Reklama

Reklama

The Possession of David O'Reilly

všechny plakáty

Recenze (18)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nevzali si náhodou tvůrci tohoto filmu inspiraci v Paranormal Activity? Jeden dům, jakýsi démon, kamera, která sice není přímo dokumentární, ale velmi se tak snaží působit... V několika výjimečných momentech má ten film docela pěknou strašidelnou atmosféru, stojí-li ale těch pár zajímavějších minut za zhruba tři subjektivní hodiny prozívaného času, to nechť si rozhodne každý podle sebe. Já bych do toho znova nešel. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérská, stupidní hovadina s amatérskými herci. Děsná kamera, obraz a zvuk. 85 minut natočených v obyváku! Nemá smysl ztrácet čas! ODPAD! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Slušné, a prekvapujú ma poniektoré hodnotenia, lebo odpad to teda určite nie je. Vadil mi len pomalý rozbeh, ale keď sa objavila príšerka, hneď to bolo o niečom inom. Bolo tam síce dosť nudných miest, ale aj dosť strašidelných a počas celého filmu nebolo jasné, či sú tie monštrá len výplodom fantázie jedného z hrdinov, alebo či sú naozaj reálne. V každom prípade bolo ich stvárnenie celkom podarené. Horor sa koncentruje predovšetkým na atmosféru, a tá miestami fungovala, inokedy zase vôbec. Je pravda, že horory typu Paranormal Activity už pomaly začínajú prerastať cez hlavu, ale tento je rozhodne jeden z tých lepších - aspoň pre mňa, keďže som čakal hovadinu. Silnejší priemer. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

" U Mně dobrý ".....každopádne Ma zaujal viac , ako " PreHype " Paranormal A . Je pravdou , že by sa ten fenomén autentičnosti a namrvených bytov , domov , izieb...už mal skončiť ( takto sa môžme dostať priamo k paranormálnym sídliskám - ktoré vlastne fungujú už dnes , no Jirka Herz nemá čas ). Na rozdiel od P.A. sa tu aj niečo dialo a vlastne celé to na Mňa pôsobilo komplexnejšie .Bola to síce dosť ukecaná 75ka ( tento žáner to proste obnáša ), no vyvážilo to pár vydarených momentov. Napriek žiadnemu očakávaniu , prišla uchádzajúca spokojnosť s týmto UK backhand-om na zámorský forehand. ()

psy.cho odpad!

všechny recenze uživatele

Hotová katastrofa! Každá ďalšia a ďalšia scéna bola pre mňa utrpením. Cítil som sa ako zrazená mačka na ceste po ktorej prechádzajú ešte dva dni autá. Sračkoidný sračka film. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tak nakonec to docela šlo. Když teda nepočítám konec kterej jsem tak trochu nepobral. Nicméně jednu věc musím na filmu hodně pochválit a to jak je takovej temnej. Je příjemný se u filmu konečně aspoň trochu bát. Ze začátku jsem měl docela problém pochytit co se ve filmu jako děje, postupem času jsem všechno pochopil, ale konec tomu prostě nasadil korunu, ale to není největší nevýhoda, ta největší nevýhoda nastane už od začátku a to jsou herci. Ty byly opravdu příšerný a herec co hrál toho Davida byl tak neskutečně ukňučenej a otravnej až to bolelo. Nicméně film má poměrně slušnou atmosféru a pár husí kůžy naskakující scény. Ale ani to není nic před čím bych sednul na prdel. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pro někoho sračka pro mě nečekaně slušná atmosféra, vono se nic celou dobu neděje jen náznaky jsou až konec ukáže eso z rukávu ale mě to prostě zaujalo a líbilo se je to tak. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sračka na entou, Tohle bylo fakt moc. V minulém komentáři jsem psal, že mám duchařský filmy rád, ale toto se fakt nedalo. Strašná amatéřina. Never more, 25% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Celou tu dobu to bylo dost dobrý (až na nepovedený monstra - děsivější bývá to, co se divákům neukáže), ale ten podivnej konec... Za scénu "za dveřma" hvězda dolů. A poučení: po půlnoci nepouštějte do bytu ani svýho nejlepšího kámoše. Plus ta teorie o věšteckých snech :D ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Existujú démoni a príšery? Keď áno, mal by existovať aj Boh. Ale čo keď Boh nieje?....A je iba peklo....A čo keď to peklo zaklope práve na vaše dvere? Miestami slušne mrazivá atmosféra, mnohokrát nelogickosť, občas nekludná ( zámerne) kamera, občas slušný zážitok...Ale občas mne osobne nestačí. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně zklamání, neboť jsem od filmu čekala trochu víc. Stejně jako v podobných "duchařinkách" typu Paranormal Activity zde máme dům, ve kterém jsou bubáci a nedají jeho obyvatelům spát. JENŽE... Jediný element strachu zde vytváří nelidský řev protagonistů, zrychlené dýchání a kamera ve stylu REC či Záhada Blair Witch, takže se neustále třese nebo vidíme jen tmu. Dočkáme se pár záběrů na bubáky, ale celé to skopává samotná zápletka, kdy ke konci nevěříme, že se to doopravdy děje, ale že jeden z nich je prostě psychouš a jen předává na ostatní davovou psychózu. Svou atmosféru to má, ale nenaplňuje zcela potenciál škatulky, do které spadá. Spoilerovité PS: Když tedy kamera nahrávala celou noc pohyb v obýváku, proč se podívali jen na první nic-neříkající video a neprojeli všechno, co se nahrálo?... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Za celý film jsem nepochopil, co tím chtěli autoři říci a ani jsem se nedozvěděl, co se dělo a proč se to dělo. Velmi amatérsky natočené. U snímků tomuto podobných jsou alespoň statické kamery nebo kamery, které točí jeden člověk záměrně (po jeho smrti se kamery chopí někdo jiný). Tady to vypadá, jak kdyby chvilku točil jeden, chvilku druhý a potom nějaký nešikovný kameraman točí všechny tři herce. Herecké výkony bídné, především David (Giles Alderson), který ječí jako ženská. Nicméně uznávám, že závěrečná čtvrthodina mě docela vtáhla do nečekaně slušné atmosféry. Ovšem 15 minut z 80 je dost málo. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že na to někteří lidé nadávají, protože tohle fakt JE děsná amatéřina, která nejspíš zaujme jen fanoušky atmosferických hororů typu Paranormal Activity, a to ještě s přivřením jednoho oka. Mně osobně přišel tenhle film ale docela roztomilý. Svou až groteskně skromnou výpravou a nepříliš přesvědčivými hereckými výkony sice spadá do kategorie ochotnických snímků, nicméně ke cti filmařů slouží fakt, že se s nedostatkem prostředků vypořádali poměrně zdařile a natočili strašidelné dílko, za které se rozhodně stydět nemusí. Po slabším začátku se to solidně rozjede a v některých momentech to dokáže člověku solidně zabrnkat na nervy, i když já osobně bych Davida profackoval hned po prvním hysterickém záchvatu. :-) Přišlo mi, že Alex s Kate přistoupili na Davidovy fantazie příliš snadno, byť z racionálního hlediska jeho příběh moc věrohodný nebyl. Ale je pochopitelně jen na divákovi, jak si to celé přebere. Mě tenhle snímek prostě zaujal a přestože mu čouhá sláma z bot, v globálu to vlastně není vůbec špatné. ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Nízký rozpočet tohoto filmu je více než evidentní. Jak už zde bylo několikrát zmíněno kamera ve filmu není sice amatérská, ale velice se tak snaží působit. Ztvárnění tzv. příšer mi přišlo až komické, neděsivé. A jak vlastně ohodnotit film, který se celý odehrává skoro jen v jedné místnosti ? A hlavně po tmě. V některých chvílích se opravdu špatně ve filmu orientovalo. A konec ? Ten mě taky velice zklamal. Hledal jsem opravdu něco ve filmu, abych tento film nemusel ohodnotit odpadem. A nakonec tu jednu jedinou hvězdičku, dám za chvílemi dobrou atmosféru v tomto filmu. Jinak pro mě po všech směrech zklamání. ()

RomaS 

všechny recenze uživatele

Horor, který působí autentickým dojmem je to co na mě zabírá. Tady se ale pár věci mělo dělat jinak. Chování postav bylo úplně nelogické, podřizující se příběhu tak, aby žádný důkaz nebyl jasný, což bylo do očí bijící. Jednak, bylo pro mě nepřesvědčivé, že chlapík uvěří v démony jen z vyprávění kámoše. Že si jentak mimochodem po celém dnu vzpomene, že má doma zaplou kameru po děsné démonické noci a přehraje si ze stovky záznamů jen jeden nicneříkající. Že čeká celý den doma zavřený až přijde zase v noci monstrum, nikomu nezavolá, nikam nejde. Konec mě ale zklamal ze všeho nejvíc. Celou dobu jsem čekal nějaký zvrat nebo rozuzlení, ale dočkal jsem se jen toho, co jsem si myslel už od začátku. Navíc ten poslední záběr byla úplně zbytečná tečka, která měla vnést do příběhu otazník, který sem už ale nepatřil. Nebýt husté atmosféry a vydařených monster, šla by všechna námaha ke dnu. I tak s hodnocením nadržuji. ()

suboss 

všechny recenze uživatele

Ja osobne nechápem, ako môže niekto tento "film" porovnávať s Paranormal activity. Od začiatku až do konca je tento film trošku pritiahnutý za vlasy a ten záver nepochopil asi ani sám režisér ()

Freakyy 

všechny recenze uživatele

Ta scéna na začátku jak ta ženská spí na sedačce, mluví ze spaní a říká : "neotvírej" , tak ta je asi jediná co stála za to. To sem myslel že by to mohl být ještě dobrej film...hm a nebyl...žádný napětí, nic se tam nedělo, strašně utahaný, byl sem rád že je konec... ()

Reklama

Reklama