutou kamerou. Místo napětí tak přišlo jen vypětí a to abych udržel víčková vrata na stropě své oční garáže.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jak to jenom napsat bez zbytečných vulgarismů? Evidence je parádní záležitost s tak dojebaným koncem že to bez těch vulgarizmů nejde. Začátek, spíše prvních 40 minut je parádní pocit toho že něco je s hrdinama je parádní a atmosféra stále houstne. Celkem jsem měl mrazení a když se najednou křoví začlo hýbat tak jsem se koukal kolem sebe. Ale co následovalo pak byla fakt srajda. Spoiler to že ti hajzlové byly nějací genetičtí mutanti mi ani moc nevadilo, ale ta zbytečná akčnost a sem ta digitální efekt totálně pohřbil atmosféru, která se tak hezky budovala. Herci byly teda katastrofální hlavně ty ženský který byly strašně otravný. Scéna prvního napadení byla asi nejlepší. On Askins to měl určitě v ruce ale bohužel ten konec to pohřbil, ale přeci jenom dám ty 4*, ale popravdě to mohlo dopadnout lépe. ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Megakokotina spáchaná roztřesenou ručkou. Dvě třetiny sledujete užvaněnou nudu čtyř kempujících, která je naprosto bez nápadu. Pak se začne něco dít, což znamená, že i kamera se roztočí, a následuje podivný masakr. Dal bych jednu hvězdu za vytahaná střeva, rozervaná břicha a občasné rudé gejzíry. Jako celek jde však o děsnou hovadinu. Kdyby byl film natočen normální kamerou, snad by měl u mě i pěkné 3*. Nejhorší, kromě obrazu, je, že chybí napětí. Jakmile dojde ke střetu s přerostlými plyšáky, těžko se lze ubránit smíchu. No, už vidím, jak vyděšená děvečka prchá a vše točí - cha, cha. Ta by zahodila kameru do křoví... A vůbec klišé, kdy chlapi zařvou jako první a křehké blbky bojují do poslední chvíle, mne už vážně nebaví. Šílené závěrečné titulky se zřejmě pokoušejí dorazit ty, kdož ještě neodpadli. Uděluji si bobříka za výdrž a druhého za hloupost, že jsem to vůbec dokoukal. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)

Reklama

Reklama