Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jiří po těžkém úraze oslepne. Jeho přítelkyně nemá dost síly s ním nadále žít a opustí jej. V této těžké chvíli, kdy se musí vyrovnat se slepotou i ztrátou milované osoby, mu je velkou oporou jeho přítel Ota. Ten donutí Jiřího, aby trénoval na závod v běhu. Trénují celý rok a výsledek oba překvapí... (oficiální text distributora)

Recenze (13)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Buď jsem já abnormálně přecitlivělá, anebo někteří odborníci zde citově okoralí. Mě osobně tenhle příběh dojal a vůbec se za to nestydím a těm, co to tady vyfuckovali, přeji, aby nikdy nic takového v životě řešit nemuseli. P.S. Jo a ten Skopal, kterej mě nikdy nikde moc nezaujal, je tady super. O Navrátilovi mluvit netřeba. ()

roswelll 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý příběh dvou kamarádů, kteří k sobě po oslepnutí jednoho z nich znovu hledají cestu. To se jim nakonec podaří a spojí je jejich společná láska - běhání. Závěrečná fáze filmu, kdy oba běží maraton sice trochu postrádá realitu, protože si nejsem jistý, že by slepý takovým způsobem běžel, ale to bych tomuto příběhu odpustit. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komedie? V tom případě příští maraton musím dát hravě pod tři hodiny:-) Ale v samotném závěru jsem se smál, protože ten způsob, jakým běželi maraton, byl fakt směšný... ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv jde o bakalářský příběh, vůbec vtipné to není. Spíše lehčí dramatizace vztahu osleplého člověka se svým kamarádem Otou, který se snaží jeho tradiční ztrátu chuti do života překonat pomocí sportu, který měli oba vždy rádi - běhání. A dají si nemalý cíl - vyhrát maratón. Nic vtipného nás nečeká, spíše docela nudných 25 minut. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama