Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy získá práci pečovatelky ve starém zpustlém domě u paní Jessel, která je v kómatu. Poté, co se doslechne, že by dům mohl ukrývat poklad, rozhodne se jej s kamarády prozkoumat v naději, že poklad naleznou. Tím se však započne série nevysvětlitelných událostí, které Lucy navždy změní. (Caminzind)

Recenze (167)

Sludger 

všechny recenze uživatele

Narazil som na zaujímavý kúsok z Francúzska. Je to od dvojice - Alexandre Bustillo, Julien Maury, ktorí natočili drsný Inside (hrdý reprezentant New French Extremity). Tentokrát je to o opatrovateľke, ktorá sa rozhodne spolu s dvoma chalanmi vykradnúť dom starej ženy v kóme. Lenže, čo prebudíia, bude temná brutalita. Po atmosferickej a vizuálnej stránke je to niečo skvelé. Horšie je to už s príbehom v ktorom sa človek ľahko stratí. Ide vlastne o taký mix Heist filmu, duchárskeho hororu, upírčiny, zombie, mysteriózneho hororu a okorenené baletkami. Ku tomu fantasy záver. Ale kašlať na to, mne sa to páčilo. Atmosferická a brutálna pecka na francúzsky štýl, kde príbeh hrá až druhú rolu, no zato nožnice opäť nechýbali. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát se Francouzi netrefili do škály mých chutí. Spíš naopak. Děj nedával absolutní smysl. Takováhle nadpřirozená nevímjaktonazvat se jen tak někde nevidí. Žádné vysvětlování proč a jak. Prostě si myslete, co chcete. Mohlo to být zajímavější a to o dost. V druhé polovině už jsem sledovala čas, kdy bude Livide končit. A to svědčí o tom, že mě to nebavilo, neohromilo, ale spíš pobouřilo a znechutilo. Tento film jsem se za každou cenu snažila najít ke stažení a v závěru jsem se na něj dívala se španělskými a slovenskými titulkami zároveň a nakonec se ukázalo, že jsem se nemusela pro takovou blbost namáhat. Vlastně ani nevím proč dávám jednu hvězdičku. Snad jen proto, že nechci připustit, že Francouzi u mě dopadli s tímto snímkem až na samé dno. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film Mě potěšil! Ano! Strong Four.. Po absenci prvních 40 minut, jsem film viděl opravdu bledě.. Neviděl jsem to na víc, jak dvě hvězdičky..Ale Pak! Přišla skvělá Fantasy/Gore jízda, pro kterou ani neexistuje Název.. Gore bylo zvládnuté se vkusem a s přehledem.. Bylo to krásně stylové! Á já se dokonce i zapotil! Už teď je jasné, že nejlepší scény s nůžkami mají Bustillo/Mary.. Zkratka na slabý rok 2011.. Je tohle perfektní příspěvek a řadím to do Top 3!:) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Uvnitr byl naprosto libovej masakr, takze na tohle jsem se fakt dost tesil a vysledek v podstate k hovnu. Dve tretiny filmu se nic nedeje, particka vymastenejch "zlodeju" vleze do bytu stary baby a hleda poklad. Kdyby je tu nasledne neco zmasakrovalo, nebylo by to nic extra originalniho, ale aspon by to byl fajn zaver. Jenze nekdy pred koncem tvurcum hrablo a zacli do filmu rvat co je zrovna napadlo, aniz by se obtezovali s nejakym vysvetlovanim. Sem tam se najde stylovej zaber, sem tam pekny gore, ale ve vysledku je to takova slatanina bez jakyhokoliv vysvetleni, takze jsem byl po skonceni filmu leda tak nasranej a jediny, co si budu pamatovat, jsou mozna tak ty tri hladovy baletky. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jen těžko se mi tohle zařazuje. První polovina se totiž zoufale vleče a v podstatě to vypadá úplně jako Deep House (2021) přes kopírák. Film kterým jsem od této režie začínal. Zvrat v příběhu mne nikterak nepřekvapil, ale za pomoci solidních lekaček utvoří atraktivní a velice strašidelnou atmosféru. Více herců by určitě nebylo na škodu, neboť po pár minutách již zbývá pouze hlavní hrdinka. Už už jsem to viděl na čtyři hvězdy, ale co následuje jsem teda vážně nepobral. Možná bych byl schopen skousnout výměnu i s osobní pomstou baletky, ale nad sblížení mezi slečnami zůstává rozum stát. A ten konec? Co to jako mělo být?... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Interiéry se natáčely od 20. září do 22. října 2010 v Paříži a poté exteriéry až do 12. listopadu v Bretani (zejména v Quimperu, Locronanu a Rosmeuru). (bianci)

Reklama

Reklama