Reklama

Reklama

Epizody(6)

Navštivte jeden z nejrušnějších britských letištních terminálů z dílny tvůrců oblíbeného seriálu Malá Velká Británie, Matta Lucase a Davida Walliamse. Váš pohled na letiště a jeho personál už nikdy nebude jako dřív!  Od posádky na palubě, až k personálu u odbavovací přepážky, od paparazzi k pasažérům, Matt Lucas a David Walliams hrají téměř padesát rozdílných postav, které se pohybují v letištním terminálu. Oba tvůrci se proslavili se seriálem Malá Velká Británie a nyní se vracejí zpět na televizní obrazovky se zbrusu novou šou, která se soustředí výhradně na lidi, kteří pracují na letišti. Setkáte se například s Omarem, majitelem Flylo (britská osmá nejoblíbenější nízkonákladová letecká společnost) a jeho Flylo dívkami, Melody a Keeley, které pracují u odbavovací přepážky. Dále na vás čeká Mickey a Buster, rezidentní letištní fotografové a Precious Little, nejlínější prodavačka kávy na světě. Mezi další postavy patří také snobští pracovníci jedné z nejprestižnější leteckých společností v zemi, Great British Air. Matt s Davidem využili veškerý potenciál letištních prostor a stvořili úžasnou řadu nejrůznějších komických postav. Asistovaly jim při tom oscarové týmy kostymérů, stylistů a vizážistů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

MILUJI LITTLE BRITAIN, mohu se na tento sitcom dívat nonstop a pokaždé se trhám smíchy. Ale Come Fly with Me je totální NUDA. Viděl jsem zatím 2 epizody. Doufám, že se to zlepší. Jaky vždy masky super, ale ani jednou jsem se nezasmál. :-( Tak jsem viděl 5 epizod a totální nuda, necukl jsem ani koutkem! ODPAD! ()

PK Ivanhoe 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto všech 6 dílů na jeden zátah a musím říct že velmi dobrá alternativa za Malou Velkou Británii. Opravdu jsem se bavil. Možná se zde nenasmějete tolik, ale i to je pořád hodně, za to charaktery postav jsou velmi osobité a poutavé. " Naučil jsem psa vyčmuchávat drogy, ale za odměnu mu musím vždycky trochu odsypat...Nebojte, je to jen trochu cracku..." ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Naprosto nechápu, jak mohlo Come Fly with Me unikat mé pozornosti sedm dlouhých let. Osvědčený retardo-koncept sestávající z opakování stále těch samých vtipů pořád dokola (pořád nechápu, jak to může fungovat) a úchylky v převlékání z Little Britain přenesený do kompaktního světa letiště, kde funguje úplně stejně úchvatně jako v jejich prvním projektu. Ani se nebudu obtežovat vypisovat oblíbené charaktery, protože bych sem asi musel vypsat všechny. Doufám, že i v budoucnu BBC pustí nějakou tu libru, až je opět standardní role omrzí... 100% ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Jakási obdoba "Malé Velké Británie", jaká je však obdobně vtipná a chytlavá. Humor je tu sice trošku jinak ražený a řekl bych že možná i mírnější, ale i tak se člověk nenudí. Dvojice Matt Lucas a David Walliams si zkrátka sedli do noty i tady a tak není o dobrou podívanou nouzi. Možná jen je humor občas až trochu moc suchý a chybí tak z "Malé Velké Británie" ono boření hranic standardů. I tak - 4/5. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Peter, Judith a jejich "Holiday from Hell" mě dostali vždycky nejvíc. Záchvaty smíchu jsem měl ale i u Precious a mnoha dalších. Chci buďto pokračování nebo další seriál od mistrů Davida Williamse a Matta Lucase. "Co obsahuje váš salát? - Hroznové víno.- To princezna nejí. - Jahody? - Ne. - Pomeranč? - Ne. - Guavu? - Ne. - Marakuju? - Ne. - Hrušky? - Ne. -Jablko? - Ano. - Angrešt? - Ne. - Meloun? - Ne. - Mango? - Ne. - Ananas? - Ne. - Takže jen jablka? - Ano. - Princezně jen jablko? -Máte v nabídce jogurty? -Ano, ten nejzdravější. Přivážený z Guernsey. -Princezna nesnáší jogurty." ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • První epizodu sledovalo na BBC1 10,3 milionů diváků, díky čemuž se stal titul nejsledovanějším pořadem roku 2010. (Dlee)
  • Natáčelo se na letišti Robina Hooda v Doncasteru u Sheffieldu. (M.B)

Reklama

Reklama