Reklama

Reklama

Angel přišel na svět v New Yorku, kam jeho matka Esperanza před lety utekla. Příběh začíná v době, kdy si jako služebná v domácnosti Acerů v Mexiku začala románek s jejich synem Martinem. Poté, co se rodina Acerů dozvěděla, že je Esperanza těhotná, chtějí, aby šla na potrat na soukromou kliniku. Odtud Esperanza s pomocí přátel uprchne do Miami, kde se na čas usadí. Po nějaké době se rozhodne odjet do New Yorku, kde se jí však nic nedaří. Po příjezdu je okradena. Bez dokladů a bez možnosti se dorozumět je sama na autobusovém nádraží, kde se jí s pomocí náhodného kolemjdoucího narodí syn Angel Salvador.
Hlavní hrdina Angel, známý pod přezdívkou El Diablo, vyrůstal na ulici, která se stala jeho domovem. Potuloval se jako zlodějíček a v dospělosti se zapletl s partou kriminálníků. Kvůli závažné trestné činnosti gangu se dostal do vězení, odkud se mu snaží pomoci atraktivní právnička Manuela. Ta chce soudce přesvědčit, že má Angel dobré srdce a že si zaslouţí druhou šanci.
Krátce po propuštění začíná Angel nový život. Vrací se na místo, kde žil, a zjistí, že jeho matka dluží peníze vůdci gangu Leónovi, pro kterého pracoval a kvůli kterému se dostal do vězení. Aby mohl splatit dluhy, nabízí mu León, ať se zapojí do velké loupeže. Angel nemá jinou možnost, a tak se rozhodne loupež naplánovat do nejmenších detailů. Osud se však rozhodne zamíchat kartami – a tato noc změní život hlavního hrdiny navždy. (TV Prima)

(více)

Recenze (21)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

V náruči ďábla jsem se ocitl já sám, když jsem omylem přepnul na Prima love. Sápal se na mne skrz obrazovku pomocí prapodivných postav, které rozhodně nechodily na kurzy herectví Ladislava Fialky. Hudba gradovala, zdálo se, že dojde k nějakému nečekanému zvratu. Oh, ano. Ve dveřích stanul nějaký idiot s vizáží strýčka Pompa. Jeho uhrančivý pohled sežehl prázdnou místnost a Pompo zase odkvačil. Hudba ve Wagnerovském stylu opět přešla do tklivých vod čtvera ročních období páně Vivaldiho. Zůstal záběr na prázdná futra. "Fuj, to byly nervy," pomyslel jsem si a nejistě přepnul na jiný kanál. Ano, čtete dobře, kanál. V náruči ďábla si mě prostě nezískalo. Neviděl jsem celý seriál, přesto si dovoluji říct, že se jedná o odpadní záležitost. ()

Kity162 odpad!

všechny recenze uživatele

No jo, v půl třetí ráno toho moc v telce nedávají, pokud nemáte náladu na věštkyně... Mohla jsem tomu dát aspoň jednu hvězdu, protože přece jenom vtipný to fakt je :D ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Ještě jsi zapoměl na Knížete, Drsňáka, Gumu, Ďábla a Štěně... Odpad dát nemůžu. Objektivně "Tisíc a jedna noc" je horší a ještě stupínek pod ní je "MacGruber". Takže mi to vyšlo na 2* Ovšem Železňák sám vydá za víc. Už jen tahle postava se vydařila. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Novela Más Sabe el Diablo je k mému překvapení koukatelná i po letech. Disponuje skvělými romantickými scénami (dvojité rande v Hamptons bylo parádní) a sympatickými postavami a obsazením - vyzdvihnout musím charismatického Miguela Varoniho v roli záporáka, Karlu Monroig coby osobu bojující se závislostí anebo Angelly Moncayo jakožto striptérku a SPOILER! transsexuálku. Líbila se mi přeslazená romance, lehký nádech „krimi" a zakomponování LGBT tématiky, které zde nepůsobilo nikterak „na sílu". V porovnání s jinými zástupci pokleslého „mýdlového" žánru mi připadalo věrohodné i vyobrazení nemajetné hispánské komunity žijící ve spojených státech. Co mi ovšem na novele vadilo, byla její přehnaná délka. Papundeklové kulisy jsem vzhledem k roku výroby ochoten přehlédnout, ale proč se k sakru „děj" odehrává v New Yorku, když se točilo v Miami, to mi hlava nebere. PS. Nemohu se pomoci, ale Manuelinu advokátní kancelář bych spíš přirovnal ke vztahové poradně :D ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela jako když vystřihne. Problém je, že nestojí vůbec na nic, pro mě osobně tam musí být alespoň hezké baby s hlubokými výstřihy a krátkými sukýnkami. Tohle ale nenabítí ani takové minimum. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

V náručí diabla je vlastne typická sprostá telenovela, kde je sprostá zápletka tipu: Esperansa spala s Martinom a mala s ním Angela, ktorý sa zamiloval do Manuely, ktorá chodí s Martinom, ktorý nevie, že je Angel jeho syn a myslí, že Angel pre neho pracuje... Za normálnych okolností odpad, ale táto telenovela má tak krásne prostredie, hercov, kostýmy, výpravu, akciu, napätie a hlavne sympatické páry, že tu sa nižšie hodnotenie ako 3 hviedzčiky naozaj dať nedá. S ďaľším počinom od Telemunda Pravá tvár vášne sa to sice nedá porovnávať, je to ale jej dôstojná náhrada ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála novel, která opravdu stojí za sledování. I když je zde i spoustu tradičních klišé věcí, je to dost originální příběh s nádechem krimi, které já prostě můžu. Zajímal mě každý příběh a všechny postavy, což se v tomhle žánru moc nestává. Za mě i s odstupem času jde o povedený seriál s hlavní dvojicí, která má velmi dobrou chemii (která se na čas promítla i do jejich soukromého života). Jo a... doporučuji slovenský dabing, český je fakt trash. ()

Nely 

všechny recenze uživatele

chápu, proč se to většině lidem nelíbí, ale pro mě to byl dobrý seriál na odreagování :) A i ten příběh se mi líbil více než u některých telenovel :) ()

rubimori 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších telenovel. Krásní herci, krásná hudba, napínavý děj u kterého se člověk ani chvilku nenudí. Co mě tu však štve, že lidé ji tu hodnotí odpad a přitom ji určitě neviděli, protože když je to přece odpad tak proč by se na to dívali a když se na to nedívají tak pak to zas nemohou posoudit?! ()

Barney odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné... 10 minut jsem se na to vydržel dívat, pořád jsem si myslel, že je to nějaká venezuelská telenovela (i podle naprosto šílené hudby to tak vypadalo) a pak se objevili na ulici a byly tam auta s nápisem NYPD... Abych nebyl nespravedlivý, dokoukal jsem jeden díl do konce. A musím říct, že větší sra.ka je snad jenom Tisíc a jedna noc. Zpátky s cenzurou, vysílání tohohle je zločin! ()

Reklama

Reklama