Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Jordan 

všechny recenze uživatele

zo začiatku sa to javí ako klasické "found footage" hororové dobrodružstvo, akurát s mini-posunmi, že to týpek točí na foťák a zo začiatku máte pekne postavený vzťah "snímajúci" verzus snímaní a čakáte pointu v zmysle (českého amatérskeho andyho videa, aby sa to v druhej polovice zlomilo na jeden veľký divoký desivý lsd-čkový trip ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem, jestli vůbec je mé oko zralé tohle vidět a díky bohu v rámci žánru, v rámci 79 min nejspíš jo. Sice jsem zneuznaný retard, mamka mi bohužel kameru nekoupila, nikdy jsme na to nemněli, takže bohužel (nebo díky bohu) sem amatérské porno nemoch točit. Noóo duchy já rád... buúu. Dany Halflajf konec mne trochu dojebal, až takovou palbu sem tedy nečekal, nó min. 6/10 ()

Reklama

Omnibus odpad!

všechny recenze uživatele

V křoví syčí zlá opice: Howie Askins? Nikdy více!“ Na ostrově Dr. Moreau vypukl covid, v blázinci došly lentilky a „režisér“ Askins se ožral a zfetoval do nepříčetnosti. OKÉNKO CENTRIFUGY: [][] Semleto kamerou: Vylešti mi... čočku. ̊Ϫ̊  Když chci točit prdelku, nezaostřuju na ucho, to snad ví každej.  ̊Ϫ̊  Proč jsme si půjčovali karavan, když v něm nespíme? Dobrá otázka. ̊Ϫ̊  Jak to, že ten chlap měl zbraň?! Fakt dobrá otázka. Zbraň? A v Americe? Tomu nevěřím.  ̊Ϫ̊  Vibrační kameru odložíme na pařízek, sláva! Na jak dlouho? Na tři vteřiny. Ach jo.  ̊Ϫ̊  V záběru jsou bradavky, paráda! Na vteřinu. Hmm. [][] Škoda obou roštěnek, semletých do hnusných kostek Masoxu. A tenhle smysl nedávající (!), naspídovaný mixér odpadu, kvůli kterému jsem chytil psotník, žena záchvat padoucnice a k našemu papouškovi jsme museli volat zvěrolékaře, tak to nám bylo doporučeno jako čtyřhvězdičkový film! Nemohu si pomoci, musí to ze mě ven: „verbale, ty krávo jordánská!!! ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 filmů natočených stylem dokumentární kamery mě bavilo. Dnes se takto bohužel točí už každý druhý horor a mám pocit, že dřív režiséři debutovali se zombie žánrem a dnes přešli k právě dokumentární kameře. Ta je ale dnes bohužel už jen efektivním prostředkem k šetření práce, aby tvůrci nemuseli věnovat tolik úsilí speciálním efektům a maskám. Tím neříkám, že se mi Evidence nelíbilo, námět mě naopak dost zaujal ale už mě ta roztřepaná kamera a neustálé nenápadné vysvětlování kameramanů, proč stále natáčejí, moc nebavi. 60% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Spočiatku to hrá Evidence na atmosféru (ala Blair Witch), ale skôr som si na ňom všímal len príšerne otravné hlavné postavy. V druhej časti prechádza do akčných sekvencií, ktoré sme už videli inde a v omnoho lepšom prevedení (ala REC), takže z môjho osobného pohľadu ide o ďalšiu malú žánrovú zbytočnosť. Pokiaľ vám ale nevadí klasické found-footage klišé a tento sub-žáner patrí k vašim favoritom, pokojne dajte Evidence šancu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)

Reklama

Reklama