Reklama

Reklama

Velryba titánských rozměrů hraje ústřední roli v tomto svižně natočeném akčním hororu, ve kterém se pro nějakou tu mrtvolu skutečně nejde daleko. Děj se odehrává v nedaleké budoucnosti. Doktorka Michelle Hermanová (Renée O'Connor) se připojila k posádce ponorky USS Pequod pod velením kapitána Achaba (Barry Bostwick), který chce za každou cenu ulovit obří velrybu. Čím je posádka blíže k cíli, tím se Achabovo nutkavé šílenství zvyšuje. Konečně se podaří ponorce kytovce objevit. Stane se Moby Dick obětí, nebo se kapitánovy plány zhroutí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

ellysium odpad!

všechny recenze uživatele

Co dodat?Moby shit na úrovni retardovaných umělců z Asylumu prostě nevybočuje z kategorií megasraček.Ta vzteklá ryba nemá chybu.Dokáže řvát pod pod vodou,vyleze na souš,pak skáče bungee-jumping ze skály.Ještě mu mohli přimontovat nohy a mohl se vydat na špacír do nějakýho města dělat bordel.Co můžeme nadále očekávat od Asylumu..?Další mega zábava vyrobená na windowse 98 ve stylu šavlozubý potkan vs.mega blecha..?Očekávejte něco podobného,od pacientů v této společnosti nic logického nečekejte.Sakra,proč nemůžu dát aspoň tu jednu hvězdu?Nemůžu... ()

Omegaboy odpad!

všechny recenze uživatele

Overt the top blbost na entou. Ale co taky čekat od asylum. Velryba opravdu titánských rozměrů pojídá a rozbíjí na co narazí... ponorky, lodě, lidi i ostatní velryby. Vše se točí okolo kapitána, kterému spolu s půlkou nohy velryba v mládí ukousla taky polovinu ponorky a on teď musí nosit místo ortézy takovej divnej přaskáč. No přímo k nasrání. Plán zní jasně, vyrobit si zbraň z hadice od vysavače a jít tu mrchu za každou cenu ulovit. Některý scény jsou natolik digitálně zmršeny, že kdyby tam místo velryby řádila nafukovací kosatka, nikdo by si nevšimnul. Závěrem bych dodal, že si autoři myslí, že když je velryba savec, dává jí to právo vesele lézt po kopcích a poskakovat po ostrově... já vás varoval. ()

doginko 

všechny recenze uživatele

doteraz nechapem a uz asi ani nepochopim ako gabriela zo xeny dokazala prezit atomovy vybuch na ostrove.....a to je tam najmensia vec co ma trapi na tom filme...skoda casu ()

Bojinda odpad!

všechny recenze uživatele

Scéna se sledováním velryb nemá chybu. Jak kdosi vystihl u podobně podařeného Sharktopuse, procenty nevyjádřitelné. ()

Otaparni odpad!

všechny recenze uživatele

Film o pronásledování obří bílé velryby Moby Dicka. Film má být akční horor, ale spíše se jedná o parodii, triky použité ve filmu jsou ubohé, jako z padesátých let. ()

neo_ap 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, hned po: řitka uvádí, jsem měl jasno. Nakonec, to tak zlé nebylo. Vyděl jsem už horší. Triky ušly. Děj se tu zlehka objeví. Stejně jako menší napětí. Samozřejmě je zde spousta nesmyslů, a věcí, nad kterými budete kroutit hlavou. Nakonec však film dokoukáte. Já se rozhod pro zhlédnutí kvůli Reneé, pro kterou mám slabost. Bohužel nepochopím, co jí vedlo k tomu, aby se v takto „kvalitním“ filmu, objevila. Jen kvůli ní 10/100. ()

Zrzavakocka odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy dávám v hodnocení odpad vždy se snažím najít něco aspoň na tu jednu hvězdu ale zde to opravdu nejde - tohle je horší než odpad tímto nás krmí soukromé televize desssssssss ()

Reklama

Reklama