Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku týdne je v Paříži brutálně zavražděna krásná, mladá modelka. Madison Castelli (Nicole Steinwedell), odhodlaná investigativní novinářka, jistá si tím, že se jedná o mnohem víc než jen o zločin z vášně, jak záhy tvrdí francouzské deníky, se na vlastní pěst vydává po stopách zavražděné. Předlohou k filmu je eponymní novela úspěšné britské spisovatelky Jackie Collinsové. (Conspi)

(více)

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hloupoučký film podle Jackie Collinsové a její knižní série provázané postavou novinářky Madison Castelli. Collinsová byla vždycky synonymem pro rychlé spotřební kabelkové bestsellery plné povrchního lesku, smetánky a intrik z nudy. Publikovala od konce 60. let až do své smrti v roce 2015 a mnoho generací čtenářek na ní nikdy nezapomene. Ale co se týká adaptací, to je zase trochu jiný příběh. Romány Collinsové sváděly vždycky k laciným soapkám, snad s jedinou výjimkou, románů Hřebec a Bestie, které proslavily její sestru Joan Collins. Ty filmy byly v 70. letech taková senzace, že se hrály jako dvojprogram se softpornem. Proto se skoro až divím, že se Tescu nepodařil lepší kšeft a další díly této nové série nevznikly. Ale pokud tu špatně hrála i taková televizní veteránka jako Hudson Leick, nebylo kde brát. ()

Hopi 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se díval pouze kvůli Hudson Leick, romantické filmy nemám rád a autorku předlohy – Jackie Collins vůbec neznám. Ale snažil jsem se hodnotit objektivně. Bohužel to byl takový divný mišmaš nápadů. Trochu vyšetřování, trochu romantiky, trochu tlachání. Byla to nuda, ale úplně špatný film to není. Jen nepatřím do cílové skupinky diváků (možná spíše divaček). Nevím jestli to byla vada DVD, ale občas mi připadalo jako by se klepala statická kamera. ()

Reklama

Reklama